Christmas Dress

Da jeg fant denne kjolen i butikken ble jeg helt forelsket! Måtte bare kjøpe den til prinsessa. Kjøpte den litt stor slik at vi har den til romjula. Dette blir ikke kjolen til selve julekvelden, men til en annen julemiddag. Den er bare så søt! Så har vi et matchende hårbånd i tillegg. Gleder meg til den passer!

For meg er det luksus i hverdagen

Jeg må si jeg er litt småsjalu på samboeren til søstersen som får servert fantastiske middager hver dag. Jeg elsker å bli invitert på middag til søs, hun er en av de flinkeste hobbykokkene jeg vet om. I går var vi på besøk å spiste laks med deilig tilbehør.

Det er ikke lenge siden søs og familien hennes flyttet inn i nytt hus. Det er gøy å se hvor langt de har kommet. Det begynner å bli skikkelig lekkert. Og det meste er nå klat til babyen kommer om under 2 uker!! åååh som vi gleder oss

Amazing halloweenparty

På Lørdagen var vi på Halloweenparty hjemme hos Britt. Åh, som vi gledet oss til denne halloweensammenkomsten. Britt er superflink til å pynte, og hele huset var i full Halloweenstemning!Kjempe morro både for store og små. Lilleprinsen synes det var kjempe spennende med alle spøkelsene, edderkoppene og alle de skumle lydene. Britt hadde laget verdens kuleste halloweenkake, og serverte også taco. Vi ble stappmette hele gjengen, og storkoset oss på fest.

Utrolig koselig å møte Michelle og Julie igjen også, som var i Trondheim for anledningen.

Neste helg er det vår tur til å stelle istand halloweenparty. Vi gleder oss!

Noen bilder fra en herlig aften

Det sykeste jeg har vært med på

På Lørdagen var det toilldag igjen her i Trondheim, og sykere tilstander skal man lete lenge etter. Og da mener jeg ikke at tilbudene var mye å skryte av, for de var heller skuffende dårlig. MEN folk var helt gale. Det er sjelden man ser maken til shoppegale mennesker. Og det verste av alt, jeg brukte 50 minutter på å finne parkeringsplass. Enn det?! 50 minutter!!! JEg tror jeg kan si dette rimelig sikkert; det er siste gangen jeg deltar på denne galskapen. (håper jeg iallefall?men kjenner jeg meg selv rett så er vell alt dette glemt innen neste Toilldag står for døren) 

Det var ikke annet enn stress og kaos. Ikke fant jeg noe fint heller. Endte opp med noe småtteri bare, som er serveringsbrett fra gullsmed og noen få julegaver. Kunne godt droppet byturen, for mmy bra var det ikke. Den som skuffet mest var Lille Martine. De bruker å ha mye bra på slike dager, men de hadde null og nada.

Men bortsett fra stresset og maset, så hadde vi en fin bytur jeg og lille prinsessa. Og søs selvfølgelig, vi møtte henne der etter t hun hadde vente på oss i 50 minutter. Lillesnuppa fikk masse oppmerksomhet fra eldre damer, de synes hun var suuupersøt i tyllskjørt og pelskåpe. Hun er ei skikkelig sjarmjente som stråler og smiler til alle som ser på henne. Det er så morro, hun er så sosial! Herlig! 

Har du vært på Toilldag? 

Baby i hus; Mitt beste kjøp

Man lærer mye når man har baby i hus, hva som funker og hva som ikke funker. Man oppdager hva man kanskje gjerne skulle ha hatt, og hva man fint kunne greid seg uten.  Med baby nr 2 i hus så har jeg gjort meg opp noen meninger om hva jeg virkelig ikke kunne ha klart meg uten, og ønsker å dele noen innkjøp jeg er veldig fornøyd med. Og noe som jeg ikke hadde med baby nr 1, men med nr 2. Her er mitt første tips: 

  • Stokke newborn Set. Da Linnea var nyfødt la vi henne på spisebordet da vi skulle spise. SLik var hun nær oss under hver måltid. Men etterhver tok hun større plass og vi måtte ha en bedre løsning. Vi ville ikke ha henne på gulvet, for da ble hun så eksludert. Så jeg innså fort at Stokke newborn set var det perfekte som vi manglet. Jeg kjøpte både egen tripptrappstol til henne og dette setet. Denne kan man bruke fra barnet er nyfødt. Barnet får delta på måltidet og sitte med resten av familien når man spiser. Den er også perfekt å bruke når man skal begynne med fast føde. (mange bruker vippestol for mating, eller biltstol osv. Men det er mye bedre å få barnet opp i høyden hvor man selv sitter, så unngår man griseri på vippestol og bilstol. MITT ALLE BESTE KJØP! Denne blir brukt flere ganger om dagen, og jeg forstår ikke hvordan jeg klarte meg uten da lilleprinsen var baby.  

 

Am I crazy???

Jeg føler meg passe crazy når jeg sier dette, but here it comes! Jeg er ferdig med alle julegavene!! Er det mulig liksom? Allerede?!?! 

I fjor var det mye stress rett før jul, og dette ønsker jeg å unngå i år. Jeg elsker å handle julegaver, men Desember vil jeg bruke på juleforberedelser med gullene mine, og bare slappe av og nyte førjulstiden. Det er alt for mye stress i butikkene på den tiden av året, for lange køer og alt for utålmodige og hensynsløse mennesker. Heldigvis slipper jeg unna dette i år, og jeg er så fornøyd med det.

Hvor langt har du kommet med julegaveshoppingen? 

Jeg tror jeg liker det

I det siste har jeg begynt å stå opp kl 07 på morningen, og jeg tror jeg virkelig liker det. Egentlig elsker jeg å sove lenge, og med småttiser som er skikkelige sovedyr kan jeg egentlig sove til iallefall kl 09. Men det er fint å ha en rutine på å stå opp kl 7, for da får man så utrolgi mye mer ut av dagen. SLik som i går, da rakk jeg å ta ut av oppvaskmaskina, sette på vaskemaskin med klær å brette alle klærne i tørketrommelen + rydde i lelilgheten å lage matpakke FØR jeg vekte småttisene.

Da klokka var 12 var jeg ferdig med alle dagens ærend, og enda var dagen ung! SÅ utrolig godt å rekke så mye før det er mørkt ute og klokka er 6 på ettermiddagen. Det lønner seg å stå opp tidlig! 

Sykis

Lillesøster er syk, og i går var vi hos legen. Synes alltid det er greit å sjekke hos lege når noe plager de små, for å utelukke at det er noe å bekymre seg for. Lillejenta var superblid da hun ble undersøkt, og almenntilstanden er på topp. Men hun plages med en luftveisinfeksjon, feber og falsk krupp. Får håpe hun blir frisk fort, for det gjør virkelig ikke godt i mammahjertet å se småttisene plages.