HAPPY BIRTHADAY

På Fredagen hadde kjæresten min bursdag, HIPP HURRA 😀 Derfor tok jeg meg fri fra jobb, slik at vi kunne feire sammen hele dagen. Det ble en fantastisk dag med fulle planer hele dagen! Det var en perfekt dag rett og slett!


Noen av gavene
Nam
Trondheim er en veldig fin by

SOMETHING PERSONAL

I helga har jeg vært veldig opptatt, og derfor dårlig blogging. Lørdagen brukte jeg til å rydde huset, og rydde bort klær. Vasket hele leiligheten, kopper, klær og mye annet. Avsluttet dagen på Ikea og kjøpte ei superfin hylle hvor jeg plasserte alle skoene mine. Ble veldig fornøyd med resultatet, selv om det var kjedelig å bruke en hel Lørdag på rydding.
På Søndagen hadde jeg en fantastisk dag, var ute i marka å gikk tur i Pøsregnet. Det var koselig og romantisk. Deretter dro vi på restaurrant og kino. En perfekt kjærestedag.
Nå begynner jeg å bli syk. Håper jeg unngår det, men jeg har hodepine og vondt i halsen. Ikke rart man blir syk når alle på bussen sitter å hoster uten å holde seg for. Gleder meg til jeg har kjørt opp!

Så vått var det i Granåsen på Søndag

Hva gjør du i dag?

You’re one in a million

På Onsdager å Fredager har jeg hest på for. En Angloaraber som jeg rir både på tur og dressur. Nå har jeg nettopp vært i stallen og ridd 2 hester. Synes det er så koselig å ta opp gamle hobbyer og hest har vært min lidenskap siden jeg var lita. Fremover har jeg planer om å starte noen stevner også. Det blir spennende.
Gruer meg til i morgen, da skal jeg rydde og vaske hele huset, og rydde bort halvparten av klærne mine og skoene mine. Synes det er VANSKELIG å velge ut hva jeg ikke skal bruke fremover. Tror jo jeg kommer til å bruke alt, men rekker jo ikke å bruke alt! Det er alt for fullt her nå, har shoppet for mye. Må også en tur på Ikea å få tak i hyller for å få bedre organisering.

SLiten bare av tanken på rydding…..Hva skal du i helga?

IKKE MER BLOD!

Et av mine nyttårsforsetter var å ikke brenne meg eller kutte meg opp. I fjor brant jeg meg på strykegjernet flere ganger, brente meg  i ovnen og i varmt vann. Kuttet meg også opp, selvfølgelig uten at det var meningen. Slike uhell skjer alt for lett, og jeg hadde planer om å være mer forsiktig i år – og heller ta meg god tid når jeg styrer rundt. Men i dag brøt jeg det nyttårsforsettet, holdt ikke ut en måned en gang!

Skulle brette et papir, og vips, der kuttet jeg meg opp, et dypt og vondt sår! Hadde på plaster en stund, men synes det gror bedre uten. Men da jeg hadde tatt av plasteret, greide jeg å gni såret mot ei eske, og da rannt det  blod igjen. Huff å huff

 

RELANSERING AV NETTBUTIKKEN FLOYD.NO

For en stund tilbake hadde Floyd relansering av nettbutikken sin med nytt design og nye varer. Jeg har shoppet fra denne nettbutikken flere ganger tidligere, og gledet meg til relanseringen. Meget skuffet ble jeg da jeg så at prisene var endret på gamle varer. En singlett som kostet 29 kr tidligere  var satt opp til 99 kr. En kjole som kostet 99 var satt opp til 299, selv om varene fortsatt var på salg. Ingen som orker betale 99 for noe de tidligere kunne ha fått for 29. Selv om man har relansering av en nettbutikk synes jeg det blir feil å sette opp prisene på salgsvarer. Jeg henvendte meg til FLoyd.no og lurtepå hvorfor prisene var satt opp så mye, og da fikk jeg veldig hyggelig tilbakemelding om at dette skulle endres i løpet av forrige uke. Men de har ikke endret det enda. Selvfølgelig er det opp til de hva de ønsker å gjøre, men jeg kjøper ikke noe til en høyere salgspris enn hva jeg kunne har kjøpt det for noen uker tilbake.

(Bilde fra Floyd.no)

Hva er din mening?

MINE NYTTÅRSFORSETTER

Hadde planer om å blogge mine nyttårsforsetter for lenge siden, men det har jeg helt glemt.
Så her kommer de:
Mine nyttårsforsetter 2011:
– Bruke mindre tid på å rydde å vaske (Bruker aaalt for mye tid på dette, er redd jeg kommer til å gå lei hvis jeg ikke roer litt ned)
– Shoppe mindre (Altså, jeg trenger ikke 20 par UBRUKTE sko i skapet, ei trenger jeg 100 ubrukte kjoler)
– Spise mer variert (Er ikke så kreativ i matveiene, men nå skal jeg teste ut flere matretter)
– Dra på flere utflukter/turer
– Godis max 2 gang i uka (Hvis jeg greier det er jeg flink. Er passe avhengi av sjokolade)
– Delta på stevner med hesten jeg har på for
– Hjemmespa en dag i uka

Hva er dine?

ØDELAGT I KROPPEN!

I går hadde jeg en supertravel dag. Stod opp 07.30 på en LØRDAG! Hadde nemlig 2 hester å ri. FØrst red jeg på tur og bane med den ene hesten, deretter på bane med den andre hesten. Så måtte jeg komme meg hjem i all hast, skifte å spise litt, for jeg skulle videre på sprangtrening på en annen stall å ri en annen hest. Vi hoppet og hadde det kjempe gøy, hesten var nesten 2 meter høy! Morro! Helt til jeg datt av hesten og landet på ryggen. I dag er jeg stiv og støl som en planke, og kroppen  funker ikke i det hele tatt.

Men jeg har mye å glede meg til uansett. I kveld skal vi ute å spise middag med familien, for så å dra på kino å se en ny film som kom i helga. Det blir super koselig. Før vi drar jeg jeg ta fotmassagebad og slappe av litt. Synes helga har gått alt for fort, men slik er det vell når man har mye å gjøre.

Ha en super Søndag alle sammen!

GOD HELG

Endelig ble det helg, herlig. Men selv om det er helg er det ikke tid til å  late seg. Har MYE å gjøre. Var å kjøpte 7 kinobiletter etter jobb idag, i helga skal vi nemlig kose oss. Full timeplan hver dag, but I like it.


Jeg er suuupertrøtt nå, så vi blogges!

God helg alle sammen

JA, JEG ER EN SHOE’O’HOLIC!

Jeg er sååå glad. I dag fikk jeg hentet de nye skoene mine fra Asos. Digger de allerede og vet at disse kommer til å bli myyye brukt. De var faktisk bedre på foten enn jeg kunne forestillt meg. Love’em! Enda to par til i samlingen min, har vell langt over 300 par nå (kanskje på tide å SLUTTE å kjøpe sko) Huset er jo fyllt opp!


Har også kjøpt meg 2 nye foundations, og en heeerlig lipgloss fra CalvinKlein

Uken har gått alt for fort, i morgen er det helg allerede. Men jeg klager ikke. Har gjort noe superkult i uka her, som jeg ikke kan fortelle om, men det er veldig spennende. Skal bruke kvelden til å slappe av, ta et fotmassagebad og dusje leenge. Har også bestilt meg 2 massagetimer  som jeg skal ha om noen uker. Gleder meg!