Finally finito!

Da er jeg endelig ferdig med strikkeprosjektet mitt. Jeg er amatør, så det ble et helt enkelt babyteppe. Tenker å bytte ut den blåe sløyfa med et tykkere lyseblått silkebånd (må bare kjøpe det først) Koselig å ha noe som er homemade.

Neste ukes to do!

Denne uken må jeg:

– Oppdattere dagbok

– Pugge til eksamen

– Endre på sykemeldinga mi

– Bestille time til fysioterapaut

– Ordne opp i noe rot med Tele2

– Melde meg på svømming for gravid

– Sette opp en plan for tiden fremover

– Bestille time til svangerskapskontroll

– Fylle ut papirer og sende til nav ift fødselspermisjon

Er det for tidlig?

Jeg er en juleperson, jeg elsker jul og gleder meg kjempe masse allerede. Liker å komme tidlig i gang med julegavene, og får kjempe mye julestemning av å pakke inn gaver og se julefilmer. Ikke rart jeg er lengter etter snø! De har begynt å selge pepperkaker i butikkene, og julebrus. Åh, jeg er så klar for jula nå. Er faktisk ferdig med noen julegaver allerede, men har ikke begynt å pakke de inn enda. Er det litt for tidlig kanskje? Er redd pakkene skal bli slitne og se knøvlete ut hvis de ligger for lenge, så bør nok vente minst en måned før jeg pakker de inn. Selv om jeg gjerne skulle ha gjort det nå. Har både gavepapir, tråd og navnelapper klar.

Når starter du med å pakke inn julegaven?

Lillegull nå må du gi lyd fra deg

Lillegull har vært i full aktivitet de siste ukene, og det har vært fantastisk herlig. Ingenting er bedre enn å kjenne spark og liv fra magen. Men nå i de siste dagene har det vært mye roligere enn jeg er vant til. Leste noen tips på ulike forum at man kunne spise noe søtt, hoppe litt, og bøye seg fremover. Det skulle få babyen i aktivitet. Og det måtte jeg jo bare teste ut. Da jeg kom hjem fra jobb utført jeg dette tipset, og det funket faktisk. Kjente masse bevegelse og noen spark. Herliig! Og utover kvelden ble det bare  enda mer.

Magic is in the beauty

Her om dagen var vi ute og tok noen bilder av solnedgangen med kameraet mitt. Synes det er så fint ute når solen går ned, rundt 6-halv 7 tiden på ettermiddagen. Måtte bare få bilde av det. Været er virkelig snålt for tiden, i dag var det rundt 10-11 grader. Sukk, når skal jeg få snøen jeg har drømt om så lenge? Kjøpt aktisk julgavepapir i dag, og er klar for å pakke inn julegaver. Men for å få litt mer julestemning vil jeg ha snøøø. (kanskje litt tidlig å tenke på jule enda.) Men jeg vet om noen som faktisk er ferdig med alle julegaven allerede.

Vakkert ikke sant?

Babyshopping

Nei, vi har ikke vært å shoppet babyer, altså…. Jeg og søstra mi tok turen til Bebito på Solsiden i Trondheim for å sjekke ut ulike farger på Emmaljunga. Hadde vell egentlig bestemt meg for citycross, men var litt usikker på fargen. Da vi kom dit hadde de ikke alle fargene inne, men det er ok. For jeg oppdaget noe helt annet som er viktigere. Citycrossen var superliten og lav, og siden jeg er 177 cm høy ser jeg for meg det blir tungt for ryggen å måtte bøye seg ned hver gang jeg skal kommunisere med babyen. De hadde noen andre modeller som var bedre egnet for meg. Så nå gjennstår det bare å ta med kjæresten dit slik at han får se og gi meg sin mening. Men tviler på at det blir citycross på oss.

Fant noen annet søtt mens vi var å tuslet litt rundt, noen luer, votter og smekke til lillegull. Skulle egentlig ikke shoppe noe, men dere vet jo meg og shopping!

Da jeg kom hjem hadde jeg fått hentelappe på Lycke veske i posten! Gleder meg til å hente den i morgen, for den skal være skikkelig fin! har ventet på den veska en god stund nå!


 

Pakke i posten

I dag fikk jeg en merkelig pakke i posten, liten og hard, og jeg hadde ingen anelse hva det kunne være. Spennende. Liker å få pakker! Iallefall når jeg vet jeg ikke har bestilt noe, så dukker de opp likevell.I pakken fant jeg prøver på kremer og andre ansiktsprodukter fra Cliniderm. Gleder meg til å test de ut

Forvert anyone?

Søte Leogutt er på utkikk etter en forvert som kan ha han noen dager, enten ei helg i ny og ned eller noen dager i uka. Litt som det passer deg. Ønsker noen som liker å gå turer og har erfaring med hunder. Leo er supersnill, men kan finne på å bjeffe når han ser andre hunder. En hyggelig turkamerat. DU må bo i Trondheimsområdet. Interessert? send mail til [email protected]

Ikke helt som planlagt

I dag var det så mye som skulle gjøres, men kom ikke så langt som vi hadde håpet på. Men jeg fikk iallefall snakket med NAV ang fødselspermisjon og har bestemt meg hvor mange uker jeg vil ha permisjon. SÅ nå er det bare å sende inn papirene. Er jo så mye å sette seg inn i, mange regler og mye informasjon som er viktig å få med seg. Derfor var det lurt å snakke litt med en rådgiver fant jeg ut.

Presterte å ødlegge PCn min i dag, skjønner virkelig ikke aat det går an! Dette er den 3 PC’n på et år! Enda en skjerm som er ødelagt og nå må jeg på utkikk etter ny PC igjen. SURT! For PC’n jeg ødla i dag er jeg veldig fan av, den er alt jeg ønsket i en PC. Menmen, der tok den også natta.