Lykkelig

Det er små ting i hverdagen som skaper Lykke, og på Lørdagen følte jeg meg ekstremt lykkelig. Jeg er så utrolig heldig som er mamma til verdens herligste, og som får oppleve morsomme, hyggelige, utfordrende, koselige og lykkelige stunder sammen med han. Jeg blir stadig vekk sjarmert i senk av alle kommentarene han kommer med, han er jo så smart! Han prater perfekt og skjønner mye mer enn jeg forstår. Det merker jeg godt i hverdagen, og jeg må ofte le når  jeg innser hvor mye han faktisk forstår.

Lørdagen var det strålende vær, og bare det er jo til å smile av. Jeg er hundre prosent sikker på at vi er ferdig med vinteren, for nå om dagen har vi jo nesten sommertemperatur. Jeg tok med meg Lukas på en tur i vogna, og vi fant en barnehage å leke i. I solskinnet utforsket vi alle lekene på lekeområdet, og det som var morsomst var den bratte rutsjebanen. Etter at Lukas har rutsjet ca 15 runder sier han plutselig “mamma, du prøv” Og jeg måtte selvfølgelig ta utfordringen, selv om jeg synes det så litt for bratt ut for meg.

Da jeg rutsjet gikk det kjempe fort, og jeg datt nesten bakover. Litt for skummelt for meg, ja, akkurat som jeg trodde. Men Lille prinsen synes det var veldig gøy å se at mamma rutsjet, så da jeg var ferdig sier han: “mer mamma” mens jeg nøler. Men jeg greier ikke å motstå det forventningsfulle blikket hans, så jeg kaster meg rundt og hiver meg på en runde til. Og fy, hvor gøy det var. Det er faktisk utrolig gøy å være litt barn selv  i ny og ned. Vi hadde kjempe koselig mamma og Lukas tid, før vi dro hjem til Søs på besøk og Leket med Ariana.

 

 

Ikke alt går som planlagt

Ikke alle dagene blir slik man har planlagt! I dag skulle jeg på jobb, og sto opp kl 05.30 som vanlig, kledde på meg, ordnet både sminke og hår. Klokka 06.00 vekket jeg kjæresten som skulle til tannlegen å operere bort 2 visdomstenner. Deretter måtte Lukas vekkes og gjøres klar til barnehagen.

15 min før vi var på vei ut døra fikk Lukas omgangssyken, og da var kjæresten min på god vei til tannlegen. Jeg måtte være hjemme sammens med Lukas, for ingen barn bør være i barnehagen når de er syke. 

Vi var bare hjemme å leste bøker, leket med lego, kjørte bil og leket med leire. Og vi var veldig spennte på å høre fra pappsen hvordan tannlegetimen hadde gått. Da han kom hjem så fikk jeg rimelig sjokk, blodet rannt, og han så ikke bra ut!  Det var så ille at jeg og Lukas måtte dra hjem til mamma en tur, slik at Prinsen skulle slippe å se pappan sin sånn. Resten av dagen var han sengeliggende med sterke smerter. Hvem trekker 2 visdomstenner på en gang liksom?! Jeg hadde aldri grei å gjøre det, men så er jeg så heldig at jeg aldri har fått noen visdomstenner heller jeg da (Mulig jeg ikke er VIS nok…) hahaha

Hos mamma fikk vi servert en god middag, og Lukas storkoset seg som alltid, og det gjorde selvfølgelig jeg også. Som alle andre dager denne uka så nektet Lukas å ha dagduppen sin i dag også, noe som endte med at han tok natta kl 17.30 i ettermiddag. Nå sover sjarmisen søtt i senga si, <3 og vi skal bare ha en rolig kveld.

Hva er dine planer for helga?

Tur på Sykehuset på Valentinedagen

Happy Valentinesday… Litt på Etterskudd.

Min dag startet på sykehuset kl 07.50!! Alt for tidlig, men må man så må man. Og når man har ventet på en time i flere måneder, ja da må man!!!

Det var MR som stod for tur. I min verden trodde jeg MR tok ca 10 min MAX; men neida, jeg måtte ligge inne i en liten, trang tunnel i over 30 min. Bare for å ta noen bilder av ryggen. Heldigvis var sykepleieren som jobbet i godt humør, superflink og omtenksom, og pratet til meg under hele prosessen. Jeg fikk alltid vite hvor lang tid som var igjen, og hva som stod for tur. MR ER til å få klaus av, og det bråker noe forferdelig. Men ironisk nok så holdt jeg på å sovne under hele prosessen! HAhah, typisk meg altså!!


Selfie på sykehuset, i omkledningsrommet. Standard!

Etter MR måtte jeg på butikken, eller, på flere butikker. Deretter dro jeg på 3t som hadde gratis trening til ikke-medlemmer. Jeg trente intervalltrening for 1.gang på flere år. Guri, det var deilig. Lungene mine føltet helt annerledes etterpå. Klokka 11 hadde jeg rukket både trening, matshopping og timen min på sykehuset, og egentlig hadde jo dagen så vidt begynt!!


Selfie på 3t. Inne på do. Ja, må man så må man. hahahah

Ettermiddagen hadde jeg gledet meg lenge til . Først var jeg og Lukas invitert hos mamma på middag, og det er alltid koselig!!! Jeg elsker å få mat servert, og mamma serverer alltid mat jeg aldri lager hjemme. Ariana var også på besøk hos mamma fordi søs og kjæresten egentlig skulle på kino (noe det ikke ble noe av, men det er en helt annen historie) Etter middagen dro jeg og Lukas, mamma og Ariana på Leos lekeland. Mamma som tok oss med, og hun kjøpte også stasj til barna etter noen runder i rutsjebanen.  I dag var vi så heldig at vi fikk møte selveste Leo!! Det er så gøy!! Jeg blir jo like vill som småttisene!!! 

Jeg sa jo til dere at kjæresten min måtte jobbe på Valentinesdagen, men vet dere hva? Jeg tok feil! Han hadde fri fra jobb, men var lenge på skolen. Da han endelig kom hjem hadde han kjøpt en diiiger bukett med blomster til meg. AAAAW, så koselig <3 <3 <3 Vi laget oss middag på kvelden (min middag nr 2) så film, og hadde en koselig kjærestekveld. Min valentinesdag ble helt perfekt, kjærestetid og familietid. Akkurat det dagen handler om, tid med de man er glad i. 

Det er nok bare jeg som får det til

I går la jeg ut en post på ei Facebookgruppe om hva man kan gjøre med barn i Trondheim. Mange gode forslag strømmet inn, og en av de var å gå tur i Tusseløypa. I og med at det er meldt snø Mandag og Tirsdag ville vi utforske tusseløypa før snøen kommer. Og Søndager er jo en perfekt dag for familietur. Vi dro med oss søs og Ariana, og pakket på oss varme klær, og hadde med oss god mat.

Lite visste vi da at det kom til å ta 2 TIMER FØR VI FANNT FREM!!

Ingen av oss har vært i Tusseløypa tidligere, og ikke fant jeg det på Googlemaps. Jeg fikk tips om å parkere på en gård slik at det skulle bli litt kortere vei for de små, men det var jammen ikke bare-bare å finne den gården. Vi måtte spørre hele 6 personer som var ute på Søndagstur om veien. Vi måtte ta 4 telefoner, men etter 2 timer fant vi endelig frem. HAHAH, skulle nesten tro at vi kom fra en annen by som vi rotet oss bort hele tiden.

Men bedre sent enn aldri, småttisene storkoset seg og fikk se på alle “trollene” og vi storkoset oss vi også. Runden var akkurat passe lang, og småttisene ble passe sliten etter turen. Selv om jeg mistenker at det var den lange bilturen som tok på mest, og gjorde de litt ekstra trøtte.

Hit skal vi iallefall tilbake, men kanskje vi venter til all snøen er borte, for i dag var det ekstremt glatt mange plasser. 

Har du vært i Tusseløypa?

#mammablogg  #trondheim #tusseløypa #hverdagsblogg

Dette fikk Prinsen i Bursdagsgave

Lukas fikk utrolig mye fint i bursdagsgave, og jeg har ikke rukket å ta bilde av alt, men nedenfor ser dere iallefall noe… Ellers fikk han blandt annet:

 • Diiiger fantorangenbamse
 • Gyngehest
 • Masse PlayDough
 • Hust n Clair jakke
 • Penger
 • Juniorseng
 • Lego
 • Såpebobbler
 • Stasj til lekekjøkkenet sitt
 • Kassa apparat med tilbehør
 • Joggeklær
 • Ullsett, bukse og genser
 • Bamse
 • Kivat Lue

 • Hust n Clair ullgenser

 • Drikkeflaske fra Leos

 • sykkel

 • ELmotorsykkel

#mammablogg

Bursdagsfeiring

I går, på bursdagen til Lukas, tok jeg med han til Leos lekeland før dagduppen. Han elsker jo å dra på Leos, og på bursdagen sin får han bestemme hva han vil gjøre. Vi gjorde akkurat det samme på bursdagen i fjor også. Det er jo så gøy på Leos! Tipper vi kommer til å dra dit mye fremover, siden Lukas trives så godt der. 

I dag feiret vi bursdagen til Lukas for andre gang, og i dag fikk vi besøk av fadder Anne Guri, Ole, Famme og Beste, Tante Ia, Onkel Randall, Sebastian og Lukas Oldemor Sølvi. Det var kjempe koselig, og Lukas hadde det utrolig morro med søskenbarnet sitt Sebastian.  Fadder Anne Guri lærte Lukas å sykle, noe som var utrolig stas. Lukas har også fått noen fantastiske bursdagsgaver, som det kommer et eget innlegg om litt senere.

Må innrømme at jeg glemte å ta bilder i dag, det ble ikke så mange, noe som er utrolig synd. SÅ dere får nøye dere med Selfies av meg. Hohohoh….


Dagens antrekk; Kjole fra Floyd

Hatt ei fin helg?

Den beste dagen i livet mitt

8 Februar 2012…Den beste dagen i livet mitt. 

Jeg ble mamma til verdens skjønneste Prins

Har aldri vært så lykkelig, og hver dag vi har sammen er en sann glede og en drøm som går i oppfyllelse

Ingen gjør meg så lykkelig som du! Ingen gir meg så mye glede som du! Du er alt jeg kunne ønsket og alt jeg har drømt om, og mye mer enn det!

Jeg er så heldig som får være mamma til verdens herligste Prins. Hver dag er jeg evig takknemlig for dette!

8 februar… tiden flyyyr, du har rukket å blitt 2 år allerede!!! Gratulerer så mye med dagen verdens herligste vidunder <3 <3 <3 

Siden vi har stor familie, og ikke fullt så stor leilighet, måtte vi dele opp bursdagsfeiringen på 2 dager. Men det var bare ekstra stas for Lukas;, for da fikk han pakker, kaker og besøk to dager på rad. Og det elsker han jo!!! På Lørdagen kom bestemor, “Bestefar Tor”, tante Tine, Ariana, Onkel Audun, ONkel Timo, Tante Melina, Bestefar, tante Kristin og fadder Johnny. Og Gudfar Andreas, Helene, Kompis Maicon og Aliah!


Vi storkoset oss med kaker, nammis og hyggelig selskap. Midtpunktet selv fikk spise så mye kake han bare orket, og fikk selvfølgelig blåse ut to lys på kaka;) Det var stas det! 

I barnehagen fikk han en superkul og fargerik Krone, og i tillegg fikk han elge seg en lite gave han fikk med hjem 🙂