Kjøretime!

I går hadde jeg kjøretime igjen, og det var virkelig på tide. Kjørelæreren påpekte at det er hele 2 måneder siden forrige kjøretime jeg hadde. Sykt! Visst ikke at det var så lang tid..  Ikke har jeg øvelseskjørt noe hjemme heller. SÅ var ivrig på å komme i gang igjen nå som alt med leiligheten har roet seg. Kjøretimen gikk virkelig bra! Fikk kommentar at jeg var et talent i kjøring, og det er jo alltid hyggelig å høre. Neste kjøretime går jeg opp et trinn også. Nærmere oppkjøring med andre ord. Hurra! Gleder meg allerede til neste time, for det er fun å kjøre bil! 

3 månederskontroll

I morgest voknet jeg med en melding på svareren på mobilen. Meldingen var fra helsestasjonen om at Lukas time til vaksinering var avlyst fordi helsesøster var tatt ut i streik! Er det mulig?! Lukas er snart 4 måneder og vaksinen skal jo egentlig taes når babyen er rundt 3 måneder, så vi var jo allerede på etterskudd.

Ringte helsestasjonen og var rimelig stresset. Heldigvis fikk de skviset oss inn på en time likevell, en time før vår planlagte time, så jeg måtte hive meg rundt for å få meg og Lukas klar. Begge to måtte droppe frokosten. Og vi kom frem akkurat klokka 11, da timen var! Yes!

Lukas ble veid og målt, om en uke er han 4 måneder og nå veier han 7075 gram og er 65 cm lang. De sjekket om han var sterk i nakke og rygg, og det er han. Han tok tak i leken til helsesøster og dro i den, og var veldig oppmerksom som alltid. Alt var tipptopp, kun vaksina som gjennsto.

Jeg gruet meg men måtte bare få det overstått. Vaksina var ikke populær, men det gikk utrolig bra, litt trøsting etterpå så var den glemt. Lukas har ikke reagert noe på vaksina enda, ikke feber, grinete, slapp eller noe. Så lang – så bra!:)

Hva veide din unge på 3 månederskontroll?

So little time

Her flyr dagene virkelig unna. Skjønner ikke hvordan tiden kan gå sååååå fort. Men slik er det når dagene er fyllt opp fra morgen til langt på natta. I helga har jeg ikke lagt medg før 4 på natta ,  fordi jeg har ordnet bordkort etter at Lukas har lagt seg. Jeg liker å gi han min fulle oppmerksomhet når han er våken, så slike ting gjør jeg når han sover. Og det å lage Bordkort fra bunnen av, og pynte med mye stasj, det tar lang tid! Iallefall slik jeg ordnet dem. Men Er SUPERfornøyd med resultatet. Skal vise dere det, men ikke før etter dåpen, siden jeg vil at gjestene skal se de på dåpen først  og ikke på bloggen min. 

På Søndagen var vi mye ut å koset oss i godværet. Lukas slappet av i vogna si mens jeg jobbet videre med skolearbeidet mitt. Kom ganske langt med skolearbeidet og manglet bare to oppgaver. Målet var å bli ferdig med alle i løpet av helga, men ble ikke ferdig før i dag faktisk.  På ettermiddagen dro vi på besøk til ene fadderen til Lukas og koset oss der en times tid før vi dro hjem igjen.

We love summer

AAhhhh så deilig med sommervær!! Jeg og Lukas startet dagen tidlig og gikk ut i finværet. Han koset seg og sov i vogna si mens mamman leste til eksamen. Jobbet med skolearbeid i flere timer mens gullet sov. Senere på ettermiddagen fikk vi besøk av Søstra mi og Ariana. Jeg tok henne med på tur for å vise henne turmulighetene i området her vi bor, men det var så mye knott i skogen på ettermiddagen så vi måtte flykte hjem igjen. Og jeg fant ut at jeg trenger ny myggnetting til vogna, for den vi har nå har alt for store hull!

Senere på kvelden baket vi til dåpen Ariana skal ha neste helg. Laget muffins. Hadde planer om å lage oreokake og sjokoladekake, men manglet noe av ingrediensene så det ble ikke mer baking enn muffinser i dag. Har jo en uke på oss, så det blir flere dager med baking.

Nå skal jeg vaske gulv. Hadde planer om å gjøre det tidligere i dag, men har ikke rukket det enda. 

Its a First time for everything

I dag sov vi lenge, siden det ble så sent i går. Godt det å. Lukas voknet før meg, og da måtte vi nesten stå opp, for han hadde ingen planer om å sove lengre. Skulle til byen for første gang med buss i dag, og søstra mi og lille Ariana skulle bli med. Men før vi dro på bytur i finværet fikk vi besøk av en arbeider som skulle jobbe med noe på leiligheten.

Bussturen til byen gikk supert! Lite folk på bussen, noe jeg liker når jeg har med barnevogn. Fikk kjøpt inn mye stasj til leiligheten, slik som puter til utemøbler, kasser fra kremmerhuset til hylla til Lukas, og noe pyntegreier. Var også å handlet inn stasj på Panduro til dåpen. Det ble dyrt for å si det mildt! Koset oss mye i byen, og Lukas var våken hele turen og storkoset seg. Han elsker å følge med på alt, så han fikk sitte litt opp i vogna med pute bak seg. Snill og god og blid som alltid!

What a wonderful day!

For en fantastisk dag. Etter babysang dro vi på en liten shopprunde, Kjøpte oss is og koset oss på Heimdal. Dro også innom VIctoria en tur, og det er alltid like koselig. Skulle deretter ta bussen hjem, men mistet den selvfølgelig. Men det hadde ikke mye å si, for jeg kunne jo bare dra på besøk til mamma som har savnet Lukas, og heller vente på at kjæresten ble ferdig på jobb.

Da han kom og plukket oss opp dro vi til Victoria igjen. Vi skulle nemlig grille sammen hele gjengen. Shoppet litt mat på Rema før vi startet grillingen. Jeg elsker grillmat, og jeg elsker sommer og sol! Storkoset oss!
Da vi kom hjem fikk vi besøk av mamma og mannen hennes. De hjalp oss litt i leiligheten. Det er jo noe som gjenstår enda, så er utrolig glad vi får litt hjelp. Monterte blandt annet ei bokhylle på rommet til Lukas, og den er såååå fin. Brukte kvelden på å innrede rommet til lillegull. Er langt fra ferdig, men kom veldig langt. Tiden flyr virkelig om dagene, sitter her kl 02.15 onm natta og har fortsatt mye som må gjøres før jeg legger meg. Morgendagen er også stappfull av planer…. 🙂 

Stresses out!

Jeg har aldri hatt et så Busy life som jeg har nå! Uansett når jeg står opp så føler jeg ikke at jeg rekker alt som må gjøres. I idag var været strålende så jeg benyttet meg av muligheten til å sitte ute i sola og jobbe med eksamensarbeid. Men før jeg fokuserte på skole gikk jeg en koselig trilletur sammen med Lukas før farmor kom og hentet han. Da jeg jobbet med skolearbeid i solsteiken ble jeg faktisk veldig solbrennt. Vet jeg burde ha brukt solkrem, men det har jeg ikke kjøpt enda, for hvem visste vi ville få så strålende vær i trøndelag?!

Det er så utrolig idyllisk her vi nettopp har flyttet. Kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er for å bo her, og hvor idyllisk det er. Når vi er ute her på en solskinnsdag så hører vi fossefall og fuglekvitter, og ikke biler og støy. Det er så herlig!

Da jeg var ferdig å kose meg i sola og med skolearbeid kom kjæresten hjem og hentet meg. Vi skulle nemlig på Ikea og kjøpe inn det siste vi manglet til leiligheten (føler det blir mange av disse “kjøpe inn det siste-turene vår) men det er jo alltids noe nyt som dukker opp. I dag kjøpte vi speil til stua, bord for å ha på terassen, matte til gulv, rosa tallerkener jeg bare måtte ha og noe annet småtterier. Føler oss rimelig ferdig nå! Kom ikke hjem før sent på ettermiddagen.

Da vi kom hjem badet jeg Lukas, og det er så koselig. Han elsker å bade! Så måtte vi ta oss tid til en sen middag, måtte vaske klær fordi det er noe jeg trenger i morgen, og dåpsinvitasjoner skal bestilles. MÅ bestille de senest i dag, nå haster det. Fortsatt er det mye på planen jeg ikke rekker å gjøre, og jeg har ikke tid til å legge meg heller. I morgen skal vi opp grytidlig, for da skal vi på babysang igjen. Det blir KOS! Nei, nå får jeg hive meg rundt å bestille dåpsinvitasjoner, og ta meg en dusj!