En moro opplevelse

På slutten av Mai dro vi en tur til Sverresborg Museum, for der er det flere år siden vi har vært. Jeg tror faktisk ikke vi har vært der siden barna var bitteliten, derfor var det en fin plass å besøke når man har fri fra jobb og skole.  Været var ikke mye å skryte av, men vi koser oss likevel vi altså. Vi fikk sjekket ut alle utstillingene de hadde innendørs, og gikk innom de fleste byggene man kunne gå inn i. Noen bygg var skikkelig skumle, og et av byggene var rett og slett creepy. Det føltes nesten som om blikkene fra bildene på veggene fulgte oss når vi gikk rundt i rommet. (det hele endte med at vi alle løp skrikende ut derfra. 😂)

Synes stien de har laget rundt på uteområdet, er en fin runde. På veien fikk barna hilse på Gråtass, hoppe i høyet, og slå hjul ved den fine utsikten man har utover byen. Vi traff på bukkene Bruse og en heks, og det var masse spennende å se på under turen vår. Vi hadde med noe godt å drikke og spise, og tok en liten matpause underveis. Synes Sverresborg er en fin plass å besøke for hele familien.

Vi prøver igjen

På Lørdagen pakket vi med oss fiskestengene nok en gang, og prøvde fiskelykken med Ferskvannsfiske i Bymarka. Det er helt utrolig hvor uheldige vi er med været, det var ikke sååå ille da vi dro. Men da vi var fremme ved fiskeplassen, begynte det å blåse skikkelig heftig og iskald vind. Det regnet innimellom og var skikkelig surt. Men likevel holdt barna motet oppe, og holdt seg varm med å leke sura mellom kastene. Der hoppet masse fisk i vannet, men det ble ingen fiskelykke denne gangen heller.

Men det viktigste, vi lar ikke møkkaværet stoppe oss 😂😂 Og vi koset oss vi altså. Neste helg er det meldt sommervær, så da tenker vi å pakke med oss teltet å campe en eller annen plass. Vi gleder oss til sommer.

venter forgjeves

Sommeren i Trøndelag lar vente på seg, og jeg begynner å bli smålei av å glede meg til sommer, og vente å vente mens det viser seg at man venter forgjeves. Her gikk det fra vår til høst, og sommeren hoppet været bukk over, og lysten til å flytte sørover blir bare større og større for hver iskalde høstdag som går.

Men vi kan nesten ikke vente på sommeren for å gjøre sommerlige ting, siden den mest sannsynligvis ikke kommer likevel. Derfor  pakket vi fiskestenger og fiskeutstyr i går, og dro til Sjøen for å fiske. Det var både kaldt, surt, det regnet og det blåste, men midt oppe i det tøffe været så koset vi oss likevel! Jeg har savnet disse dagene, hvor vi fisker, for det er så fredfylt å stå ved sjøen å se på bølgene. Men på grunn av at det nesten var minusgrader ble det en særdeles kald opplevelse, der vi gradvis innså at det er på tide å pakke frem vinterklærne igjen fordi sommeren aldri kom. Ciao