Babymagen

På mandagen var lilleprinsen fortsatt i dårlig form, og fikk en hjemmedag sammen med pappsen. Det var etterlengtet for begge, og de storkoset seg. På Tirsdagen hadde vi planer om å dra i barnehagen, men etter å ha vekket søtingen så besvimte han i armene mine.

 

Jeg har aldri vært så redd! Trenger vell ikke å si st det ikke ble jobb den dagen? For turen gikk til legen istede. Heldigvis var det ikke noe galt, men bare en luftveisinfeksjon.

 

Uken her har gått utrolig fort. På Onsdagen hadde jeg en feriedag, og dagen ble brukt til viktige ærend: som mathandling, kjøp av ny lyspære til bila, masse husarbeid og vasking. Slike ting jeg ikke rekker på hverdagene lengre. Greit å ha en fridag midt i uka.

 

Ellers er alt bare tipptopp. Gravidmagen vokser og vokser. Har så mye større mage nå enn da jeg var gravid med lilleprinsen. Formen er på topp og jeg har ingen plager – heldigvis! Takk for alle gratulasjoner. Slenger med et bilde så får dere gjette hvor langt jeg er på vei?

Hvor mange uker tipper du? 

It aint good

På onsdagen hadde jeg en feriedag. Og det er jo perfekt å få et lite avbrekk fra hverdagsrutiner midt i uka!

Siden lilleprinsen har hatt lengre barnehagedager enn han er vant til etter at jeg begynte å jobbe 100prosent, har jeg bestemt at onsdager får være mamma-Lukasdag ??????????

Denne onsdagen tok vi med søs og ariana på småbarnsang i kirka. Vi har ikke vært der siddn vi deltok på babysang da de var skikkelige småttiser, så det var gøy å prøve igjen. Musikk og sang er jo alltid bra!

Etterpå dro vi hjem til søs og baket boller, lekte og malte! Prinsen laget et kjempefint bilde til meg <3 og vi storkoset oss mef nybakte boller, namnam!

På torsdagen hadde lillegutt fått feber, og da måtte vi bare holde oss hjemme. Feberen ble gradvis verre utover kvelden, og han har vært dårlig hele helga også! Kjedelig! Og i dag ble heg faktisk syk. Huff, hadde håpet jeg skulle slippe unna, men den gang ei! Håper det gir seg fort, for å være syk er slitsomt

Hektisk småbarnsmamma

Long time, no see! Sånn er det å være hektisk småbarnsmor, det er jammen meg bloggen det går utover! Have you missed me? Høhøø…

I dag dro jeg og lilleprinsen en kjapptur på city syd sammen søs og Ariana. Vi måtte nemlig få tak i en liten oppmerksomhet til pappa som har hatt bursdag, for i kveld var vi invitert på en finere middag for å feire! Citysydshopping er ikke bare-bare på en lørdag, hverken når det gjelder å finne parkering,komme seg frem eller om man vil unngå kø. På lørdager slipper man ikke unna.

Turen ble unnagjort så fort vi greide, men vi måtte selvfølgelig inkludere en tur på dyrebutikken for å beundre dyrene, en runde i heisen, isspising og handling i samme slengen. Koselig var det iallefall!

På kvelden var pappsen hjemme med prinsen mens mammsen dro på restaurrant med resten av familien og storkoser seg! Og da mener jeg virkelig STORkoset seg!!!

Maten varubeskrivelig god, med mange fantastiske smaker! For en smaksopplevelse!!!!

Og desserten var himmelsk! Vi storkoset oss i hyggelig selskap, og det var topp stemning hele kvelden! Nå er jeg mett og fornøyd;)

Alt for fort

På fredagen hadde jeg store planer for kvelden; skulle lage middag med kjæresten, spise godis, se film, ha kvalitetstid sammen,, og starte på noen nye syprosjekter. Men ting gikk ikke etter planen, og jeg sovnet kl 20.00 da jeg la lilleprinsen for kvelden. Helga går alt for fort når man går glipp av en hdl kveld, men kroppen hadde vell behov for litt ekstra hvile!

På lørdagen møttejeg og lilleprinsen søs og Ariana. Vi tok turen til city Syd og handlet klær, mat og småtterier. Lukas fikk bigbite og koset seg i vogna, vi tok også turen innom lekebutikken og dyrebutikken, for det er alltid populært! Etter at vi var ferdig på City Syd dro vi på toys r us! Der var vi leeeenge!!!

Senere dro vi på solsiden med pappsen og koset oss!

I dag var vi på middag hos mamma og mannen! Superkoselig som alltid! Og huset deres har blitt så sykt lekkert! De har pusset opp masse, og kunne ikke fått det mer koselig!!!

Et nytt liv

Denne uka er en stor omveltning for meg, da jeg har gått sykemeldt i en lengre periode og kun jobbet 2 dager i uken. Nå er jeg ikke tilbake i samme stilling som før (80%) men jeg har gått tilbake i 100% stilling. SYkemeldingsperioden er over, og nå er det jobb hver dag, noe som er veldig rart. Det tar nok tid å venne seg til at hverdagen har endret seg så mye,, men jeg kommer nok fort inn i gode rutiner igjen. Satser på det!

Når man er på jobb fra 8-16 så går dagene så utrolig fort. Etter jobb er det bare å lage middag, leke med lilleprinsen, kose masse, så ta kveldsstell og så er det tid for legging. Da er jeg som regel stuptrøtt selv, men prøver å holde meg våken til 23 iallefall. Har jo mye å gjøre på kvelden også, som husarbeid, syprosjekter og mange andre prosjekter. 

Det siste jeg laget var en “risarosa” vognpose. Den ble superfin og jeg er så fornøyd! Bare vent, dere skal få se resultatet om ikke lenge. Må bare få den 100% ferdig først, da jeg mangler glidelås på den ene siden. 

En superfin Parkdress

For en god stund siden kjøpte jeg en ny parkdress fra Mini A Ture. Jeg kjøpte den god i størrelsen, slik at lilleprinsen har den lenge. Denne er i strl 104. Elsker fargen! Nå er det blitt så kaldt at vi kan bruke den igjen. Forresten, er det bare jeg som gleeeeder meg til SNØ????????? 


 

Long time

Nå er det ei stund siden jeg har postet inlegg fordi uken har vært alt for hektisk! Siden sist har jeg:

  • Vært så heldig å få møte baby Sarah, som er babyen til søstra til samboeren min. Hun er bare noen uker gammel, og utrolig nydelig. Det var nesten rart å holde en baby igjen, hun var jo sååå lita. Lilleprinsen fikk også holde henne, noe som var veldig stas. Vi møttes på middag hos svigers forrige Søndag. Koselig.

Lilleprinsen tar med mat hjem til pappsen som ikke fikk mulighet til å være med på middagen. Søtingen <3 Jakka er fra Mole!

  • Lilleprinsen var i barnehagen på Mandag, og da var jeg på kurs, og gjorde alt av ukas mathandling og husarbeid. Bruker alltid mandager til å skifte på alle sengene, vaske rundt leilighet, vaske, brette og stryke klær. Og tro meg, det tar lang tid.
  • På Tirsdag var lilleprinsen syk. Han hadde kun feber, og ikke noe annet. Men feberen steg og steg utover dagen, selv om han fikk paracet. Det fungerte ikke i det hele tatt. Etter tips fra legevakta kjøpte vi flytende ibux som han fikk på kvelden, og neste dag var feberen helt borte! Hurra!
  • Lilleprinsen var hjemme fra barnehagen på Onsdag også, siden han hadde feber dagen før. Vi dro og møtte søs, og gjorde mange ærend. Lilleprinsen fikk leke masse, og sovnet tidlig i dag.
  • Barnehagen var stegnt på Torsdag og Freddag pga planleggingsdag. Men både jeg og samboeren min måtte jobbe disse dagene. Da stilte besteforeldre opp som barnevakt og lilleprinsen stoooorkoste seg sammens med familien. Når han ble hentet etter at jeg var ferdig på jobb, var han utslitt. Da var det bare rett hjem for å finne senga. Søtingen!

 

  • I går var det TOILLDAG i trondheim! Jeg elsker slike dager, selv om det er helt crazy, og tusenvis av mennesker overalt. Jeg har lært fra tidligere at det er vanskelig å ta med barnevogn på slike dager, for da kommer man seg ikke frem noen steder. SÅ mamma stilte opp som barnevakt og koset seg med lilleprinsen noen timer mens jeg og søs shoppet. Vi måtte faktisk levere fra oss tusenvis av poser i bila før runde nr 2, fordi det var så mye å bære på. Vi kjøpte masse fin!! Og det største kuppet jeg fant var ei jakke som var satt ned fra 1200 til 99 kr. En perfekt vinterjakke! Dere kan få se alle kuppene litt senere 🙂

En Lørdagsutflukt

I går var Johnny, fadderen til Lilleprinsen, i byen igjen, og vi fikk vre med å se på nye leiligheten på Grillstad Marina. Wow, der var det helt amazing, har nesten ikke ord. Gleder meg til å dra hit på sommeren når været er knall, og bade på stranden. For en fin plass!! Lilleprinsen fikk leke seg på den nye lekeplassen, som var utrolig populær på grunn av den KULE sjørøverskuta! Og sjørøverskute er jo midt i blinken for en ekte pirat

Johnny serverte lunsj, og etterpå gikk vi en tur og utforsket området. Det er mye bygging på gang, og de er langt fra ferdig enda, men jeg gleder meg masse til å se sluttresultatet. Dette må jo bare bli bra!