EN KOSELIG AFTEN

I går var jeg og min kjære invitert på mat og en hyggelig aften til noen i familien hans. Der fikk vi servert veldig mye godt, blandt annet karbonadekaker, taco, muffins, brownies, jordbær, kake og hvitvin. Det var utrolig god mat, og jeg spiste alt for mye. Ville nemlig smake på alt. Heheh…! Det er lov en gang  i blandt. Det ble en sen kveld for å si det slik. En veeldig hyggelig aften!


Hadde på meg kjole fra Gina Tricot

Herlige muffins

Beste kaken!

Hva gjør du på denne Lørdagskvelden?

OUTFIT

Nå har jeg ikke blogget på en stund, rett og slett fordi jeg har så mye å gjøre for tiden. I går stod jeg opp tidlig å tok en treningsøkt, deretter måtte jeg gjøre noen ærend, så rydde hus og vaske klær, sole meg og gjøre skolearbeid. Kvelden avsluttet vi på Blæst på Solsiden i Trondheim. På solsiden er det alltid sol! (nesten! I går regnet det faktisk! Er så skuffa!) Men det var utrolig koselig! Drakk champagne og slappet av, var ute sammen med en helt gjeng.


Kjole fra Gina Tricot (49 kr på salg akkurat nå)

Nå har jeg netopp kommet hjem fra en bytur med søstra mi. Det var veldig gøy, for vi fant mange kupp som jeg skal legge ut på bloggen litt senere. Utover dagen ble jeg veldig svimmel, aner ikke hvorfor(ganske skremmende egentlig, følelsen å nesten besvime) Men det gikk bra. Skal bestille meg en legetime å sjekke det ut. I kveld skal vi på familiebesøk:)
Hva har du gjort i dag?

ØVELSESKJØRINGEN GIKK RETT VEST

I går drog jeg som sagt hjem til mamma for å øvelseskjøre. Vi dro langt inni skogen hvor det ikke er noen biler, men god plass til å øvelseskjøre. Øvelseskjøringen gikk veldig bra, helt til bilen begynte å ryke. Vi var midt inne i skogen, uten dekning på mobilen, med en ødelagt bil. Måtte gå noen kilometer for å ringe, og bli plukket opp. Det viste seg at en slange var røket på bilen, og det var ikke min feil denne gangen – heldigvis!

Mamma inviterte også til grillmat, hvem kan si nei til det? Jeg elsker jo grillmat. Det var kjempe koselig! Kjempe gøy å se Leo igjen. Stakkar hund som har fått en flått under magen. Nå har vi kjøpt flåttmiddel, slik at flåtten ikke skal bite.

I dag er været fantastisk. Jeg skal sole meg i hele dag! hadde egentlig mange planer for dagen, men dropper alt jeg har i hendene når solen skinner! SOling fremfor alt annet når det fortsatt er sommerferie!

Har dere finvær?

YESTERDAY WAS MAGICAL

Kvelden i går var perfekt!

I dag har jeg mye å gjøre. Først må jeg i banken å fikse noe, deretter skal jeg hjem til mamma for å øvelseskjøre. Skal også rekke en treningsøkt og gjøre litt skolearbeid. Trenger ikke ta meg fri i dag, siden været ikke er på topp.

Hva gjør du i dag?

HYTTETUR I VILLMARKEN

Fra Fredag til Lørdag var vi på hyttetur langt oppi villmarken, på en veldig øde plass. Det var kjeeempe koselig, og vi var så heldig med været. Solen skinte, og det var veldig koselig å dra på tur sammen hele familien igjen. Den første kvelden tente vi bål og grillet god mat. Neste dag brukte vi på å sole oss og bade i elven.


Leo og meg

Leogutten i blomsterengen

Jeg elsker bål

Søster og meg

Vi var så heldig med været!

Drog ned til elven og badet (ikke jeg selvfølgelig, som fryser i syden tilogmed)

Har du vært på hyttetur i sommer?

DET VAR GØY!

I går kveld var jeg ute på byen en tur, men måtte stå opp i riktig tid likevell i dag siden jeg skulle bli med veninna mi til hesten hennes. Det er alltid like gøy å være med henne til stallen, siden jeg savner å drive på med hester. Fikk ri på tur sammen henne, noe som var kjempe koselig.


Margrete på Sonic

ps: Skal legge ut bilder fra hytteturen litt senere i dag, må bare legge de over på dataen.

Hva har du gjort i helga?

VELDIG TRIST SANG

Du ville ikke skjønt hvor mange følelser som fløy inn i mitt hode da jeg hørte det
Jeg var ikke klar til å takle tapet
Jeg vil leve lenge med all min skyldfølelse
Jeg fikk aldri tid til å ta farvel, så jeg gjør det nå

Farvel, min venn
Føles som i går
At du sprang rundt og smilte til oss
Jeg vil aldri glemme all den moroa som var
Og det vil jeg huske, alltid inni meg

Du ville ikke skjønt hvor mange følelser som er inni mitt hode, etter du reiste fra oss
Jeg er ikke klar til å takle smerten
Men når engler har bestemt seg for å fly, du vender om og de fløy
Jeg fikk aldri tid til å ta farvel, så jeg gjør det nå

Farvel, min venn
Som jeg savner deg
Jeg ville gitt alt bare for en klem
Jeg vil ha deg her
Jeg tenker på deg
Hvil i fred

Vær sammen med meg i den mørke natt
Og når jeg er alene, jeg vet du er der
Bare deg og meg
Min sang til deg