Så starter livet

I dag har ryggen vært bedre, og jeg har greid å gjøre masse uten hjelp; som å brette klær, støvsuge, lage mat, halvveis gå og slike enkle ting. Så det er iallefall på rett vei. Smertene er fortsatt sterke, men ikke så ille som i forrige uke.

Var på behandling i dag, og vet egentlig ikke om det hadde noen effekt. Ble bedre der og da, men det ble raskt like vondt som før jeg var der. Men får ta tiden til hjelp, jeg er iallefall glad for at jeg ikke er 90% hjelpesløs lengre!

Diy – BLING serviettringer

Som jeg lovte dere så skulle jeg legge ut min siste DIY, med fremgangsmåte. Jeg har nemlig laget blingbling serviettringer. Jeg laget 8 stk slik at jeg har til vi får gjester på besøk. Kommer sikkert til å lage flere etterhvert også, for å lage 8 stk tok max en time.

Dette trenger du:

  • Doruller eller tørkepapirruller
  • Hvit Akrylmaling
  • Malepensel
  • Superlim
  • Blingbånd (jeg kjøpte på ebay, men vet feks black n white også har hatt det for salg)
  • Saks

Fremgangsmåten er enkel:

  1. Klipp dorullene i ønsket størrelse
  2. Mal de hvite både på innsiden og utsiden
  3. Klipp blingbåndet i samme bredde som dorullene
  4. Lim på blingbåndet

Fantastisk

I går ringte Johnny på morgenen, og sa han ville komme med frokost til oss. Utrolig koselig! Han kom like etter han hadde ringt og laget en fantastisk frokost til meg og lilleprinsen. Det er godt med litt hjelp når ryggen svikter slik den har gjort de siste dagene.

Litt senere på dagen var vi så heldige at mamma dukket opp på døra. Hun disket opp en nydelig middag til oss, og hjalp meg å rydde litt igjen. Det er helt fantastisk hvordan familien har stilt opp de siste dagene!

I gårkveld kom kjæresten min hjem også, og det var herlig!

Formen har blitt bittelitt bedreheldigvis! 

Jeg får ikke gjort så mye fornuftig nå som ryggen er slik den er, men  idag har jeg laget noe utrolig stilig som jeg skal vise dere litt senere. Tenker å legge med fremgangsmåte også! 


God helg alle sammen

En reddende engel

I dag hadde mamma heldigvis fri fra jobb, og muligheten til å hjelpe meg. Det var helt fantastisk, for hjelp hadde jeg stort behov for hvor jeg satte i sofaen og ikke greide å røre meg. Nå er leiligheten ryddet, klærne er brettet, lillesøster fikk seg et bad, og jeg fikk i meg ordentlig mat. Mamma hadde handlet for oss, hun gikk med søpla, og sørget for at jeg også fikk meg en dusj (noe som var godt men også forferdelig, fordi jeg måtte sitte i dusjen, og da jeg skulle reise meg, greide jeg nesten ikke å komme meg opp.) Lilleprinsen fikk være med bestemor hjemme i flere timer og fikk leke med Ariana. Mamma er det man kan kalle en *hverdagshelt* For en reddende engel !

I morgen kommer kjæresten min hjem en tur, det skal bli godt. Jeg hater å ikke greie noe selv, så det blir godt å ha noen rundt meg hele tiden. Vi gleder oss hele gjengen


Nå i kveld kjennes ryggen pittelitt bedre ut, så nå krysser jeg fingre og tær for at det går over fort! På mandagen skal jeg til fysio i håp om å få god hjelp til å få orden på dette probemet 

Det verste er følelsen av håpløshet

I dag har jeg grått mine tårer. Det er få følelser jeg liker mindre enn å føle meg hjelpesløs. Jeg liker ikke å være avhengig av hjelp, og jeg liker ikke å spørre om hjelp.

Det er ubehagelig å ikke greie enkle hverdagsting som bare det å gå ut med søpla, eller gjøre noe så enkelt som å dusje. Nei, når jeg kommer meg gjennom dette, og smertene er borte skal jeg kjempe min kamp for å få den hjelpen jeg burde ha fått for lenge siden. Med eller uten ryggoperasjon

Nå kan det bare gå en vei – oppover