Hyggelig tradisjon

På Lørdagen hadde vi tenkt oss på julegrantretenning. Flere steder hadde de det på Lørdag i stedet for søndag, men siden det var så kaldt og jeg var i halvdårlig form så droppet vi det. Det fristet ikke å dra ute i kulda, og småttisene ville heller hjem å se en julefilm. Kjempe koselig det også! Årets første julefilm!

Første Søndag i advent har vi hadd en  koselig tradisjon i flere år nå, nemlig årets første julemiddag hos svigers. Og i år var det intet unntak! Dette er en middag vi ser frem til flere uker i forveien, for julemat er jo såå godt! Småttisene fikk pynte seg, og det gjorde sannelig mammsen også. På Lørdagen fikk jeg nye vipper av min flinke mamma, og julekjolen ble tatt på! 

Det var supergodt med julemat, nå ser jeg virkelig frem til resten av adventstiden og opplading til selveste dagen. For å komme skikkelig i julesteming skal jeg se flere julefilmer i uken, lage pepperkaker, ha juleverksted og kose meg med småttisene ute i snøen. Det er mye å glede seg til fremover! 😀 Slenger med noen bilder fra kvelden:


LIllejenta vår hadde på seg en nydelig kjole fra Spania. jeg kjøpte jo 5 kjoler til henne da vi var på sommerferie i sommer, og nå passer de perfekt


Hatt ei fin helg?

Har ikke skjønt det

Da er blackfriday endelig over, en slik stressende dag skal man lete lenge etter. Etter å ha bodd i USA tidligere og opplevd en ekte blackfriday, skapes det store forventninger. Men i Norge ser det ikke ut som man har skjønt det helt. Iallefall ikke alle. Blackfriday skal være en dag hvor alt er superbillig, minst 70% rabatt og syke tilbudspriser. Men her klasket man i bordet med  hele 20% rabatt i diverse butikker, og thats it!

 

20% er skuffende, og derfor unngikk jeg de butikkene. Mange av Nettbutikkene var også skuffende, ikke alle, men mange. Jeg fant heldivis noen superkupp, på nett, og noen i butikk. Under ser dere noen av mine innkjøp fra Blackfriday


79 istedet for 499


49 istedet for 299


Kjoler 50kr pr

Fant du noen superkupp?

Black Friday: Barneklær

Jeg har sett frem til Blackfriday hele uka, og endelig er dagen her. På forhånd kan det være lurt å tenke over hva man er ute etter, for de fleste butikkene bugner over av masse tilbud og det er litt av en jungel man kan gå seg vill i. Man rekker ikke gå gjennom alt uansett. 

Hos meg kommer det vell ikke som noen overraskelse at det er barneklær som fanger interessen, og en av  butikkene jeg har gledet meg mest til å besøke er Kidsbrandstore. Her har de utrolig mye fint til barn, og de fører blandt annet mine favorittmerker Ralph Lauren og Gant. Jeg har bestilt fra Kidsbrandstore mange ganger tidligere og finner alltid mye fint som ingen andre har. I dag er det supersalg med opp til 60% rabatt på alle varer. Tilbudet varer fra i dag og tilogmed mandag. Men vær rask, de beste kuppene forsvinner først! 

 

Da blir det problemer

I Cirka 3 uker nå har vi måttet klare oss uten komfyr. Jeg liker å lage mat ved å bruke komfyr, så det er ikke til å legge under en stol at det har vært litt problematisk uten en velfungerende komfyr.  Hengslene på døren har knekkt slik at komfyren ikke kan lukkes ordentlig. Heldigvis er dette en garantisak, men å få fikset den er ikke bare-bare. Først må man få tak i dem som har noe med det å gjøre.

Etter mange eposter frem og tilbake, og et titalls telefonsamtaler?. sååå endelig! 

Det tok meg nesten en uke å få tak i riktig person, og når jeg endelig kom til rett dame, så viste det seg at reperatøren var innlagt på sykehuset. Denne uken slapp han heldigvis ut, og i dag var han her for å se på komfyren. Hengslene ble byttet, og det tok under 5 minutter. Nå  har vi endelig muligheter til å lage mat igjen! Hurra!!! Greit å få det i orden til jula, siden vi får besøk og står for selveste julemiddagen for første gang ever!

Endelig kom den

Det var utrolig herlig å våkne på Søndagen å se at det var MASSE snø ute. Vi måtte selvfølgelig benytte oss av kjangsen til å oppleve litt snø før den forsvinner igjen, og storkoset oss flere timer utendørs. Vi fant frem akebrett og rutsjet maaange runder ned bakkene. Det var utrolig morro både for lilleprinsen og mammsen.

Vi laget snøengler, snøballer, løp rundt  og kastet snø. Det er lite som gir mer julestemning enn snøen, og på Søndagen var julestemningen komplett!

Etter leking flere timer utendørs dro vi på tur i skogen. Tante Marty og pappsen joinet oss også. VI tuslet den miste runden, og før vi rakk å komme oss ut av skogen, hadde det allerede blitt mørkt. Vi leket bukkene Bruse over hver bru vi kom til, og hadde det veldig morro. Da vi kom oss hjem igjen stod det vaffler på planen. Det er så godt å komme inn i varmen etter å ha tilbragt hele dagen utendørs. Håper det kommer enda mer snø frem mot jul.

Er virkelig ikke klar for at den skal forsvinne alle nå, som den ser ut til å gjøre. Skal jo begynne å ta frem julepynten i helga jo

Welcome to the world

I dag sto vi opp tidligere enn vi vanligvis gjør i helgene, for i går hadde lillesøs sovnet før kveldsgrøtmåltidet. Og i morgest var hun supersulten og ble ikke fornøyd før hun fikk masse mat. Men det er helt greit det, jeg har ingenting imot å stå opp når klokka er over 7. Det er heeelt ok!

Formiddagen koset vi oss innendørs. Det er godt å ikke ha hele dagen fullstappet av planer, slik at vi får hente oss inn i helgene også.Vi er så fornøyde med at snøen har kommet. Nå er enda litt mer av julestemingen på plass.

Etter en rolig formiddag tok vi turen til svigerfar sin jobb. Der fikk Lillegull møte Seb, noe som alltid er like stas. De leket sammen og koset seg, mens lillesøs fikk tid med resten av familien. Og vi fikk endelig se tante marty igjen! Hun har nettopp har kommet hjem fra en lengre utenlandsreise. Stas!

Videre gikk turen til søs, hvor vi alle skulle få hilse på babyen.Jeg er jo så heldig å ha møtt henne tidligere, men lilleprinsen hadde ikke møtt henne før i dag, og han hadde gledet seg noe enormt. Søs hadde disket opp med mat og kaker, like flink husmor som alltid! Vi storkoset oss både med mat og hyggelig selskap, og hovedpersonen selv sov seg gjennom hele besøket. Så sjarmerende <3

Hva har du gjort i dag?

Sykehuset

På mandagen startet jeg dagen på st.olavs hospital, med god hjelp fra mamma som stilte opp som barnevakt. Jeg hadde oppfølgingstime på ryggen og var inne hos legen en times tid å pratet og ble undersøkt. Konklusjon er at jeg skal være med på et prosjekt etterhvert og et forskningsopplegg. Spennende!

Etter timen på sykehuset dro jeg rett hjem til søs! Jeg måtte bare møte tantebarnet mitt, mens hun enda er så ny i denne verden! For en nydelig skapning, og så bittelita, at det går an. Jeg kan virkelig ikke huske prinsessa vår var så lita, men de veide nesten det samme ved fødsel.

Søs hadde disket opp med noen helt syke boller som jeg hev innpå som om jeg aldri har sett mat før. Haha:)) etter maten tok vjeg masse bilder av den lille, og prinsessa vår også. Kvelden gikk med til bildebehandling!