GRATULERER!

Hipp hurra for søstra mi! Hun ble nemlig 12 år i dag, og vi har feiret med familien, kake og god mat. Ga henne 11 gaver tilsammen med andre søstra mi, og hun lille ble kjempe fornøyd 🙂 Det er så koselig å glede andre. Var en utrolig hyggelig feiring, jeg elsker bursdager, enten det er min egen eller andres 🙂 HIPP HURRA kjære søstra mi, GRATULERER MED DAGENBYE BYE COMPUTER

Jeg har et utrolig høy forbruk av PC’er. Jeg kan ha en PC et halvt år-år, så er den ødelagt. Jeg har hatt MANGE pc’er oppgjennom årene, og jeg mister de i bakken, tråkker på de og ødelegger de. Ikke med vilje, men det skjer uansett. Nå har jeg kastet min rosa PC og kjøpt en ny – som jeg skal ta godt vare på. Nå er jeg lei av å ødelegge Pc’er…


Buy PC

HERLIGE INNKJØP I DAG PÅ SOLSIDEN

Alt fra HM

Det var god stemning og koselig musikk på solsiden i dag, og ikke minst:  Mye salg! Jeg shoppet nok for å si det mildt. Etter en tur på solsiden dro jeg innom Zara en tur, og der kjøpte jeg to fine kjoler som kommer i et senere innlegg.  Er veldig fornøyd med dagens kupp! Nå skal vi en tur på butikken å handle mat til i kveld. Skulle egentlig på bursdagsfest, men det ble ikke slik likevell. I morgen skal jeg være publikum på danseoppvisning. Gleder meg!

TUR TIL T-TOWN!

Nå skal jeg til byen en tur. Litt shopping og litt relaxing. Har en del småting som skal gjøres. For et fantastisk vær det er, elsker at det er sol i helgen-kan ikke bli bedre enn det. En perfekt dag til å tusle rundt i byen.

Have a Good day!

JEG HAR SYDD I HODET?!

I dag var jeg en tur på sykehuse for å undersøke noe. Det endte med full sjekk, sprøyte i hodet og at de sydde et sting. Høres vell mer dramatisk ut enn det var, men uansett – det var kjempe skummelt å sy i hodet. Var kjempe nervøs. Men det gikk jo selvfølgelig bra.


Etter legeturen trøsteshoppet jeg litt. Dro faktisk innom Vero Moda, en butikk jeg virkelig ikke liker, men kom over denne fine kjolen. Da måtte jeg bare slå til, og er kjempe fornøyd.

GGOOOD HELG alle sammen