Påsketur på hytta

I Påsken var vi på hyttetur på hytta til Johnny. Det har blitt en årlig tradisjon, noe som er utrolig koselig. Det er ikke ofte vi er så heldige med været slik vi var denne gangen, for det var strålende sol hver eneste dag. På Lørdan var vi ute i hele 8 timer uten avbrekk, noe som er sjelden kost.

PÅ hytta til Johnny finnes det hverken innlagt vann eller internett. Det er så vidt du får signal på telefonen, noe som tvinger alle til et avbrekk fra hverdagens tjas og mas. Det burde alle ha hatt innimellom, for det gjør veldig godt. Endelig fikk jeg tid til å bare sitte ute å lese en god bok, og det er ikke ofte jeg har mulighet til i en hektisk hverdag.

Vi gikk på lange turer i nærområdet gjennom helgen, og barna storkoset seg. Vi hadde også påskeeggjakt, tegnet på en fuglekasse, og lekte masse utendørs. En fantastisk koselig påsketur, som gjorde godt for kropp og sjel. Ikke rart dette har blitt en årlig tradisjon. Og på våren er det helt perfekt å dra dit; Det er for tidlig for knott og mygg, men det er varmt nok til å sitte ute å nyte solen.

Påskeutflukt til Ringvebukt

På Tirsdagen hadde jeg en fridag, og siden været var helt magisk, tok jeg med meg mamma og barna å dro en tur til Ringvebukta. Overraskende nok så blåste det ikke så mye ved vannet, og det var godt å sitte i solen. Det er så utrolig herlig at man kan sitte å sole seg allerede i April, for det er lite jeg liker mer enn vårsol som varmer!

Barna fikk leke på lekeplassen like ved, og i strandkanten. Det er mye å finne på når man er på stranden, både mating av fugler, kaste steiner i vannet, og finne skjell og andre småkryp. Vi hadde også med oss enganggrill og grillet pølser til lunsj. Vi var på stranden i mange timer og bare nøt finværet før vi vendte snuten hjemover igjen. PÅ Onsdagen skulle jeg en liten tur på jobb igjen, men bare en 4timersdag før påskeferien var i gang for fullt..