Den årlige tradisjonen

Forrige Fredag reiste vi på Hytta til Johnny ganske rett etter jobb. Jeg var spent på fergekøen, men det så ut til at folk hadde tatt påskeferie mye tidligere enn oss, for vi slapp unna alt av kø.  Denne helgen har vi alltid hatt en tradisjon med å dra på hytten til johnny, og dette året var intet unntak.

Fergeturen ble en utfordrende opplevelse, jeg har aldri før opplevd så store bølger når jeg har vært med ferga!  det var så ille at de bremset ned farten slik at man ikke skulle merke så mye til bølgene, men de var ikke til å unngå å se. Jeg ble faktisk litt sjøsyk tilogmed, og det har jeg iallefall aldri vært borti! Men vi kom oss heldigvis helskinnet frem tilslutt. 

Hytta ligger ved Lysøysund, som ikke er så langt fra Bjugn. I Bjugn handlet vi noe småtterier vi tok med oss på hytten, og da vi kom frem var middagen servert. Vi spilte og koset oss den første kvelden, akkurat slik man skal gjøre på hyttetur. Fordelen med denne hytten er at det ikke er mobildekning og ikke innlagt strøm, så her blir man tvunget til å logge av, og det er faktisk veldig godt. Endelig følte jeg stresset i kroppen slippe taket, og hjerterytmen føltes mer normal enn på lenge. På Lørdagen feiret vi prinsessa vår, og hadde bursdagsfeiring for henne. Det er Elsa og Anna som gjelder, og selvfølgelig skulle hun få dette som tema. Det var også gaveoppakkning, for vi hadde nemlig drasset med oss alle bursdagsgavene på hytta. Det ble nok av spennende leker å leke med for å si det mildt. Været var vi ikke så heldige med, for det pøsregnet hele lørdagen og var rundt 5 varmegrader. Men vi lot ikke været stoppe oss, vi tok på oss uteklærne, så dro vi på isfiske hele gjengen. Det var moro, isfiske har jeg aldri vært med på tidligere, og det var litt av et prosjekt å borre hull i den tykke isen. Vi fisket lenge, men det var ingen napp å få. Senere på dagen tente vi bål og grillet pølser, det hører hytteturer til! Og bittelitt senere så kom jammen meg Påskeharen på besøk også, til stor glede både for liten og stor. God påske til dere alle!

Siden sist

Nå er det flere uker siden sist jeg blogget, og jeg merker at det er bloggen som blir nedprioritert i hverdagen. Det er så utrolig mye som foregår, og jeg får sjelden tiden til å strekke til. Det er mye action på jobb for tiden, og mye som skjer på hjemmebane. Jeg har aldri vært så stresset som jeg har vært de siste ukene, så nå er det utrolig godt med en ordentlig påskeferie. Jeg kjenner kroppen allerede har roet ned mange hakk, og det føles bra!

Siden sist har vi hatt et bursdagsbarn i hus, vår vakre lille prinsesse har feiret år. Vi hadde selskap med familien på Torsdagen som var, noe som var utrolig koselig. Det kom mange gjester, og Prinsessa fikk alt hun ønsket seg. Jeg hadde baket rekord mange kaker på forhånd, og jeg tror de falt i smak.Dagen før bursdagen holdt jeg på helt til klokken 3 på natten for å rekke alt. Så måtte jeg opp 0530 for å dra på jobb. Ikke rart jeg har vært stresset.

Uansett, det ble en utrolig koselig og vellykket feiring, og lillesøster var veldig fornøyd med dagen.

Happy birthday dear

På Selveste Kvinnedagen har tantebarnet mitt Ariana bursdag, og feiringen ble lagt til Lørdagen denne helgen. Da ble vi samlet hele familie for å feire prinsessa. Søs hadde disket opp med to fantastiske kaker som jeg desverre ikke kunne spise (siden jeg holder meg unna kaker og godis) men fra tidligere erfaring vet jeg at de er supergode!

Ariana ble veldig fornøyd med gavene, og fra oss fikk hun blandt annet en vårjakke som kommer godt med til våren. Barna storkoset seg og lekte sammen i flere timer. Det er så koselig å samles i festlig lag, og idag skal vi feire Ariana sin barnebursdag. Søs har invitert over 30 barn, og det skal være karnevalbursdag. Det blir moro! Vi gleder oss veldig, og ikke bare er det karnevalbursdag, men feiringen skal være i en gymsal! Det blir garantert gøy for barna! Noen bilder fra feiringen finner du under:

Etter bursdagen i går dro jeg rett på trening. Det har vært alt for lite av det de siste ukene, med forskjølelse i hus. Men dette skal det bli endringer på fremover nå. Vekta har gått ned en del, og jeg er motivert som aldri ført til å få orden på denne kroppen. Så nå er det bare å stå på fremover. Og forresten, jeg har holdt meg unna godis i 69 dager nå, noe som er ny rekord! Kunne ikke vært mer fornøyd! 

Vinterens store høydepunkt

På Søndagen var det endelig Barnas Skidag, vinterens største høydepunkt. Det å delta har blitt en tradisjon for oss, og vi går aldri glipp av arrangementet. Dette året deltok lillesøster for første gang også, noe som var utrolig moro. Johnny var med oss og ordnet med grill og grillmat, barna fikk delta på mange ulike aktiviteter og det var flere innslag på scenen gjennom hele dagen.

Storebror gikk gjennom løypa i superfart og lillesøster gjennomførte med glans hun også! Etter skirennet fikk storebror prøve skiskyting, noe som falt i smak. Vi matet alle endene som ble lykkelige for noen brødsmuler, og barna fikk ansiktsmaling til stor glede. En vellykket dag utendørs med familien! Her er noen bilder fra dagen:

Nesten umulig

På Lørdagen hadde vi invitert 12 barn til barnebursdag for å feire storebror som nylig fylte 6 år. Etter å ha sett filmen Big Hero 6 utallige ganger, hadde han bestemt seg for at temaet for bursdagen bare måtte være Big Hero 6. Nå er ikke dette en ny film akkurat, så det var ikke bare-bare å få tak i effekter med Big Hero 6 bilder på. Det var nesten et umulig prosjekt.

Ved å være litt kreativ fikk vi pyntet med masse kulde bilder fra filmen,og heldigvis greide vi å få tak i servietter, duk, kopper og fat med Big Hero 6 på også. Fatene fant vi bare 8 stk av så noen av barna måtte ta til takke med Hulkentallerkener istedet. Men ingen protesterte på det, og det ble en utrolig morsom og innholdsrik bursdagsfeiring. Alle barna lekte så bra sammen, vi hadde pinjata som var stappet full med godteri, og vi hadde andre leker som alle deltok på. En vellykket feiring som endte med en sliten gutt som hadde gledet seg i flere dager til dagen sin.

Magical winderdays ble erstattet med Sibirkulde

Forrige helg var rett og slett magisk. Natt til Søndag snødde det masse, og vi hadde noen fine dager i vinterwonderland. Solen skinte om kapp med snøen, og det bydde på mange aketurer i akebakken. Søs og barna kom også på besøk en tur, noe som var utrolig koselig. Vi har baket boller, og hatt masse kvalitetstid sammen hele familien. Jeg elsker helgene, for da rekker vi alltid å gjøre så mye moro. Nå gleder jeg meg til hverdagene blir litt lengre også, slik at vi får mer tid til å finne på gøyale ting etter jobb på hverdagene. Slenger med noen bilder fra forrige helgs wintermagic. 

 Nå må jeg innrømme at jeg begynner å bli passe lei denne Sibirkulden. Bilen har vært passe ustabil i 20 minus, men etter å ha ordnet noe på den så regner jeg med at jeg ikke møter på det samme problemet fremover.Ser ser ut til at det blir mildere i morgen, så jeg satser på at det stemmer. Det passer iallefall bra med litt mildere vær, for i helga er jo barnas skidag. 

God helg til dere alle!