Påsketur på hytta

I Påsken var vi på hyttetur på hytta til Johnny. Det har blitt en årlig tradisjon, noe som er utrolig koselig. Det er ikke ofte vi er så heldige med været slik vi var denne gangen, for det var strålende sol hver eneste dag. På Lørdan var vi ute i hele 8 timer uten avbrekk, noe som er sjelden kost.

PÅ hytta til Johnny finnes det hverken innlagt vann eller internett. Det er så vidt du får signal på telefonen, noe som tvinger alle til et avbrekk fra hverdagens tjas og mas. Det burde alle ha hatt innimellom, for det gjør veldig godt. Endelig fikk jeg tid til å bare sitte ute å lese en god bok, og det er ikke ofte jeg har mulighet til i en hektisk hverdag.

Vi gikk på lange turer i nærområdet gjennom helgen, og barna storkoset seg. Vi hadde også påskeeggjakt, tegnet på en fuglekasse, og lekte masse utendørs. En fantastisk koselig påsketur, som gjorde godt for kropp og sjel. Ikke rart dette har blitt en årlig tradisjon. Og på våren er det helt perfekt å dra dit; Det er for tidlig for knott og mygg, men det er varmt nok til å sitte ute å nyte solen.

0 kommentarer

Siste innlegg