Endelig kom den

Det var utrolig herlig å våkne på Søndagen å se at det var MASSE snø ute. Vi måtte selvfølgelig benytte oss av kjangsen til å oppleve litt snø før den forsvinner igjen, og storkoset oss flere timer utendørs. Vi fant frem akebrett og rutsjet maaange runder ned bakkene. Det var utrolig morro både for lilleprinsen og mammsen.

Vi laget snøengler, snøballer, løp rundt  og kastet snø. Det er lite som gir mer julestemning enn snøen, og på Søndagen var julestemningen komplett!

Etter leking flere timer utendørs dro vi på tur i skogen. Tante Marty og pappsen joinet oss også. VI tuslet den miste runden, og før vi rakk å komme oss ut av skogen, hadde det allerede blitt mørkt. Vi leket bukkene Bruse over hver bru vi kom til, og hadde det veldig morro. Da vi kom oss hjem igjen stod det vaffler på planen. Det er så godt å komme inn i varmen etter å ha tilbragt hele dagen utendørs. Håper det kommer enda mer snø frem mot jul.

Er virkelig ikke klar for at den skal forsvinne alle nå, som den ser ut til å gjøre. Skal jo begynne å ta frem julepynten i helga jo

6 kommentarer

Siste innlegg