HAPPY GIRL

I dag har vi hatt et herlig sommervær. Det var jammen på tide når vi nærmer oss Juni. Har bare hatt regn i flere uker nå, så det var godt at sola endelig tittet frem. Benyttet muligheten til å sole meg i finværet. Planen er å gå en tur senere idag, jogge en tur og dra en tur på Elixia. Får så mye energi når det er finvær.

Shop til you drop or not

I dag stod jeg opp så sent at jeg ikke rakk trening. Hadde nemlig avtale med søster, vi skulle på en shoppingsrunde på City Syd. Hadde egentlig planlagt å bruke litt penger, men ble skuffet over utvalget i butikkene. Kjøpte kun en neglakk og 3 solbriller ?!?! Når jeg ikke greier å velge, tar jeg likegjerne alle sammen. I kveld skal jeg kose meg med kjæresten.

Ha en fin Lørdagskveld alle sammen


HELSEVESENET I NORGE = ?!!=(?”)”(“&%¤¤%

Jeg skulle bestille meg en legetime. Fastlegen min hadde ingen ledig time før i midten av Juni. Men jeg sa til dama i telefonen at jeg godt kunne ta en annen lege. (spiller ingen rolle for meg om det er fastlegen min eller ikke) Da fikk jeg til svar ” Nei, det vil ikke legene” Utrolig dårlig, at min time skal avhenge av hvor fullbooket fastlegen min er, når jeg trenger en legetime! Menmen, måtte vell bare akseptere det da. Ikke mye jeg kan gjøre med det når de nekter å ta meg inn.

Men så ble jeg verre, og det begynte å haste litt med den timen. Derfor ringte jeg og forklarte at jeg har blitt verre, og at jeg må ha time tidligere. Da fikk jeg streng beskjed om at legen min var fullbooket, og det var umulig å få time tidligere! Herregud, for et helsevesen vi har i Norge. Må man virkelig dra på sykehuset på akutten for å få hjelp?!? Unødvending når det ikke er “sååååå” alvorlig!?

Dama i telefonen sa at jeg i nød kunne møte opp en dag, på hastetime slik at man får time på dagen! Det skal jeg jammen gjøre. Kan ikke vente en måned når jeg trenger time snart… Kanskje de bør vurdere å ansette flere leger hvis det er ventetid på en måned for å få time?

ON MY WAY!

I dag er det enda en cheertrening. Er fortsatt litt småsliten etter helgas økter, men siden det er så morsomt gjør det ingenting 🙂 Jeg har alltid vært utrolig stiv, men etter at jeg har begynt å tøye mer etter treninger har jeg faktisk blitt mye mykere. Det er fortsatt en lang vei å gå før jeg er nede i spagaten, men alltid gøy å merke resultater uansett hvor små de er.


I neste uke har jeg noen dager fri fra jobb og får en liten kort-ferie. Det blir godt, jeg kan hvile ut da.


Trener du ofte?