For en dag!

For en dag jeg hadde i går! Når klokken hadde blitt 0030 på kvelden var jeg helt utslitt og burde sikkert lagt meg for lenge tiden, men siden jeg har tusen prosjekter på gang så hadde jeg ikke kjangs til å rekke det tidligere. Jeg burde nok prioritert å legge meg tidlig, for jeg trenger 7-8 timer søvn hver natt har jeg erfart.

Dagen igår  startet jeg med ei deilig treningsøkt. Jeg kom meg ikke opp kl 5 som jeg tenkte, men klokken 6 var jeg oppe, og rakk ei fin økt før jobb. Føler man rekker mer når man har hjemmekontor, så jeg setter veldig pris på å ha den muligheten.

Vi måtte også en tur til legen plutselig midt på dagen, og etter jobb så var det bare å komme seg ute i finværet. Vi har en plen som er grei størrelse og gresset vokser foort nå. Swlv om det kun er en uke siden forrige gang vi klippet gresset, så måtte det klippes nå også. Og det tar sin tid. Jeg fylte opp gressklipperen hele 3 ganger, og da var den stappfull av gress. Men lukten av nyklippet gress er bare helt fantastisk, og jeg synes faktisk det er litt koselig å klippe gresset.

Jeg tok med barna på citysyd en tur, og vi fikk handlet litt stasj til sommeren. Vi rakk også å dra innom frisøren slik at storebror fikk seg en klipp før varmen innetar Trondheim.

resten av dagen ble det besøk, grilling og ikke minst oppussing. Vi er i full gang med å pusse opp vårt soverom g vi har møtt på noen utfordringer allerede. Når jeg møter pp utfordringer så nekter jeg å gi meg før jeg får det til, og da kan ting ta litt tid da. Ikke rart man ikke har tid til å sove. 😅 But I like it

Takk stranger

Endelig hadde vi en dag hvor vi hadde tid til å handle inn det vi mangler til å fortsette med oppussingen, nesten hele dagen etter jobb i går gikk med til shopping. Torsdager er en perfekt dag å shoppe, for da har man alt klart til helgen. Vi tok turen på Obs Bygg, og fy søren for en service de har der, vi er iallefall veldig fornøyd! Vi har lenge vært på utkikk etter et rundt bord, men aldri funnet et vi er 100% fornøyd med. Men i går fant vi endelig et bord vi begge elsker. Bordet er fra Stressless og vi kjøpte det hos Møbelringen- Nå gjenstår den største utfordringen, nemlig å få med seg bordet hjem, for det var ikke bare-bare. Ikke fikk vi plass i vår bil, heller ikke i svigers sin bil, og Ikea hadde ikke varebiler å leie ut. VI får prøve på nytt igjen etter helgen. Bordet er ialelfall kjøpt og betalt, vi må bare få det hjem. Et av prosjektene våre det haster litt med nå, er å finne badekar som passer inn på badet vårt. Vi har tatt mål, og må ha det riktige badekaret både med tanke på form og lengde/bredde. Det å finne badekar er verre enn man skulle tro, og etter å ha vært innom de alle fleste baderomsbutikkene i Trondheim, tror jeg vi nå begynner å nærme oss målet. På Torsdager går jeg på gruppetrening på St.Olavs. Treningen er ekstremt bra, og de har så utrolig flinke folk på St.Olavs. Men travelt som jeg hadde det, rakk jeg hverken å skifte før treningen eller å pakke med meg vannflaska. Derfor stakk jeg innom kiosken  for å kjøpe noe drikke. Kiosken hadde problemer med kort fra min bank, men mannen bak meg i køa insisterte på å betale drikken min. Ikke lot han meg vippse han penger etterpå heller. SÅ tusentakk til deg, det var hyggelig gjort

Da har jeg prøvd det!

I morgest hadde jeg på vekking klokken 05.00, men  jeg våknet faktisk 04.35 av at postmannen dumpet en pakke på døren. Heldigvis sovnet jeg igjen etter det, men da greide jeg ikke stå opp kl 5! Jeg kom meg nemlig ikke opp før 05.30, men det er uansett nesten to timer tidligere enn vanlig.

Etter en halvtime var jeg kommet meg på trening, på 3t treningssenter. Det var overraskende få personer på trening så tidlig på morgenen og det var godt å ha senteret «for seg selv». Det er lenge siden jeg har trent nå, og jeg gleder meg til å komme inn i en ordentlig rytme igjen.

Rett etter trening dro jeg å kastet masse søppel etter oppussinga. Hele bilen var fylt opp, og vi har fått tatt en skikkelig opprydding hjemme. Så var det bare å komme seg hjem å få barna avgårde før jeg skulle begynne på jobb.

Etter jobb fikk vi besøk, og litt senere fikset jeg listene på walkin-rommet vårt. Jeg har lært meg å kutte lister nå, og det er så moro å få til!

Vi fikk også presset inn en sykkeltur etter skole/jobb, noe som er veldig koselig! Idag har jeg fått mye ute av dagen, håper jeg greier å stå opp før 0530 flere dager!

Det er bare jeg som kan endre det

Det er ikke første gangen jeg sier det, men døgnet har for få timer! Desverre får jeg ikke gjort noe med akkurat det. Men det er noe jeg kan gjøre for å få mer ut av døgnets timer. Jeg har nemlig bestemt meg for å prøve å stå op kl 5 igjen! Det er to timer før jeg vanigvis står opp, men før corona var jo det hverdagen – da var jeg alltid oppe før klokken 5! Derfor er det ikke umulig, selv om dårlige vaner er vanskelig å endre på. Men to timer ekstra hver dag, det hadde virkelig vært godt!

Vi har jo mange prosjekter på gang om dagen, og i dag gikk turen til diverse butikker for å sjekke baderomsinnredning. Vi fant en innredning og servant som var utrolig fin,  og et lekkert badekar, men desverre har vi litt dyr smak😂  vi bestilte ingenting idag, men det er greit å få litt oversikt hva vi har å velge mellom.

Vi dro også på klesshopping for å handle litt sommerklær idag. Det er lenge siden sist at hele familien har vært på shopping, så det var veldig koselig. Fant blandt annet en nydelig badedrakt fre newbie.

Det er perfekt å bruke regnværsdager på oppussing og shopping, for når solen velger å titte frem igjen, da skal jeg legge bort alt av opussing og bare nyyte!

Er det mulig

Helgen har gått alt for fort! Skjønner nesten ikke at det er mulig! Hele Lørdagen gikk med til å legge ferdig gulv, og til å ordne med listverk til gulv og rundt døren på Garderoberommet vårt. Vi tenkte å kjøpe Pax garderobe ganske snart, men fant ut at vi må vente litt, fordi vi skal flytte senga vår på dette rommet og sove der mens vi pusser opp vårt soverom. SÅ da får garderobe vente til vi er ferdig med å pusse opp vårt rom. Vi har vært tålmodig i flere måneder nå, så vi får bare være tålmodig en måned til!

Vi dro på obs bygg (som hadde ekstremt lange køer på lørdag, og kjøpte inn det siste vi behøvde av listverk. Men da vi kom hjem viste det seg at vi hadde kjøpt for smale lister, de passet ikke til resten! (Nybegynnerfeil ?!!!) derfor ble vi ikke heeelt ferdig med rommet, noe som var litt kjipt.

Jeg har lopper i blodet og greier ikke vente med neste prosjekt, så da jeg innså vi manglet lister for å gjøre ferdig rommet, gikk jeg videre til å rive deler av det ene badet vårt. Der skal vi nemlig sette inn ny baderomsinnredning og badekar. Det blir spennende og er like rundt hjørnet nå!

hvem skulle tro det

Denne uken har jeg tatt fatt på et nytt oppussingsprosjekt – nemlig gulv! Vi holder på å bygger et walkincloset på vårt ekstra soverom, nor jeg virkelig ser frem til å få ferdig. Da blir det diiger paxgarderobe.

Først gipset jeg alle veggene (helt alene uten noe hjelp) og denne uken var det gulvet som sto for tur!

Jeg har aldri i mitt liv lagt gulv før, men med en rask innføring i utstyret jeg behøvde, så var det bare å sette seg inn i det. Og det var slettes ikke så vanskelig som man skulle tro! Dette gikk nesten lekende lett, og jeg har lært ekstremt mye av hele prosessen. Jeg tror faktisk jeg begynner å bli et lite snev av handy, og det er jo ganske overraskende. Hvem skulle tro det?! Er utrolig fornøyd med det jeg har fått til, og gleder meg til å fortsette med neste prosjekt. Og neste prosjekt blir listverk, og der har jeg mye å lære! Alle vinklene som må kuttes er helt gresk for meg. 

Det må bare nytes

Denne uken har vi virkelig fått kjenne smaken på det gode liv. Det har vært sommer og strålende vær hver eneste dag, og jeg kan jo ikke skjule at det gjør noe med både humøret og energien. Jeg eeelsker sommer, og forsøker å være ute så mye jeg kan. Jeg har tilogmed tatt med meg hjemmekontoret ute i solen innimellom. Det må nytes mens det nytes kan, for plutselig kommer regnet.

Tidligere  denne uken kjøpte vi basseng til hagen, noe som var utrolig deilig. Det er godt å kunne kjøle seg ned ved behov, for det har det virkelig vært behov for. I tillegg har vi gått til innkjøp av flere gulvvifter, noe som føles som en veldig riktig investering.

Denne helgen dro vi igjen på stranden! Både på Fredag etter jobb og på Lørdag. I dag badet jeg også for første gang i år, noe som var utrolig godt! Sjøen har faktisk fått ganske grei temperatur.

Nå skal jeg sitte ute på terassen og bare nyyyye solnedgangen mens jeg spiser alt for mye godis! God helg til dere alle!

 

Summer in the city

Vi kan ikke klage over starten vi har fått på sommeren i Trondheim når det gjelder været! (coronasituasjonen derimot, det er imet helt annet kapittel!) I dag hadde vi rundt 25 grader, og etter jobbdagen dro vi rett på stranda på hytten til mamma. Fikk helgefølelse av å dra på stranda etter jobb, men det er bare Onsdag enda(eller Torsdag da, når du leser dette)

Mamma hadde invitert oss på grilling, og serverte et nydelig måltid. Det ble flere timer i solen, og til vår store glede var det masse bølger på stranden. Jeg tror aldri jeg har hatt så mye farge i Juni tidligere, og det er litt godt etter en lang vinter! Det er fortsatt meldt strålende vær resten av uken, så jeg tipper det blir flere turer på stranden denne uken. Håper alle nyter disse deilige sommerdagene.