Ukeshandling

I forrige uke tror jeg vi handlet alt for mye mat, for maten holdt til langt ut i denne uken. Vi hadde ikke behov for ukeshandling før Torsdag denne uken, og enda har vi igjen mat fra forrige ukeshandel! Vi kom oss akkurat på 2000 kr denne uken også, noe jeg ble ganske overrasket, fordi vi kjøpte en del husholdningsartikler som vi ikke handler så alt for ofte.

Det er altså så merkelig

I morgest våknet jeg omtrent klokken 07.00. Kanskje litt i tidligste laget på en Lørdag, men kroppen min altså, den har en innebygt vekkerklokke. Det er så merkelig dette, at jeg alltid våkner når alarmen vanligvis ringer, selv om den ikke er skrudd på. Men kroppen venner seg sikkert godt til gode rutiner i hverdagen og det er jo egentlig ganske positivt.

Det er så deilig å våkne å se at solen skinner, og da greier ikke jeg gå tilbake til sengen og søvnen igjen. Jeg elsker sol, og når vi har så få dager som vi har i midt-Norge, så kommer jeg meg ut av dørene så fort som mulig for å få det meste ut av dagen. I dag var vi ute allerede i halv 9 tiden, og jeg koset meg i solveggen. En magisk start på dagen!

På formiddagen besøkte vi mamma på “hytta”. Onkelen min og hannes kjæreste kom også på besøk, og det var utrolig trivelig å treffe dem igjen for det er alt for lenge siden sist. Vi vasset i vannet, og selv om det fortsatt er veldig kaldt i sjøen, så er det ganske forfriskende!

 På ettermiddagen dro på på en strand på Rye på Bynæset, sammen med våre gode naboer. Det er en strand jeg aldri har vært på tidligere, men jeg har sett bilder av den og har alltid syntes den ser så utrolig fin ut. Da vi kom frem på stranden fyrte vi opp grillen og spiste middagen vår i strandkanten. Det er så deilig med sjølukt, og det å høre bølgeskvulp, så vi kunne ikke hatt en bedre plass å spise middagen på! Det var mange folk på stranden i dag, og flere som tente Pinsebål. Etter middagen tente vi eget pinsebål vi også, og bålet varmet veldig! Bål er så utrolig koselig, og hører Pinsen til.

Helt Magisk

I dag dro vi på en liten handletur på Tiller for å skaffe diverse vi manglet, men det var så sykt mye folk der tidlig på dagen og da giddet jeg ikke mer enn en butikk. Heldigvis fikk jeg kjøpt inn alt jeg manglet på den ene butikken, så da var det jo greit.

Planen for resten av dagen var å besøke mamma på “hytten”. Hun har nettopp kjøpt den, og vi hadde gledet oss veldig til å se den. Plassen er fantastisk og hytten var utrolig fin. Her vet jeg vi kommer til å kose oss masse i sommer, og jeg bare elsker stranden like ved. Mamma har alltid elsket sjøen hun også, så det er sikkert henne jeg har det fra. Jeg elsker sjøutsikt og sjølukt, det er så herlig.

Søstra mi og hennes familie kom også på besøk på hytten, og sammen koset vi oss i solen, grillet mat og gikk turer ned på stranden. Endelig litt sol og varme i Trøndelag. Vi hadde en magisk dag med veldig hyggelig selskap.

Skuffet

Jeg vet ikke om dere husker det, men for en stund siden var jeg veldig ivrig på treningsfronten. Jeg jogget hver eneste dag og greide liksom ikke å la en dag passere før jeg fikk gjennomført min daglige løpetur. Men med den hektiske hverdagen som har vært de siste ukene, har treningen blitt skikkelig nedprioritert. Døgnet har ikke nok timer, men samtidig vet jeg hvor viktig det er at jeg prioriterer treningen.

På grunn av min ryggsykdom så må jeg være mye i bevegelse, ellers får jeg mye smerter. Derfor er jeg skuffet over innsatsen på treningsfronten den siste tiden Nå blir det skjerpings fremover, for å unngå å komme inn i en dårlig rytme. Jeg får sette meg et mål om å begynne neste uke, for en ny uke er en fin start. Så skal jeg sette meg mål om 3-4 løpeturer i uken, og ikke 7 som jeg hadde tidligere. 7 løpeturer i uken er litt uoverkommelig akkurat nå. Så er det bare å Wish me luck, jeg gleder meg til å komme igang igjen.

Utflukt

Det har vært noen hektiske dager med fotografering, takstmann, rydding og fiksing av leiligheten. Og når man tror man er ferdig, så dukker det opp nye prosjekter. Jeg har bestemt meg for å rydde å ordne i garderoben min, og barnas garderobe. Men det er noe jeg virkelig koser meg med.

I går tenkte vi det var godt å koble av men en kveldstur rundt Haukvannet. Vi pakket med oss sparkesyklene og fulgte hele veien rundt vannet. Jeg måtte løpe for å henge med, da barna dro så fort. Utrolig trivelig med slike utflukter, men jeg må si jeg ble overrasket at flere av områdene på veien var snødekt. Det er ikke uten grunn at Byåsen blir omtalt som et område med mye snø! Kan ikke forstå at den ikke har forsvunnet enda. Men etter helgen er den sikkert borde, det er nemlig meldt 26 grader og knallsol! (men jeg skal se det før jeg tror det)

Ha en strålende aften! 

En spennende dag

Dagen i dag startet med besøk av en takstmann som skulle sjekke leiligheten. Det gikk rimelig fort, og tok kanskje ikke mer enn 10 minutter. Nå er vi godt i gang med prosessen angående kjøp og salg av bolig, og i dag hadde vi planlagt hele 3 visninger! Vi har jo ikke bestemt oss hvor vi ønsker å bo enda, så vi ser på mange forskjellige steder. Jeg håper at vi en dag bare innser hvilket område som er riktig for oss, og finner den perfekte plassen som føles riktig. Det er et stort valg å ta hvor man skal bo, og det er langt fra enkelt. Iallefall når man både vil ha bynært og landlig på en gang.

Visningene gikk bra de, men den ene boligen må totalrenoveres, den andre virket litt for liten, og den tredje hadde bare dårlig stemning. Hahah, det skal ike være enkelt nei, men da er det bare å titte videre da.

Ellers i dag har vi vært på en spennende oppdagelsesferd i nabolaget. Det er mange interessante områder å utforske når snøen er borte, og sommeren er på vei. Vi møtte blandt annet på en naturfotograf som kunne fortelle at en ugle i nærheten har fått unger, og den uglen har vi hørt utallige ganger. Er det noe jeg virkelig setter stor pris på, så er det å bo så nærme marka som vi gjør. Og det er nok noe jeg kommer til å savne.

 

Vanskelig å oppdrive

På Lørdagen stresset jeg rundt i 220 hele dagen, og fant plutselig ut at det var masse jeg manglet til leiligheten. Derfor ble det en kjapptur til Tiller rett før alt stengte! Overraskende nok var ikke hvite putetrekk å oppdrive noen steder, og hele prosjektet endte med at jeg måtte dra enda en tur til Ikea. For 5.gang på en uke!

Heldigvis er Ikea åpent til 20.00 på Lørdager så det ble en effektiv og innholdsrik handlerunde. Og belive it or not, Ikea har hvite putetrekk. Yeej! Etter shopperunden dro jeg til Lian, hvor resten av familien var på besøk til en venn av oss. Huset befinner seg veldig nærme bymarka, og da jeg var ute på terassen kom det en halv tam REV likeved. Det er den største reven jeg har sett, så det var utrolig moro.

Sent på kvelden bestemte vi oss litt spontant å dra å se på solnedgangen. Det er ikke så mange soldager for tiden, så vi må benytte muligheten når vi har. Det var utrolig vakkert.

Skal se på Hus

Jeg våknet klokken 09.30! Det må være ny rekord i å stå opp sent. Men så skal det sies at jeg ikke kom meg i seng før klokken 03.00, så jeg hadde behov for de timene med søvn. Nå føler jeg meg opplagt, og er klar for en ny dag.

 

Det jeg spiste til frokost var iskaffe. Akkurat nå orker jeg ikke ordne noen annen frokost til meg selv, fordi jeg skal ute å nyte solen. Ble veldig overrasket at solen skinner nå, så det må nytes!

 

Hvilket humør var jeg i da jeg våknet? Jeg våknet glad og fornøyd. I går hadde jeg store ryggsmerter, og da er det like spennende hver gang å våkne på en ny dag for å se om smertene er borte. Og det var de idag.

 

Hva har jeg gjort hittil i dag? Har ikke rukket så mye enda, annet enn å sminke meg, lage frokost til familien og ryddet litt. Har mange planer for dagen, men først blir det en tur ute.

 

Hva var det siste jeg brukte penger på? En stor Ikeashopping der jeg blandt annet kjøpte putetrekk, pynteputer, planter og potter.

 

Hva er planene for resten av dagen? Jeg skal vaske, shine og style. Møber skal fjærnes og mye skal ordnes klart! Det blir spennende!  I tillegg skal jeg vaske skapdører, dusjkabinett og kanskje vinduer.

 

Hvilken serie har jeg sett på? Nå har jeg blitt hektet på en ny serie som heter Selling Sunset. Serien finner dere på Netflix og den handler om eiendomsmeglere som selger dyre eiendommer. Veldig inspirerende.

 

Jeg gleder meg til vi skal se på et hus på Tirsdagen. Det virker ganske perfekt, så det blir veldig spennende.

 

Ha en nydelig dag!

Nesten ikke til å tro

Gradestokken i dag viste hele 19 grader, og det er sjelden kost i Trøndelag. Det er nesten ikke til å tro, men det er faktisk sant. Jeg tok med meg barna på stranden, for å nyte solen og varmen. Vi dro til Midtsand Camping, for der har vi aldri vært tidligere. Stranden var ganske fin, og de hadde en diger lekeplass like ved, og det var ganske moro for barna.

På stranden blåste det mye til tider, men på grunn av alt for lite sol de siste månedene, lå jeg i shorts og bikinioverdel uansett. Er det sol og 19 grader, skal jeg ha litt sol på kroppen, ingen protest. Hhaha, desperat? Ja, det kan man si. Men det er ikke så rart, slik som været har vært det siste halve året, og med store snøfall i Mai.

Etter ei god stand på stranden, dro vi hjem og satte oss i solveggen istede. Der slapp vi unna vinden, og jeg fikk grillet meg enda litt mer. Jeg ble faktisk solbrent og fikk en del farge, og godt er det!

 

Årets Første

I dag våknet vi til strålende solskinn i Trondheim, og da er det lite som frister mer enn å bare være utendørs hele dagen! Jeg og lillesøster startet derfor dagen med en spasertur i nærområdet. Vi tuslet på tur en times tid og bare nøt solstrålene.

Utover dagen var det meldt mer skyer, men likevel bestemte vi oss for å dra på stranden. Det er koselig å lete etter krabber å hygge seg på stranden selv om det kommer noen skyer og blokkerer solen noen minutter. Vi dro på strandtur sammen med Søstra til min samboer og hennes barn, og min samboers foreldre, så vi var en god gjeng som dro på tur sammen.

Vi kjørte et godt stykke for å komme til stranda, men denne stranden er verd kjøreturen fordi den er så utrolig fin. På sommeren er det alltid stappfult med folk, men i dag var det ikke så trangt om plassen. Og det er jo fint i disse coronatider, da det er greit å ha mulighet til å holde litt avstand.

Solen varmet veldig i dag, og det er sjelden jeg føler meg så avslappet som da jeg lå å nøt solstrålene fra svaberget! Det var utrolig avslappende og nydelig, og jeg tror tilogmed jeg har fått bittelitt farge. Årets første skille der altså! Endelig! Som dere kanskje skjønner så droppet jeg ullgenseren underveis.