Jeg elsker kupp!

Akkurat nå har JOllyroom 100 Superdeals, og tilbudene varer til Mandag kl 16!!! Jeg elsker JOllyroom og har ofte handler i den butikken! Og det at jeg elsker gode tilbud, det er ingen hemmelighet. Selvfølgelig har jeg  funnet noen herlige kupp blandt superdealene de har i helga, Lukas har jo snart bursdag: (trykk på bildet for å komme til produktet)Vær rask, for her er det første mann til mølla. Noen produkter kan bli utsolgt raskt!

#mammablogg #shopping #inspo #barnerom #jollyroom

Jeg henger litt etter; Selfie

Jeg har fått med meg at Selfies er i vinden som aldri før, og på den fronten henger jeg laaaangt etter. For å ta igjen det tapte;her kommer tusenvis av Selfies av meg, og det er sikkert de eneste dere får også. hahaha (meeen,,, aldri si aldri)

  
  
  
  

HAHAHHA, dette var gøy!!!

En spesiell dag

08.30: Oh Holy SHit!? Er klokka så mye allerede? Jaaa, stemmer det; jeg sovnet før jeg i det hele tatt rakk å tenke på vekkeklokka i går. Heldigvis har jeg en liten en som fungerer på akkurat samme måte som vekkeklokka, bare litt senere enn hva jeg hadde planlagt. Min egen lille vekkeklokke, som våkner med et smil og sier spørrende «mamma..?» Herlig!

I dag er en spesiell dag….09.15: Må forte oss til barnehagen….. De har en uskreven regel om at barnet må bli levert før 09.30, for ofte er de på utflukter og da drar de i den tiden. Jeg løper ut døren, med barnehagesekken i den ene hånda, og Lukas i den andre!  Lukas er i strålende form som alltid, og vi kommer oss ut i full fart uten noen protest.09.30: Vi rakk det akkurat, Puuuh!!! Og da er det bare for mammsen å løpe på trening. Nyttårsforsette skal opprettholdes, og ryggen skal bli normal. Jeg er så glad vi har treningsrom der vi bor, for da slipper jeg å bruke lange minutter på å kjøre til treningssenteret. I dag var planen å kjøre gjennom 5 forskjellige øvelser, med 5 minutter på hver øvelse. Kjøre to ganger, slik at økten blir på 50 min. Og som planlagt, så gjordt! Dette gikk jo lett! Love it!10.30: Hopper i dusjen, gjør meg klar for lunsjdate på Fridays. For i dag har nemlig kjæresten min bursdag. Hipp Hurra!!!! Leter lenge for å finne noe passende å ha på meg, og tilslutt blir både jeg og kjæresten fornøyd! Thumbs up!

14.00:  Etter en mektig og fantastisk lunsj drar vi på en liten runde med shopping. Finner noe fint som vi velger å ta med oss hjem.

 

17.00: Lukas er hentet fra Barnehagen, han er lagt for dupp, og vekt fra dupp, påkledd og klar til besøk. Kakene er satt frem, vi har dekket på, og tent tusen stearinlys. Nå er det bare for besøket å komme! We are ready.

 

02.00: For en superkoselig kveld. Vi fikk tilogmed besøk av nyfødte Aliah! 🙂 Awwww, det var koselig det. Besøket dro hjem i 22 tiden, og da var det bare å gi Lukas kveldsmat, legge han, rydde bort kakene, vaske fatene, ta en laaang dusj og finne senga. Litt for sent, med tanke på at jeg måtte stå opp 05.30 neste dag:P typisk meg altsåååå

 

 

My weekend

På tide med en liten update?

På Fredagen ville ikke Lukas sove i barnehagen, men i bila derimot, der ville han sove. Det betyr enkelt og greit at han sovnet kl 16.15, og sovnet for natta!! Måtte bære han over i senga, og han sov faktisk helt til 06.00 neste dag. Er det mulig? For en søting!!

Lørdagen startet jo uvanlig tidlig, men det gikk helt greit, må jeg være morgenfugl så er jeg det! Men kun når jeg må! Jeg tok med meg Lukas på besøk til søs og Ariana, og de ble superglade for å se hverandre igjen! Bestiser! Hjemme hos søs var vi noen timer før vi dro hjem for dagdupp!

Resten av kvelden gikk med til leking, da pappsen var på jobb og vi var hjemme for oss selv. Jeg laget noe godt å spise og vi bygget lego! Koselig!

I dag var planen å dra med søs og Nana til Granåsen for å gå på ski og kjøre akebrett! Det er vell eneste plassen i byen hvor vi finner snø, takket være snøkanoner. Men søs orket ikke, så jeg og Prinsen tok turen alene. Vi kjørte akebrett, dro på tur og så på fuglene. Etterpå dro vi hjem til mamma/bestemor på besøk! Hyggelig som alltid

Hva har du gjort i helga?

Noen kaller det galskap?

Jeg kaller det STORY OF MY LIFE

 

03.00: Det er midt på natta… Jeg er LYS våken! På tide å stå opp å gjøre noe fornuftig. Det innebærer å rydde bort gårsdagens middag …(?!),  vaske kjøkkenet, brette klær, sette på vaskemaskin med enda flere klær, rydde i lekene til Lukas, kaste søppel og oppdattere seg på facebook og alle bloggene jeg følger.

04.00: Vurderer sterkt å legge meg, ellers blir det en tøff dag foran meg. Jeg vet at hvis jeg står opp så tidlig, kommer jeg til å blekke midt på dagen. Akkurat slik jeg gjorde i går nesten, da blekket jeg da jeg skulle legge Lukas kl 20.00. Ligger å grubler litt, tenker litt, og innser at jeg bare må sove for å fungere når morgenen kommer. Heldigvis er jeg en av få som sovner med en gang hodet treffer puta(iallefall nesten alltid) så det tok ikke mange minuttene før jeg sovnet og sov som en stein.

06.00: Vekkeklokka ringer, jeg våkner, men er stuptrøtt. Jeg hadde faktisk mareritt. Det er typisk, hver gang jeg sovner for 2.gang i løpet av ei natt, får jeg mareritt. Skjønner ikke greia. Marerittet var helt forferdelig, og da var det godt å våkne opp ved siden av verdens herligste <3 Jeg bestemmer meg for å slumre til kl 06.30, bare fordi jeg vet jeg kan… (Setter alltid på vekking en halvtime før jeg skal opp, det er jo så godt å slumre!)

06.30: OK, nå mMÅÅÅÅ jeg stå opp! Lukas er uenig, han vil sove lengre. Men vi må opp, og jeg vekker pappsen. Han foretrekker at jeg vekker han fremfor vekkerklokka, for den våkner han ikke av uansett når jeg skal vekke han. Det er ikke lett, men til slutt får jeg han opp. Det er tid for skole for hans del, og Luaks skal i barnehagen.

Lukas er en solstråle, kler velvillig på seg, spiser litt mat, selv om han får frokost i barnehagen, og vi kjører etterhvert av gårde.

I dag har jeg MYE å få gjort på få timer. Hvorfor har ikke døgnet flere timer? Ikke rart man må stå opp midt på natta for å rekke alt! 

#mammablogg

Er selvpining bra?

Jeg hadde mange nyttårsforsetter dette året, og et av dem var å blogge hver dag. For å si det MILDT; Det nyttårsforsettet er Brutt for lenge siden! Men fra nå satser jeg på å være tilbake for fullt (ja, jeg vet dere har hørt det mange ganger før) Men denne gangen SKAL jeg !!! Det er ikke alltid tiden strekker til, jeg er jo trossalt mamma til verdens herligste prins, kjæreste til verdens kjekkeste, ansatt, eier av egen bedrift, den “perfekte husmor” (?!) PERFEKSJONIST, og alt som hører med. Ting tar tid….! But Hey, Im back now! (yes, for now)

Ett nyttårsforsett jeg har klart å opprettholde så langt er treninga, jeg skal bli fit til sommeren, og få sterkere rygg og kropp. Derfor  var jeg og søs i Granåsen i går. Det var verste selvpininga ever! For det første; Det var 11 minusgrader og svinkaldt. Jeg hadde ikke på meg lue, og kun en tynn treningsthigts = SMERTE! Vi trasket opp alle trappene, flere ganger. Og da vi stod på toppen, holdt vi på å svime av. Det var like før vi trillet ned alle trappene og endte opp på bunnen. Vi greide så vidt å kave oss til bilen etterpå fordi det gjorde så vondt i beina. De skalv i flere timer etterpå. Men selvpining er sunnt, er det ikke det? No pain no gain!

#trening #motivation #nopainnogain #granåsen #mammablogg 

Bytur

På Fredagen hadde vi besøk av Tante Marty, altså den kule tanta til Lukas. Lukas fikk leke masse med henne, og vi spiste en god hjemmelaget pizza. Etter at Lukas la seg, var det meningen at vi skulle spille Wii, men dere kjenner vell meg; jeg blekket da Lukas sovnet og sov helt til neste morgen, typisk altså!

På lørdagen hadde vi ikke mange planer, men en bytur hadde vi på kalenderen. Vi pakket med oss vogna og kjørte til sentrum hvor vi møtte svigers. Vi skulle nemlig se på sko slik at kjøresten min fikk oppdattere skogarderoben sin. Vi fant to utrolig fine par, og jeg tok turen innom Lillemartine og kjøpte en nydelig genser fra Lillelam i Merinoull.

Etter at vi var ferdig med shoppinga spiste vi lunsj på en koselig liten cafe på byhaven, vi storkoset oss med god mat alle mann, og Lukas var veldig fornøyd med å få bolle:) søtingen vår <3

Hadde mest lyst til å grine

I dag hadde jeg mildt sagt en forferdelig start på dagen. Da jeg kjørte Lukas til Barnehagen, var bila vår helt merkelig. Og da jeg skulle kjøre fra barnehagen til jobb, hadde bilen en helt annen plan. Den ville plutselig ikke starte, og jeg fikk ikke liv i den!! Omg! Og da var det 7 min til jeg begynte på jobb! Jeg løp til bussholderplassen og var klar for å ta bussen…

MEN da streiket mobilen. At det går an! Jeg hadde 60% batteri, likevell fikk jeg beskjed om at jeg var tom. Jeg var avhengig av mobilen for å kjøpe bussbilett, da jeg aldri går med kontanter på meg. Og jeg vet bussjåførene sjelden er “greie” og lar noen bli med bussen gratis.  Da mobilen streiket, måtte jeg løpe hjem i minusgrader og sterk vind. Jeg kom hjem 3 min før bussen skulle gå/kastet mobilen på lading i full fart og håpet på det beste. Men mobilen  fikk jeg selvfølgelig ikke liv i. Ikke hadde jeg noen kontanter liggende hjemme heller. Bussen gikk rett forran nesa på meg, men heldigvis  endte det hele med at jeg fikk  sitte på til en nabo.

Jeg kom nesten 30 min for sent til jobb, og var faktisk stresset i hele dag. Egentlig måtte jeg ta buss hjem fra jobb, og trille Lukas hjem i vogna fra barneahgen. Heldigvis er jeg så heldig å har en meget snill familie, og en snill stefar som stilte Opp; hentet meg på jobb, og hjalp meg med bila. Nå funker den som fjell, og jeg har virkelig ikke peiling hva som gikk av den i morgest. Noen dager altså……!