Superbestemor

Småttisene våre må ha den sprekeste bestemora jeg vet om! For På Onsdagen fikk Lilleprinsen ligge over hos Bestmor og bestetor sammens med Søskenbarnet sitt, Ariana. Og det å ha to 4åringer på overnattingsbesøk er ikke bare-bare. De er jo så energiske i den alderen, og med litt påfyll av sukker i tillegg, så gjør det virkelig susen. Men mamman min er sporty og tok utfordringen på strak arm hun, uten å nøle. Og det gikk jo så bra, de storkoset seg hele gjengen!

Ikke bare hadde hun to 4åringer på overnatting, men dagen etterpå var det rett på Leos lekeland, i selveste vinterferieuka. Og gjett om det var kaotisk! Men med en superbestemor så er alt mulig! Etterpå ble det en tur ut for å spise, og må tro om de storkoset seg begge småtisene. Så utrolig stas det var å være med bestemor såå lenge! Dette må gjentas

 

Jeg benyttet meg av muligheten til å ta en tur på citysyd siden det skal være helt Bananas i disse dager. Jeg brukte hele 130 kr, og for de pengene kjøpte jeg 7 fanastiske plagg og et bar ulltøfler til Prinsessa. Dere skal få se bilde litt senere

 

Fordelen med å kjøpe brukt

Jeg kjøper sjeldent brukt når det kommer til barneklær, selv om jeg er veldig for gjenbruk. Men nå nylig har jeg virkelig innsett fordelen med å kjøpe brukt; Man kan få tak i skatter som man ikke får tak i i butikken lengre! Så ikke bare sparer man penger, men man kan være heldig og finne utrolig kule plagg også. Her om dagen kom jeg over en Memini jakke på en facebook side for kjøp og salg. Den var pent brukt, og superkul. Elsker den jakken, og har ikke sett maken noen steder. Betalte hele 70 kr for den. Absolutt verd det! En runde i vaskemaskinen så var den klar til bruk.

Sjekker man finn også, så er det mange skatter å få tak i. Har blandt annet sett gensere fra Ralph Lauren til 70 kr, og Meminikjoler til 50 kr. Det er jo faktisk helt greit å kjøpe noen barneklær brukt, for småttisene vokser jo så raskt at de rekker sjelden å slite ut klærne. Så det meste er jo svært pent brukt.

 

Askepottsko

Dette må være de fineste skoene jeg har i Garderoben min, Pensko fra Floyd. Jeg har ikke rukket å bruke dem enda, foreløpig står de bare som pynt. Gleder meg til å ta de i bruk, de er så fine og glitrer akkurat som askepottsko. Det kommer ikke frem så godt på bildene, men de har mye glitter på seg. 

Og når vi er inne på føtter og sko, i dag skal jeg til legen å sjekke den ene foten min. Det blir spennende, for jeg har hatt problemer med den helt siden før lilleprinsen ble født for over 4 år siden. Har ikke helt troen på at de finner ut av det, men blir spennende å se hva legen sier. I tillegg må jeg ta noen blodprøver igjen, siden jeg har hatt lite jern i blodet i flere måneder. 


 

Sundayfun

Etter skitur og utetid på Søndagen dro vi å møtte Svigers på SOlsiden. Der spiste vi en fantastisk middag og storkoset oss hele gjengen. Etter middagen dro vi å besøkte jobben til A, hvor lilleprinsen fikk kakao, noe som alltid er stas. Vi hadde også med oss Sunda is fra MCern, som vi kaller Søndag-is. Haha, den er så god, og minner meg sånn om tiden da vi bodde i USA. I USA dro vi alltid og kjøpte slik is med sjokolade på perfekt for en sjokismons som meg!

Denne uken var det tøft å starte på med treningen igjen. Jeg var så flink i forrige uke, og dørstokkmila føltes ekstra lang idag. Men heldigvis kom jeg meg ut på en joggetur tilslutt, noe som var supertungt i 10cm nysnø. Snøen satte seg fast i hjulene på vogna, så den ble supertung å trille. Men det er jo bare ekstra trening det, så skal ikke klage 🙂 

Helt fantastisk

Siden det ikke ble noe skitur på Lørdagen, måtte vi ta det igjen på Søndag, for da var det strålende vær! Først dro vi til Granåsen men der var det ikke en eneste parkeringsplass å oppdrive, det er tydelig at sola får trønderne ute i marka. Det var mennesker og biler overalt! Men vi fant en annen plass istedet som var helt perfekt. Nok folk og biler der også, men fortsatt plass til flere.

Jeg hadde med meg begge småttisene, lillesøster i vogna, og storebror på ski og akebrett. Jeg dro han på akebrett etter vogna helt til vi kom til skogen hvor det var perfekt skiføre. VI møtte søs og hennes familie, og hun stilte med nybakte kanelboller, og vi hadde med kakao. En perfekt dag for tur i solskinnet.

Lilleprinsen har blitt så utrolig flink på ski, de har lært så mye i barnehagen; både hvordan man kommer seg ned bakkene, og hvordan de kommer seg opp. Han har fått veldig bra utholdenhet på ski, og stortrives i skisporet. Utrolig gøy, nå gjennstår det bare for oss voksne å kjøpe oss ski også! Jeg savner virkelig å gå på ski, for det er utrolig lenge siden! Har ikke gått på ski siden barndommen. 

Vi fant oss en plass å campe, med akebakke som småttisene kunne kose seg i. Så spiste vi boller og drakk kakao, og selv om det var ganske kaldt så varmet sola en god del. Vi var så veldig heldig med været, det har jo vært så fint i det siste. Jeg elsker å være ute når solen skinner. Det gir meg så mye energi. 

Det er en første gang for alt

På Lørdagen hadde vi store planer om å gå på ski i Granåsen, men siden det var så mye vind ute, så droppet vi det. Vi tok heller turen utenfor her hjemme, og lillesøster fikk på seg utedress for første gang. Denne dressen har hun arvet etter storebror, og jeg synes det er så koselig å bruke samme klærne på dem. Dressen er i strl 68, hun er så lita. Selv om hun er 11 måneder så kan hun bruke 4-6 måneder i klær. Men nok snakk om klærne.


Vi tok med oss akebrettet og lillesøster fikk sitte i fanget til storebror da hun kjørte akebrett for første gang. Det var morro det, hun storkoset seg, og så veldig trygg ut der hun satt i armene til storebror. Vi gikk mange runder, for akebrett er populært. Etter en tur på akebrettet testet vi ut babydissen. Denne har lillesøster helle adlri prøvd tidligere, men nå som hun snart er 1år, var det jammen på tide. Hun storkoset seg på dissen også, men på grun nav den sterke vinden så var det likevell litt ubehagelig. 
Etter å ha vært ute en god stund, dro vi videre på butikken og handlet til kvelden. På Menyen sto det kyllingtaco, og resten av kvelden slappet vi av med en familiefilm og godis. Koselig!

Hatt en fin helg? 

Vanskelig å jogge? Prøv dette!

Dere har sikkert alle vært der: Det er tungt å komme igang med løpingen. Blodsmak i munnen og tunge bein.

Ja, det er ikke alltid så lett å komme igang. Men det finnes heldigvis håp.

Jeg skal dele to godt tips, noe som alltid har funket for meg, og som helt sikkert funker på flere:

 

  • Last inn dine favorittsanger på Ipoden, sanger som gjør at du vil bevege deg. Sanger som gjør at du ikke greier å holde deg i ro. Disse sangene varierer fra person til person, ut i fra hva man liker og foretrekker. Men vi har alle sanger som bare gjør at man vil danse. Slike sanger må man ha hvis man skal ut å løpe. Det funker som fjell!

 

  • Løp i minst 10 minutter uten stopp. Selv om det er tungt i starten, press på. For kommer du deg over 10minuttersgrensen så er det sååå lett å fortsette. Det er alltid de første 10 minuttene som er verst, men etter disse ti, så kan man løpe så lenge man vil. For etter ti minutter er det enkelt. Bare å prøv, press på sli kat du holder ut i minst ti minutter, så får du lyst til å løpe til verdens ende. Det Funker, jeg lover!

 

Er du glad i å løpe? Har du noen tips for å komme igang?