Helt fantastisk

Siden det ikke ble noe skitur på Lørdagen, måtte vi ta det igjen på Søndag, for da var det strålende vær! Først dro vi til Granåsen men der var det ikke en eneste parkeringsplass å oppdrive, det er tydelig at sola får trønderne ute i marka. Det var mennesker og biler overalt! Men vi fant en annen plass istedet som var helt perfekt. Nok folk og biler der også, men fortsatt plass til flere.

Jeg hadde med meg begge småttisene, lillesøster i vogna, og storebror på ski og akebrett. Jeg dro han på akebrett etter vogna helt til vi kom til skogen hvor det var perfekt skiføre. VI møtte søs og hennes familie, og hun stilte med nybakte kanelboller, og vi hadde med kakao. En perfekt dag for tur i solskinnet.

Lilleprinsen har blitt så utrolig flink på ski, de har lært så mye i barnehagen; både hvordan man kommer seg ned bakkene, og hvordan de kommer seg opp. Han har fått veldig bra utholdenhet på ski, og stortrives i skisporet. Utrolig gøy, nå gjennstår det bare for oss voksne å kjøpe oss ski også! Jeg savner virkelig å gå på ski, for det er utrolig lenge siden! Har ikke gått på ski siden barndommen. 

Vi fant oss en plass å campe, med akebakke som småttisene kunne kose seg i. Så spiste vi boller og drakk kakao, og selv om det var ganske kaldt så varmet sola en god del. Vi var så veldig heldig med været, det har jo vært så fint i det siste. Jeg elsker å være ute når solen skinner. Det gir meg så mye energi. 

0 kommentarer

Siste innlegg