Spennende utflukt

I går etter at  lilleprinsen var hos legen, dro vi ned til Ravnkloa og kastet steiner i vannet, og så på båtene. Da nevnte prinsen at han ville være med å kjøre den store båten, og i det øyeblikket bestemte jeg meg for å ta han med til Munkholmen i dag. Været var ikke det beste, men det spiller ingen rolle, vi dro for båtturen, og utflukten i seg selv. Pakket med oss en god niste, og tok båten over kl 11. Gjett om det var stas! Lilleprinsen foretrakk å sitte inne i båten, og synes det var kjempe gøy.

På Munkholmen spiste vi, kastet stein og sand i vannet, jeg vasset, så utforsket vi hele øya. Vi løp rundt og hadde det kjempe gøy! Oppdaget masse jeg ikke har sett tidligere, masse skumle ting også. Det er utrolig hvor mye annet man oppdager når været ikke er tipp-topp. 


Stranda var helt fantastisk! Hit skal jeg tilbake når sommerværet kommer igjen. Kan ikke huske stranda har vært så bra tidligere


Noe som er bygd av tyskerne tydligvis, aner ikke hva det skal forestille, men merkelig var det:

Masse spindelvev overalt

En trapp ned til en mørke kjeller av noe slag. Så ut som det var kjempe dypt. Avsperret område, og veldig skummelt. 

Har du vært på Munkholmen i sommer? #trøndersommer #mammablogg

Do as much as you can

Mitt motto har alltid vært: Gjør så mye du kan, på minst mulig tid, Og nå som jeg og Lilleprinsen har ferie, ønsker jeg å ta han med på mange kule opplevelser. I går hadde vi bestemt oss for å dra på Voll besøksgård her i Trondheim, noe som var utrolig koselig.

Desverre har jeg ingen bilder fra gårdsbesøket da mobil hadde blekket, og kameraet lå igjen hjemme. Vi hadde flaks med været, for da vi var på gården var det sol og oppholds. Da vi kom hjem begynte det å tordne, lyne og styrtregne. Lilleprinsen synes det var kjeeempe stas å mate kaninene, mens jeg ble mest facinert av grisene. Det var så gøy å se på dem, griseungene dyttet mammagrisen over ende for å få pupp. Hahah?.

Ellers så hadde de hester, sauer, kuer, hunder og høner på gården. Hestene var asosiale og kjedelige. I tillegg stod de i en luftegård med strømgjerde rundt, noe som er lite barnevennlige. Derfor koset vi heller med de andre dyrene. De har også en gammel traktor som barna får “kjøre”, noe som var populært.


Dagens antrekk/selfie: Genser og bluse/Cubus Veske/Hm 

Etter gårdsbesøket og dagdupp møtte vi mamma på peppez og spiste pizza. Det var kjempe godt, og lilleprinsen spiste som en helt. Han har aldri vært noe særlig glad i mat, men siden sommerferien har appetitten økt, og nå er han heldigvis interessert i å prøve mer forskjellig mat. Etter en herlig middag og leking på restaurranten dro vi i nyhuset til mamma og mannen. De holder på å pusser opp et helt hus, og det har blitt utrolig fint!!

Krølltoppen <3

#mammablogg #peppez 

Heldig

Denne uka hadde lilleprinsen egentlig barnehage, men siden jeg har ferie denne uka, fikk han ei ekstra ferieuke han også. Herlig med enda mer kvalitetstid sammen, får aldri nok av det! På Tirsdagen fikk vi storslagent besøk, først av Famme som hadde med haugevis med pakker til Lilleprinsen. Inne i pakkene skjulte det seg noen utrolie skatter:

 • Kapteinsabeltanndrakt
 • Kapteinsabeltann hatt
 • Pose med diamanter og skatter
 • Sverd osv

Her i huset er Kapteinsabeltann den store helten, og lilleprinsen ble utrolig glad. Ville ikke ta av seg kapteinsabeltanndrakten når han skulle sove engang. Heheh, utrolig søtt.

Etter dagduppen så kom bestemor på besøk, og hun hadde med pakker hun også; lilleprinsen fikk 2 kapteinsabeltannbøker!! Utrolig stas! Nesten så lilleprinsen trodde han hadde bursdag, siden han fikk så mange pakker. Men han fortjener det så herlig som han er 🙂 Det er lov å skjemme bort småttisene i blandt.

Er Kaptein Sabeltann populært hos dere? 

#mammablogg #kapteinsabeltann #gavedryss

Fantastiske MOLE

Denne norskdesignede ulldrakten fra MOLE har jeg ønsket meg kjempe lenge til Lilleprinsen, og eeendelig har vi fått den i hus. Den er helt fantastisk, god og varm. Gleder meg til å bruke den på Lilleprinsen utover høsten og vinteren. Kjøpte den god og stor i størrelsen slik at han skal ha den leeenge. Er kjøpt hos nettbutikken til Mole, pris 799.

#mole #barneklær #norskdesign #mammablogg

Ganske sykt egentlig

Enn at jeg og verdens beste kjæreste har vært sammen i hele 8 år!!! Det er Sykt å tenke på. Det er faktisk hele 29% av livet mitt det! Vi har opplevd utrolig mye sammens, og har fått verdens nydeligste prins i gave. Kjæresten min er verdens beste pappa, og min bestevenn. 

 • Vi møttes i russetiden på Marinen i Trondheim da vi var 19 år. Siden hang vi sammen nesten hver eneste dag, og det gikk ikke mange ukene før jeg flyttet rett inn i hybelen hans.
 • Vi ble ikke offisielt sammen før 27. Juli samme året, etter hans beregning. Etter min beregning var vi kjærester siden mai. Hahha
 • Vi har bodd sammen i Oslo hvor han jobbet i bar og jeg jobbet på undertøysbutikk.
 • Vi har bodd sammen i Daytona beach, der han studerte på pilotskole, og jeg gikk på BI Nettstudier. 
 • Vi fikk verdens nydeligste prins i 2012.
 • Vi Kjøpte vår første leilighet samme året.
 • Vi elsker tennis begge to, og er begge utrolig glad i å reise.
 • Selv om vi har vært sammen i 8 år, har vi egentlig aldri pratet om å forlove oss. HAHAH, mange som gjør det etter 1 år vettu.

Gratulerer med dagen kjæreste, måtte det bli mange flere fantastiske år sammen! 

#kjærestetid #mammablogg #8årsdag #kjærester

Flaut og pinlig

Som dere sikkert har fått med dere på bloggen tidligere, så har vi hatt folk her hjemme som har fikset masse i leiligheten, nye vegger har blitt laget, og alt av elektriker og malearbeid har blitt fikset på nytt på de aktuelle veggene. Vi har ikke vært så heldige med tanke på jobben som har blitt gjort, for mye har blitt gjort halvveis. Faktisk så har vi måttet kontakte både maler og elektriker hele 4 ganger for å bli fornøyd med jobben. I dag hadde vi elektrikeren på besøk igjen. Varmeovnen var hengt opp på feil plass på veggen, og måtte taes ned og festes på riktig plass.

Jobben ble gjort i en fei, men etter at elektrikeren hadde dratt, oppdaget jeg at ovnen var kjempe skev. Og så perfeksjonist som jeg er, så greier jeg ikke å bo med en slik “stor” feil i leiligheten. Det endte med at vi måtte ringe og bestille elektriker for 5.gang. Passe flaut. Jeg hater å kritisere jobben som har blitt gjort, iallefall når de er så hyggelige. Men samtidig greier jeg ikke å bo slik, at alt ser halveis ut. Dermed trappet elektrikeren opp igjen, og ja, det er flaut, på deres vegne! Heldigvis var han heelt enig i at det var skjevt, og fikset det på nytt. At de orker å gjøre alt så halvveis slik at de stadig må komme tilbake. Imorgen får vi besøk av maler igjen, i håp om at alt blir perfekt denne gangen!

Ny bluse fra Choies! Den er så søt! Elsker mønsteret. Trykk på bildene for  å komme til produktet.


I går var vi på besøk hos svigers, da svigemor hadde bursdag. Vi fik servert god grillmat og is, og storkoset oss i varmen. Lilleprinsen var utslitt etter en lang dag som startet 04.30 på morgenen, så han sov nesten hele besøket. Våknet like før vi skulle dra hjem, og da fikk han hoppe på trampoline og kose seg! 

Birthdaygirl. Happy birthday!!

Beachlife

Denne uka har vi vært veldig blessed med herlig sommervær i Trondheim. Ferien min tok en liten pause da jeg jobbet Onsdag og Fredag, men både på Mandag og Tirsdag ble det herlige strandturer. Vi dro nemlig på Øysand, hvor det var kjempevarmt vann og herlig strandsand. Jeg og lilleprinsen dro med søs og Ariana, og mamma. Lilleprinsen er ikke særlig fan av å bade i sjøen, men storkoset seg i vannkanten med bøtte og spade, og bygging av sandslott.

Tidligere har jeg aldri badet i Norge, har nemlig alltid syntes det har vært for kaldt. Men nå er det visst 26 grader i vannet, og det var helt amazing å dukke under. Eneste forskjellen fra Syden, er at når man svømmer her i sjøen, så treffer man på masse tang o.l. Og det slipper man unna i syden. Men beachlife er herlig!!! Håper sommeren fortsetter slik, for kommende uke har jeg ferie igjen.

#øysand #sommer #mammablogg

Ufrivillig

På Søndagen hadde vi en 6timers ufrivillig utflukt! Det er lenge siden jeg har vært så utslitt!

Dagen startet fantastisk. Jeg tok med meg lilleprinsen på stranda og vi storkoset oss; Badet, matet ender, bygget sandslott, og gikk oss en lang tur i sommervarmen. Herlig. Vi hadde også med oss nistemat som vi spiste, kastet stein i vannet og bare slappet av og nøt finværet. Pappsen var på jobb, så vi dro alene på utflukt.

Etter rundt 3 timer bestemte vi oss for å dra hjem, det var tid for lilleprinsens dagdupp, og jeg blir ofte sliten etter mange timer i solen. Jeg hadde fått min daglige dose, og var fornøyd med det. På vei hjem tenkte vi å fylle på bensin på bila, og der stoppet ferden?.

Jeg greide ikke å vri rundt nøkkelen på bila da vi var ferdig på bensinstasjonen. Den hadde låst seg helt. Det var 30 + utendørs og lilleprinsen holdt på å sovne. Måtte tappert spørre de på bensinstasjonen om de hadde mer peiling på bil enn meg, og de prøvde å hjelpe meg uten hell. Men jeg fikk streng beskjed om at bila måtte flyttes, så da var det bare å ringe Falcken! Sick!

Jeg og lilleprinsen måtte ta bussen hjem, men den gikk ikke før om 2 timer. Derfor dro vi på mange forskjellige lekeplasser i nærområdet og leket oss. Måtte også kjøpe drikke 3 ganger, fordi vi begge var varme/utmattet og tørste. Da vi kom hjem kl 5 så sovnet lilleprinsen for natta, og jeg tok meg en velfortjent hvil jeg også. PUH! For en slitsom dag. Men likevell har vi virkelig storkoset oss!!

#mammablogg #sommer #ferie #småbarnsliv <3

Slemme foreldre

Jeg sier ikke at jeg er så himmla perfekt, men Slemme foreldre – ja det er verste jeg vet!

Et Barn bader med pappaen sin, barnet er 5 år. Barnet hylskriker da pappaen tar med barnet på dypet. “Nei jeg vil ikke” høres på laang vei. Pappaen er kjempe sint, og sier at barnet må dukke under, ellers er det ikke måte på for ei pingle han er!

Barnet gråter. Pappaen skriker “slutt å hold i meg!!! Slipp meg da for faen!” (Det er tydelig at barnet ikke tørr å dukke under, barnet klamrer seg til pappaen sin, som skal være tryggheten hans. Men pappaen er kjempe irritert. 

Tilslutt gir pappaen opp, og når de kommer på land er han kjempe sint og sier at barnet burde ha meldt seg på babysvømming. Det er ikke måte på hvor pinglete man kan være som 5åring!

Nå er ikke jeg noen ekspert i barneoppdragelse, men herregud for en måte å behandle barnet sitt på. Kjefte når barnet er redd, håne barnet forran alle andre menneskene på stranden. Stakkars lite barn. Det er nesten så jeg skulle ha blandet meg inn, men jeg holdt heller avstand da han virket passe agressiv.

Nå er jeg og lilleprinsen hjemme etter en 6timers ufrivillig utflukt som endte uten bil og mobil. Update kommer litt senere, jeg er utslitt og må slappe av litt nå. SNakkes (i baren) som jeg alltid sier. hahah