JEG MÅTTE BARE

I går gikk jeg ut på balkongen da det var solnedgang. Måtte bare ta noen bilder siden himmelen var så nydelig. Hver solnedgang er forskjellig, og jeg blir aldri lei av å ta bilder av den. Himmelen er utrolig vakker, og selv om jeg ikke har noe spesielt bra kamera, så blir jeg ganske fornøyd med bildene

dsc08718

dsc08731

dsc08732

dsc08736

dsc08737

ETT PROBLEM LØST, ETT NYTT OPPSTÅR

I dag hadde jeg på vekking, men voknet ikke av den (eller slo den av uten at jeg var våken nok til å forstå det) Men stod ikke opp så veldig seint likevell, heldigvis. Må sitte med skolearbeid i hele dag, men er nesten ferdig med det som skal leveres på mandag. Har bare noen småjusteringer igjen. I morgen får jeg de klærne jeg bestilte meg. Jeg gleder meg utrolig mye til å prøve de på.

SOm dere vet så fikset vi dataen min, og reinstallerte alt. Og la inn alle programmene jeg trenger. Men ett nytt problem oppstod, nemlig at dataen ikke kan koble seg på internett. Den kobler seg ut igjen etter kort tid, og det funker ikke å bruke den. Får håpe vi fikser det snart, men i mellomtiden får jeg bare bruke den rosae pcn min, funker bra det også.

Hva skal du i dag?

untitled1 14

JENTER SOM BLIR TVUNGET TIL Å VÆRE FETE

Nå skal dere få høre noe sykt jeg leste i det ene bladet mitt: Nemlig at jenter blir tvunget til å spise seg fete! De blir tvunget til å få i seg 16 000 kalorier på en dag! Dette skjer altså i Mauritania, men det skjer sikkert flere steder i verden også. Jenter som er helt ned i 5 årsalderen blir sendt på leir for å spise seg opp. På denne leiren skal de legge på seg mye, og hvis de nekter å ha i seg alle kaloriene, blir de torturert med at noen stikker pinner under neglene på de! Hvis de kaster opp maten (Noe som sikkert skjer ofte, for at kroppen ikke tåler så mye) ja da blir de tvunget til å spise sitt eget oppkast. Det å være fet blir sett på som attraktivt og mennene vil ha kvinnene sine slik.

En jente fortalte i artikkelen at hun ikke ville være fet, men hun kunne ikke velge selv. Hun var sportslig og elsket å spille fotball. Hun visste at det ikke ble mulig når hun ble større, med flere tikilo ekstra på kroppen. Dessuten synes hun det var penere å være tynn, men stakkars jente ble tvunget til noe helt annet.

Jeg ble sjokkert da jeg leste denne artikkelen. Enn å ta en slik kontroll over jenters liv og ikke gi de muligheten til å bestemme over sin egen fremtid. Det er jo rett og slett helseskadeli å spise 16 000 kalorier i løpet av en dag. Det er også bare kvinner som blir tvunget, ikke menn, og det sier jo litt om diskriminering.

Hva er dine tanker om denne saken?

dsc08848

dsc08850

dsc08849

JEG HAR VONDT I HELE KROPPEN

I går kveld tok krampa meg, ikke så overraskende siden jeg ikke tøyde ut etter en lang tennistrening. Utrolig dumt av meg å ikke tøye ut, når jeg lett får strekk i leggmusklene, og det gjør alltid så sykt vondt. På kvelden fikk jeg selvfølgelig strekk i leggen, på forsiden av foten. Der har jeg aldri hatt strekk før, og det var minst like vondt som det er på baksiden. Når jeg voknet i dag hadde jeg vondt i hele kroppen. Føler meg stiv som en stokk. Får håpe et bobblebad hjelper litt 🙂

Planene for dagen er bare å gjøre skolearbeid. Nå er nemlig dataen min helt fikset, og alle programmene er lagt inn. Fikk ikke gjort noe skolearbeid i går, siden vi brukte mye av dagen på å fikse det siste på dataen min. Men i dag er det ingen unnskyldninger.

I går fannt jeg ut av Frustrerte Fruer har begynt på igjen! Det er favorittserien min, i tillegg til The Hills som kommer i morgen. Nå har jeg noen morsomme tvprogram jeg kan slappe av med.

Hva er dine planer for resten av dagen?

dh

EKTE FRI ALLIGATOR OG TENNISTRENING

I dag da vi var på besøk hos noen venner, fikk jeg endelig se en levende og fri alligator. Det er noe jeg har hatt veldig lyst til lenge, siden jeg bor i Florida og det er fullt av alligatorer her. Men har ikke fått muligheten før i dag. Noen av vennene våre bor ved en dam der det er en alligator. Jeg fikk bli med å kaste mat til den. Det var ganske kult, men det var litt kjipt at den ikke kom nærmere enn den gjorde, og at jeg ikke fikk filmet det:P Men den var utrolig søt da, og jeg ble ikke spist opp. Virket veldig harmløs faktisk.

Etterpå dro vi å spillte tennis sammen med et vennepar av oss. Det var utrolig morsomt. SPillte to mot to, synes det er lettest, for da har man bare ansvar for halve banen hver. Det begynner å bli en stund siden vi spillte tennis sist, så det var god å endelig spille litt igjen. Tror vi holdt på i ca 2,5 timer. Godt med litt trening:) Spillte på et skikkelig kult tennisanlegg med 26 tennisbaner. Måtte gi oss tilslutt, fordi det kom sykt mye knott og mygg. Ble nesten helt spist opp. Presterte å få en stein i øyet også. haha.. Typisk meg

ps: FLere av dere har spurt om jeg kan bytte header. Det vil jeg ikke, fordi jeg er veldig fornøyd med den jeg har. Synes den er veldig Florida aktig. Dessuten kan jeg ikke å lage headere, men hvis dere har veldig lyst å lage en til meg som dere synes er finere, setter jeg stor pris på det=)

dsc08897

dsc08896

dsc08895

dsc08894

dsc08891

dsc08888

HER BOR VI, OG SLIK HAR VI DET

Nå har jeg vært ute å solet meg i 3 timer. Det var herlig, men ble lei etter et par timer. hehe, typisk meg. Får heller fortsette å jobbe meg brunfargen i morgen. Jeg badet i bassenget, som faktisk har blitt ganske kaldt i det siste. Enda vi har 32 grader. Nå skal jeg  sette meg ned med skolearbeid, for jeg har en eksamensinnlevering 5. Oktober.

Var å tok noen bilder her om dagen som jeg tenkte dere kunne få se. Bilder av anlegget hvor vi bor.
Hva synes du?

dsc08753

dsc08801

dsc08799

dsc08761

dsc08749

dsc08794

dsc08793

dsc08789

img0497
utsikten
untitled1 36

SUNSHINE

I dag er det en strålende dag. Blå himmel, sol og 30 grader. Det er ikke noe tvil om hva jeg skal bruke dagen min på, nemlig å sole meg! Stod opp veldig seint i dag, for jeg la meg ikke før 3 på natta i går. Men fikk gjort unna alt det styret med backup, så slipper å tenke på det nå mer. Nå gjennstår bare reinstallering, men det er det ikke jeg som skal gjøre uansett. (Har ikke så my peilig på data) Skal starte på med trening igjen i dag. Har hatt fri en uke, på grunn av den dårlige formen min. Men nå gidder jeg ikke ha treningsfri noe lengre. Får heller bare trene litt rolig.

Hva skal du i dag?

425510741989712811115370582301840335546654n

JEG BLIR SNART GRØNN

Nå er jeg møkkalei av å sitte å prøve å fikse dataen min. Har prøvd å fikset backup i hele dag, men det går så tregt. I morgen skal jeg ta meg 100% datafri og bare nyte finværet. (Kommer selvfølgelig til å blogge litt da) Nå har jeg både vondt i hode og er i tillegg utrolig utslitt. Skal ikke være enkelt når man laster ned virus til seg selv.  Har ikke gjort noe annet i hele dag. Tenkte jeg skulle få dette ferdig til i morgen, for da skal jeg bruke tiden på skolearbeid igjen. Får ligge å lese litt ute i sola. Det skal bli herlig og avslappende. Cant wait… I kveld skal ta meg verdens lengste bobblebad, så lenge at jeg nesten sovner i badekaret. Gleder meg!

Er veldig fornøyd med at RBK vant i dag da! Jeg så ikke kampen, men fikk fort med meg at de stakk av med gullet. det var utrolig morsomt=)

ww


JEG HAR VÆRT PÅ SHOPPING

I går dro vi ute å spiste. Synes det er så koselig, og veldig avslappende. Slipper å tenke på å lage mat å rydde opp etter at man har spist. Greit å få det servert en gang i blandt. Vi dro på Pizza Hut. Spiste middag for 2, der vi fikk salatbuffe, pizza og breadsticks som jeg synes er utrolig godt. Vi var så mette da pizzaen ble servert, at vi  måtte ta den med hjem. Hehe…

Var også å shoppet en tur. Jeg kjøpte meg vintersko! Ikke at jeg trenger det her, men jeg må forberede meg til kulda som venter i Norge. Er ikke så lenge til jeg reiser nå. Var veldig fornøyd med skoene, det er jo så sykt billig her. Betalte bare 70 kr for de.

Beklager at jeg ikke fikk svart på alle kommentarer i går. Men jeg satte oppe hele natten og prøvde å fikse backup av alt jeg har på dataen, og det tok tid. Er ikke ferdig enda heller, men skal prøve å få gjort det ferdig i dag. PCn jeg bruker nå er litt tregere enn den andre, så det tar litt tid å svare på kommentarene, men uansett så skal jeg ta med tid til det nå:)

Hva skal dere denne Søndagen?

dsc08813
dsc08814

Å NEI, ENN Å VÆRE SÅ DUM?

Jeg som alltid har vært forsiktig, og hatt mye peiling på datavirus greide å installere virus på min egen PC! At det går an! Skikkelig irriterende, trodde aldri jeg skulle gjøre noe slikt, men det greide jeg da. Så nå må jeg reinstallere hele PC, og lage backup av alt jeg har, det er utrolig mye! Måtte tilogmed dra å kjøpe en hardisk midt på natta. Morro? NEEEI! VELDIG irriterende. Dere vet nå hva jeg må gjøre i natt nå. (Heldigvis har jeg en ekstra PC, den lille rosa mini PCn jeg kjøpte for en stund siden, så jeg har en data jeg kan blogge med. )

Har dere hatt en bedre kveld enn meg?