GRRRRR!!! HAPPY NEW YEAR TOO!

Nå er jeg passe frustrert. Kom nettopp hjem fra stallen, våt på beina, kald, sulten og utslitt. Så skulle jeg sjekke mail og andre ting på nettet som jeg så ofte gjør. Men vi hadde ikke internett. Det hadde vi ikke i går heller. Derfor ringte jeg Canal Digital kundeservice og der fikk jeg høre at han som skal fikse feilen på linja ikke er på jobb før Tirsdag. Men jeg kunne gå innpå Canaldigital.no og sende inn klage. Gjeez!!! Umulig å komme seg på Canaldigital.no når man ikke har internett! Må vente helt til Tirsdag før de fikser feilen. Det er drøyt! Tidligere har de alltid fikset det på en time, maks to. Nå må vi vente i flere dager! Huff! Heldigvis funket det å koble mobilen mot PC og bruke 3Gnett på den. Men det er treegt nett. Derfor litt lite blogging.

 

Nå må jeg finne noe å ha på meg i kveld. Det snør sykt mye ute nå, og i tillegg regner det. Så det er vått og sørpete. Frister lite å ha på finkjolen når været er slikt, men jeg får se hva jeg finner i skapet. Kjenner jeg meg rett så blir det nok en kjole uansett. Håper dere får en super nyttårsaften,. godt nyttår til dere alle!!

ÅRETS SISTE

I dag var vi på årets siste julemiddag. Spiste ribbe og MYE herlig dessert. Neste uke blir  en sunnere uke, for jeg har hatt et veldig dårlig kosthold i julen. Men det er jo tillatt å kose seg litt ekstra i juletiden. Da jeg kom hjem fra familiemiddag ryddet jeg hus, vasket kopper, ryddet i smykkene mine og ordnet det meste. Nå er det veldig fint her, og talglysene er tent. Er klar for å rydde bort jula nå, og gleder meg til Lørdag når jeg har tid til å gjøre det.


Antrekket består av Kjole fra HM og øredobber fra Bikbok

Flere som er klar for å rydde bort julen?

SHOPPING ER SLITSOMT

I dag dro jeg en liten tur på shopping etter jobb. På City Syd var det kaos, men jeg greide å få tak i Jenny Skavland kjole til 199 kr. Det er jeg veldig fornøyd med. I byen var det mye roligere i butikkene, der gikk det faktisk an å gå rundt å se uten å bli løpt over ende eller dyttet! Anbefaler folk å ta turen innom Bikbok og HM, det var de som hadde de beste kuppene.


Nå er jeg rimelig sliten. Presterte å komme en time for tidlig på jobb, og stod opp mye tidligere enn nødvendig. Nå skal jeg ta en dusj å legge meg å se en film eller to. Lenge leve jula.

OUTFIT

I dag var vi på julemiddag hjemme hos mamma hele gjengen. Det var veldig koselig og vi spiste kjempe god mat.  Det var kalkun på menyen, noe jeg liker veldig godt. I morgen skal jeg på jobb igjen, men heldigvis har vi kortere åpningstid, så det blir ikke fulldag. Etter jobb skal jeg på shopping, gleder meg!


Kjole Bikbok Cardigan HM Øredobber Vero Moda Jakke Calvin Klein Fuskepels HM


Tru Leo e litt sliten av masse besøk hver dag…Han har fått utrolig mye oppmerksomhet i jula, det tar vell på kreftene

Skal du på shopping i morgen?

JULAFTEN

For en fantastisk julekveld vi hadde på Julaften. Vi feiret sammen med familien, og tilsammen var vi 11 stk. Jeg elsker at familien er samlet, og at vi feirer sammen med så mange. Spiste god mat, ribbe og pinnekjøtt og mye annet godt. Var veldig spent på julegavene, for det lå utrolig mange gaver under treet i år. Tydelig at vi har vært “snille barn” 🙂


Av kjæresten min fikk jeg PC og en nydelig ring. Fikk alt jeg ønsket meg til julegave i år, blandt annet symaskin, fotmassagebad, penger, klær, bodybutter, parfyme, Victorias Secret bikini, armbånd, øredobber osv osv…

Meg og Leo ved juletreet. (Skal legge ut ordentlig utfitbilde litt senere)

Hva fikk du i julegave?

IM READY – ALMOST

De siste dagene har gått i ett! Har ikke hatt tid til så veldig mye på grunn av full timeplan. På Tirsdag hadde jeg to hester etter jobb, red på tur med begge to i 25-. Det var kaldt, men veldig koselig. I går hadde jeg frisørtime, og det tok sin tid. Hele 2 timer! (striping og klipp, dere får se resultatet litt senere) Etterpå kjøpte jeg julegaver, og senere på kvelden leverte jeg ut alle julegavene. Måtte rydde hus og vaske litt, og finne frem antrekk til julaften, for i dag drar jeg nemlig hjem til mamma og familien for å feire jul. Letet lenge etter det perfekte antrekket, og har med 3 kjoler å velge mellom.En som er hvite, en beige og en som er lyyse lilla. Er litt usikker hvilken jeg kommer til å ende opp med.

Nå gjenstår det bare å pakke ned noen julegaver og pakke en bag med klær før jeg drar på jobb. Etter jobb må jeg kjøpe den siste julegaven (!?) og deretter skal jeg hjem til familien å spise og pynte juletreet 🙂 Gleder meg!

Gooood Jul alle sammen!

SCARY I THINK

I dag var jeg i Sverige en tur sammen med kjæresten min. Der møtte vi familie og spise lunsj på cafe. Veldig koselig, hyggelig med en Sverigetur før jul. Det som ikke var så koselig var at vi skulle kjøre gjennom en tunnel på veien til Sverige, en tunnel på over 3 mil! Jeg hater å kjøre i tunneler, og i dag dogget det på frontruta så vi mistet det meste av sikten. Det var kjempe skumelt, har skrekktanker om hva som kan skje i en tunnel. Heldigvis gikk det bra, PUH!

Nå har vi tent mange talglys, tent det 4. adventslyset og koser oss med godis. Strax blir det en julefilm også, for i går sovnet jeg midt under filmen (typisk meg) så jeg gir meg selv et nytt forsøk i dag. Imorgen har jeg mye på planen, skal blandt annet til hudpleier for å få tilpasset sminke.

Har du hatt en fin helg?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WHERE DID IT GO MISSING?

I morgest stod jeg opp 0800 fordi jeg hadde så mye å gjøre. Tenker egentlig alltid at jeg skal bruke helgene på å sove ut, men føler at å sove er veldig bortkastet tid, og derfor blir det aldri slik. Vil ikke sove bort helgene! Først hadde jeg planerom å dra en tur i stallen, hadde 2 hester i dag. Og skulle ri på tur med Tine, ei jente i stallen. Jeg presterte å miste bussen faktisk! Men det ordnet seg likevel – heldigvis.

Senere dro vi på familiemiddag. Det er alltid like koselig. Spise mye god mat, men jeg holdt meg unna lutefisken – er ikke særlig fan akkurat! Hyggelig å være sammen med familien.


Skulle bli ferdig med julegavene i dag også, men kom meg aldri på shopping. Sykt at jeg ikke er ferdig enda, når jeg startet i Oktober! Mangler bare 2 gaver, men likevell. Det er under en uke til julaften! Lurer også på hvor julestemningen har blitt av. Det er 10- her og det blåser mye. Jeg ønsker meg 2- og snøø! For da får jeg julestemning… SKal sette på en julefilm strax, for det hjelper 🙂

Hva har du gjort i dag?