Kosekveld med Girlsa

Normal
0

false
false
false

EN-US
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

I 7 tiden i dag så møttes jeg, søstra mi og Linda hjemme hos Eli som hadde invitert oss på en koselig aften med middag, jenteprat, film og godis. Akkurat som i “gamledager”. Det var utrolig koselig, jeg setter stor pris på slike kvelder! Lukas fikk joine jentegjengen han også, heldig som han er, siden pappan ikke er hjemme. Og som vanlig så sjarmerte han alle i senk!

Eli er en mesterkokk og laget en fantastisk tomatsuppe med herlig tilbehør. Aldri har en tomatsuppe smakt så godt! Skjønner ikke hvordan det går an å være så kreativ på kjøkkenet! Så hadde hun laget foccacia brød i tillegg, og jeg spiste meg nesten ihjel på dette brødet. NamNAMNAAAAAM! 

Etter middagen ble det film og godis. Jeg hadde tatt med en film som “Liksom” var thriller, drama, action. Men spør du meg så var det heller en grøsser! Jeg ser jo aldri grøssere, orker ikke å bli skremt – for det blir jeg! Så denne var skummelt nok!  Lukas så på film han også, og var våken LEEENGE, enda så trøtt han var. Men i superhumør og herlig som alltid, og da er det greit: Vi har ikke så strengt regime at han ikke kan være oppe litt lengre en dag. Han storkoset seg, men måtte tilslutt kaste inn årene, hehe, og sovnet søtt i bagen sin.

 


Fine Leiligheten til ELi:Naaam så nydelig, blir du fristet?

Søten ligger å koser seg og ser på film

Happy Birthday!!!!!

For en herlig dag! Jeg elsker dager når vi gjør mye, og bare koser oss!  Startet dagen med mye kos og avslapping, før vi ordnet oss for å dra i Bursdag hos min pappa, Lukas bestefar. Søstra mi og kjæresten kom å hentet oss, for kjæresten min hadde dratt for å møte noen på skolen, for å lese til eksamen han har i morgen.

Hos pappa fikk vi servert den nydeligste sjokoladekaken jeg har smakt! Smaken er helt ubeskrivelig, så jeg spiste mildt sagt mye! Masse annet  godt sto også på bordet. Det var så hyggelig å møte familien hos pappa igjen, både søstra mi som ikke ville være med på bilde, og broren min! Lukas og Ariana koset seg masse de også, de elsker jo oppmerksomhet begge to, og det var det MYE av idag! De koset seg sammen på gulvet også, de har jo kommet i alderen hvor de setter stor pris på andre babyer! 
 Nydelige prinsen min som hadde pyntet seg med hvit skjorte
 Da vi kom hjem laget jeg middag til Lukas, og verdens beste smootie til meg selv. Deretter dro vi på butikken sammens med Eli, for der skulle vi ha kosekveld senere på kvelden! 

Hva har du gjort i dag? 

Merk klærne til barnehagen

Det er sykt hvor fort tiden går, av og til føler jeg tiden flyr forbi. Det nærmer seg permisjonsslutt, og det er trist å tenke på. Om under et år så skal Lukas gå i barnehage. Det er jo godt for barn å få komme seg ut blandt andre barn, få seg kompiser, venner, lekekamerater og oppleve mer enn det de gjør hvis de kun går hjemme. Men jeg kunne godt tenke meg å være hjemme med han enda lengre. En ting er iallefall sikkert, jeg skal værtfall være hjemme med han til han er over 1 år.

Men siden tiden går så fort så er det bare å forberede seg, og begynne å tenke på barnehage start. Hvilken barnehage man skal søke på, og hva man trenger. En ting er iallefall sikkert, man trenger merkelapper for å merke klærne. Jeg fant en side med utrolig mange muligheter når det gjelder merkelapper. Og det er på MERKALT.NO. Under har jeg laget noen navnelapper jeg synes er veldig søt, gøy at man kan velge å ha motiv foran navnet. Der er det MYE Utvalg! 

På merkelappene våre kommer det til å Stå Lukas Christopher, Eller Lukas + etternavnet. Og kanskje med ei Ikon hvis jeg greier å bestemme meg for hvilken.

Det er utrolig billig for disse merkelappene, kun 155 kr for 200 stk klistrelapper. Man kan faktisk også velge om man vil ha strykelapper, klistrelapper eller halvparten av hver.

Skal du ha slike merkelapper til barnehagestart? Hva skal det stå på dem? 

Knall og Fall + TGI FRIDAYS Trondheim

Da jeg skulel gå ut av bila da vi hadde parkert i sentrum i dag, greide jeg å snuble i en kantstein. Jeg ser sjeldent hvor jeg går, og jeg ser nesten aldri ned på bakken. SÅ det endte med at beina satt seg fast mellom bila og kantsteinen, og jeg landet på ene kneet mitt. FORAN ALLE SOM SATT PÅ UTESERVERING! Herlig,eeeehm….! Fikk kjemep vondt i kneet, men enda mer vondt i foten som måtte ta imot fallet. Heldigvis kom kjæresten min som en reddende prins og løftet meg opp igjen! Kanskje mer flaut enn vondt!

Så gikk turen til TGI FRIDAYS!!

Vi var så heldig at vi fikk booket bord til i dag, så vi fikk med oss generalPrøve uka vi også. Greit å teste ut en ny plass med halv pris på alt man bestiller. Fikk beskjed om at vi måtte være tålmodig med de ansatte da vi entret restaurranten. Vi elsker TGI Fridays, og spiste der flere dager i uken da vi bodde i  USA, så at de har kommet til Trondheim er jo bare helt perfekt for oss! Vi fikk også beskjed om at vi måtte velge noe fra forskjellige menyer, vi kunne ikke bestille fra samme meny. SÅ jeg endte opp med en sandwich, mens kjæresten bestilte det samme vanlige! 

Servicen var topp, og maten var god. Ikke helt som i USA; men ingenting kan måle seg med TGI Fridays der. Men de hadde faktisk free refill da, og det er vell den eneste restaurranten i Trondheim som har det? Så det var jo en hyggelig overraskelse! 

SLik ser det ut: 
Moi! Ivrig som bare det
Namnam, kjempe smakfullt. Og chipsen var supergod

Vi fikk feil dessert!! Vi bestillte browniesObsession men fikk Oreo ISkake. Vi sa ikke ifra, for det så godt ut dette også, noe det absolutt var. 


Liker du maten på TGI Fridays? 

Ut på Tur, bare litt sur

I dag hadde jeg og Lukas planer om å dra å gjøre noen ærend, blandt annet få en butikk til å slutte å selge noen smekker ?! MEn så fikk vi tilbud om å bli med på trilletur sammens med 6 nybake mødre, og det kunne vi nesten ikke si nei til. Det var jo strålende sol og herlig høstvær i dag også! Jammen vi er heldige!

Jeg prøvde å legge opp til at Lukas kunne ta duppen sin når vi skulle trille på tur, men istedet ble han overtrøtt og fant ikke roa. Han ville opp å se, å helst bli bært: Hele veien! Det var ikke snakk om noe annet, hehe, lille staingen min. Mens de andre jentene trillet barnevogn opp bakkene, måtte jeg bryne meg på å bære 10 kilo på den ene armen, og trille vogn med den andre. Men ved godt mot, – jeg stilte i treningsbukse, joggesko og hettegenser. SÅ jeg var godt rustet! Det var en superkoselig tur!
FIkk desverre ikek tatt noen bilder på turen, jeg hadde nemlig hendene full med en liten staing <3

We Love MeMini

 

Som mange av dere kanskje har fått med dere, så har jeg vært på utkikk etter fleeceklær til Lukas lenge nå. Har sett litt av hvert i butikkene, men ikke noe som jeg synes har vært fint nok. Orker ikke å kjøpe bare for å kjøpe. Men nå har jeg fått tak i det nydeligste plagg fra Memini, en superfin fleecedress som kommer fra Epleskrinet.

Jeg elsker Meminiklærne, de har jo så utrolig mye fint. Bare se utvalget de har her.  Memini har utrolig fine detaljer på klærne, og det er noe jeg er opptatt av. Denne fleecedressen har både krone på foran, og en RÅstilig hette. Elsker den! Hvis du vil ha en slik dress til din baby også, så finner du den her.  Den finnes i mange farger, blandt annet rosa og blå. PS: DEN ER PÅ SALG NÅ!! 

 

Hvis du er på utkikk etter klær som er hakket varmere, så har de utrolig mye fine ullklær til barn også!

 Shopping på BarnasHus

Det ble jo en del shopping på Barnas Hus her forleden, og det beste jeg kjøpte var en REIMA dress som Lukas kan ha i vinter. Var jo på utkikk etter en Reimda dress, så er glad jeg kom over denne. Kjøpte også noen regnvotter i Helly Hansen, og en Joha Lue, (Jeg elsker alt fra Joha, de har sykt mye fint!) Og en annen blå lue. Det er greit med slike tynne luer slik at man kan ha de innenfor hette på jakke når baby ligger i vogna. 
Relax take it Easy

I natt var Lukas våken en del, og det er ikke normal kost her i gården. Men han hadde nok litt vondt i hånda si, forståelig nok, og var litt irritert på bandagen. Men vi kom oss gjennom natta, men på morgenkvisten var jeg stuptrøtt. Duppet med han på begge formiddagsduppene hans, og det hjalp som bare det, endelig følte jeg meg i bedre form. Dette var ikke noen dag å gjøre mange ærend, så vi var bare hjemme  å slappet av og ladet  batteriene. Mamma og Lukas tid <3 <3 <3 

Elske bilde her, Lukas sine føtter da han var rimelig nyfødt <3 <3 <3 

Hatt en fin dag?

Vinn NAVNESMOKKER

Lite er søtere på en baby enn Navnesmokke. Enten om man velger å ha navnet til babyen eller tekst som “Lille Prins” eller “Lille Prinsesse”. Her er det bare fantasien som setter en stopper for hva man kan ha, det er jo så utrolig mye søtt man kan skrive. Navnesmokken.no har et stort utvalg i smokketyper og ulike farger, så velger man teksten selv. Genialt! Og nå kan du vinne en pakke navnesmokker på bloggen min! 

Det eneste du trenger å gjøre er:

– Gå innpå NAVNESMOKKEN.NO

– Lik siden til Navnesmokken på facebook. Du finner den her. 

– Skriv i kommentarfeltet hvilken type smokk du ønsker, farge og hvilken tekst du vil ha

 

Lykke til!!!