HAPPY NOW

I dag stod jeg opp tidlig så jeg skulle rekke trening før jobb. Det pøsregnet da jeg gikk til trening, og det var surt og kaldt ute. Men da er det ekstra godt å trene, så det er greit! Fikk trent mye, og er fornøyd med innsatsen. Deretter dro jeg på shopping med søstra mi. Jeg trenger nemlig mer treningsklær, og fant meg en kjempe fin treningsbukse som var meget behagelig å ha på. Så bare det rett på jobb. Dagen var sliiitsomt, godt å endelig være hjemme. Kjenner det blir senga ganske snart! Det var kort om min dag…..

Hvordan var dagen din?

EN GOD UKE!

Dette blir en ganske grei uke. Jobber fra 15.00 til langt utover kvelden, men da har jeg hele dagen frem til 14.00 å gjøre ting jeg har lyst å gjøre. Da er det bare å stå opp ekstra tidlig for å rekke alt. Skal virkelig få kommet igang med trening denne uken. Målet er å få til en treningsøkt hver dag før jeg drar på jobb. Om akkurat en uke har jeg time til hjertespesialist også. Det blir godt å finne ut hva som feiler meg, slik at jeg kan anstrenge meg på trening igjen uten å tenke på hjertet.
På Søndag var himmelen utrolig vakker utenfor leiligheten vår, og jeg måtte bare ta noen bilder:

Under ser du Tyholt tårnet langt i det fjerne

Hva er dine planer for uken?

AJHH GENIALT!

Fikk nettopp en mail fra Postfoto.no at det er halv pris på å lage fotobøker. Fotobok har jeg ønsket meg lenge, og i dag er en perfekt dag for å syssle med slikt. Det er så koselig å titte gjennom gamle minner. Tenker å lage en bok for hver ferie vi har vært på, og en bok fra tiden vi bodde i Florida.

Bruker du å lage fotobøker med minnene dine?

MOTESHOW og KONSERT

I dag var jeg og søstra mi i byen på Chand konsert og moteshow for Fretex. Det var nemlig den store gjennbruksdagen i Trondheim, og Fretex hadde mange kupp man kunne kjøpe. Fant en Levis skjorte til 10 kr, en VIctoria Beckhamskjorte til 20 kr og Fornarina bukse til 30 kr.I tillegg fant jeg en juicy couture veske som var veeldig fin, til 50 kr. Men det ble slik at jeg ikke kjøpte noe, siden jeg synes det er litt ekkelt med klær som er brukt av ukjente mennesker.


På moteshowet viste de mange kule looker.

Var du å opplevde gjennbruksdagen?

FINALLY!!!

Nå er det endelig heeelg! I går jobbet vi 2 vakter på et døgn – det var slitsomt. SÅ det er ekstra godt med helg denne uken. Jeg skal bare slappe av å nyyyte tiden de 2 dagene jeg har fri. I dag hadde jeg min første treningsøkt på lenge. Det er ikke lett å få tid til trening når 11 timer hver dag går med til jobb, men det føltes veldig bra å trene igjen. Skal få til en treningsøkt i morgen også. Kan ikke stoppe nå!
Før kjæresten min kommer hjem fra jobb skal jeg rydde hus, vaske klær, vaske kopper, skifte på senga og brette mye klær. På tide med helgavasken….

Ellers har jeg ikke store planer for helgen. Men skal gjøre noer:

– Middag til mamma i morgen (gleeeder meg!)
– Konsert?
– Trening

– Finne tur til London i Oktober eller November. Skal nemlig på julegaveshopping med søster.

Hva skal du i helgen?

JEG LIDER AV

…Søvnmangel! Rekker bare å sove fra 3-6 timer om nettene når jeg jobber fra 7 om morgenen. Må jo stå opp 4 på natta for å rekke første bussen, og da må jeg  legge meg kjempe tidlig kvelden i forvegen. Ikke alltid det funker like bra, og det er vegrenset hvor mye søvn jeg får. Nå er jeg helt utslitt, sovner nesten flere ganger på bussen både til og fra jobb, og er slapp og sliten dagen lang. I morgen skal jeg jobbe 2 vakter, med 7 timer i mellom slik at jeg kan sove litt. Det kommer til å bli tungt.
Rekker ikke gjøre så mye annet om dagen enn å jobbe. Holder meg unna trening til jeg har vært til legen (har plagdes en stund nå, og har fått time hos spesialist.) Fram til da får jeg bare prøve å ta det rolig.


Sommeren er visst over også

Hva gjør dere i dag?

I LIKE IT

I dag har jeg hatt en perfekt Søndag, veldig avslappende akkurat slik en Søndag skal være. Været er ikke mye å skryte av, men det er ikke så verst å sitte inne heller. I morgen starter en ny jobbuke, rimelig tidlig. Jeg må stå opp i 4 tiden i nattt, så det har vært godt å slappe av i helgen.

Skikkelig høstvær (i morgen skal jeg dra å kjøpe meg en ny høstjakke etter jobb)

Søndagskos

Nå må jeg faktisk legge meg. Er kjempe trøtt, og blir enda mer trøtt av tanken på hvor tidlig jeg må stå opp imorgen.

God natt

PRINSESSENS BURSDAG

I går var jeg på bursdagsparty hos søstren min. Hun hadde laget en supergod kake, og pyntet med MYE rosa. Kjempe koselig å feire henne for 2.gang på 2 dager. FIkk tankene over på noe annet. Hun fikk også mange kule gaver, og hadde en super kveld.


Måtte selvfølgelig ha på rosa kjoler. (begge er fra forever21.com)

Jeg spiste masse kake:) hehe

Søta

ROOOOsa
I dag skal jeg vaske og rydde hus, prøve å finne noe som kan erstatte drømmen min, og kanskje gjøre litt skolearbeid. Begynner p jobb 06.50 i morgen tidlig, så må vell legge meg tidlig i kveld!

Har du hatt en fin helg?

HAPPY BIRTHDAY

I dag skal jeg på bursdag til søstra mi, vi feiret henne i går, og skal feire henne i dag. Mens hun egentlig har bursdag på Søndag, så det blir 3 dager på rad med feiring. Ikke verst bare det. Etter hennes ønske så fikk hun gavene fra meg i går, 2 herlige smykker, smykkestativ, hårbøyle og øredobber. Gleder meg til bursdagsfeiringen, ikke lenge til jeg må dra nå.

Fikk forresten en veldig trist og kjip nyhet i dag. Hvorfor kan det aldri gå min vei?

PÅ TIDE MED EN UPDATE

Jeg har ikke bloggen på en evighet, litt fordi jeg har mistet interessen, men mest fordi jeg har det så travelt om dagene. Finner aldri tid til å blogge, og egentlig er det ganske greit – bloggen har tatt alt for mye tid. Men uansett så tenkte jeg det kanskje var på tide med en liten update nå… SIden sist:

– Var på hyttetur i helga. Noe som var utrolig koselig
– Den søte Rosa Pc'n min er ødelagt, så jeg har fått en ny PC: Rød dell
– Jeg jobber hver dag
– Jeg sparer til noe jeg virkelig ønsker meg! (Dere får vente å se hva det erI)
– I helga skal vi feire søs som snart har bursdag


Random bilde av søs og meg

Hva gjør dere for tiden?