Detaljer Baderom

I det siste har jeg omdekortert badet vårt mye, og nå er jeg strålende fornøyd. Det eneste jeg mangler nå er store knagger i sølvfarge for å henge hånduker på. Synes det er så koselig å syssle i hjemmet og gjøre små endringer som betyr så mye


PS: HOME bokstavene er IKKE på badet, de ble fjernet etter bildet ble tatt, haha. De hører nemlig til barnerommet

Hva synes du? 

Ekstremt syk

I går ble jeg plutselig kjeeempe syk, det kjentes ut som jeg hadde en golfball i halsen, og jeg hadde høy feber. Lukas var også syk med 40 i feber :S Vi var hjemme hele familien, og jeg sov det meste av dagen. I dag var jeg nesten enda verre, og greide ikke å svelge, og hadde fortsatt feber. Da ringte jeg til legen, for jeg må ha sykemelding når jeg er hjemme fra jobb. Det viste seg at det var noe verre enn halsbetennelse:

Nemlig halsbyll. Ikke rart det kjennes ut som jeg har en golfball i halsen, jeg har jo en diger kul der, og betente mandler i tillegg. Jeg fikk antibiotika og skal gå på 4 tabletter om dagen i 10 dager. Får håpe på rask effekt.

Lukas var heldigvis kvikk og feberfri i dag, takk og pris for det. 

Hos Spesialisten – ørebarn

Lukas har vært plaget med en del ørebetennelser det siste året, en gang hadde han ørebetennelse hvor han fikk 3 kurer med antibiotika for at det skulle fungere. Når barn har maange ørebetennelser i løpet av et år, kalles de “ørebarn”. Dette problemet er nok  noe han har arvet etter sin pappa, da han også hadde en del problemer med ørene. Tidligere i år var vi hos spesialist for å se på ørene, og da fikk vi beskjed om at ørene så overraskende bra ut, og de ville ikke foreta noe.

I dag hadde vi time igjen, for oppfølging, og legen var fortsatt utrolig positiv. Ørene var perfekte de, og hørselen var helt perfekt. Det var utrolig godt å høre. Vi skal tilbake igjen neste år, for han er fortsatt under oppfølging. Men det er veldig bra han er så positiv, og at Lukas slipper operasjon. Legen vi var til heter Wormdal, og han er vist utrolig flink har jeg hørt!

#ørebarn #mammablogg #ørebetennelse #lindahjohnsen #wormdal

Paaaain, og ny header

I går fikk jeg en skikkelig låsning i ryggen igjen, slik jeg har vært plaget med de siste månedene. Det virker som ryggen min har dårlige og gode perioder, og nå er jeg midt oppe i en dårlig periode. Jeg  bruker 10 minutter på å reise meg fra senga, jeg må gå krokrygget og kan ikke bære noe som helst, for da svikter korsryggen. Det ble ikke noe jobb på meg i dag, da jeg har alt for store smerter til å sitte. I dag er jeg nesten sengeliggende og bør ligge så mye som mulig. Boooring!! Nå ser jeg frem til timen hos spesialist 19. Desember, så kanskje de får skikk på ryggen min igjen.

SOm dere kanskje har lagt merke til så har jeg endret litt på designet på bloggen, men nytt profilbilde og ny header. Den forrige headeren har jeg hatt i så mange år at det var på tide å bytte den ut.

Hva er dine planer for uka? 

Vi er bortskjemt

I dag startet dagen meget tidlig, Lukas våknet kl 07.00. Men heldigvis er jeg ikke særlig trøtt om morgenen for tiden, så det er helt greit å stå opp tidlig. Etter frokost og leking inne et par timer, tok vi turen ut på tur. Hadde egentlig planer om å leke ute, men Lukas ville heller på tur i vogna si. Vi gikk en fin tur i skogen, det var kjempe godt og forfriskende å gå på tur i naturskjønne omgivelser på formiddagen. Da vi kom hjem leket vi litt ute før vi gikk inn for å spise lunsj.


Forsøkte å legge Lukas til dagdupp, men i dag var han ikke særlig interessert i å sove, så etter 2 timer ga jeg opp. Da skulle vi nemlig på besøk til farmor og farfar, for de har nettopp kommet hjem fra Spania med masse fine gaver til Lukas. Vi har også lånt bilen deres mens de var på ferie, og den måtte leveres tilbake. Jeg skal vise dere hva Lukas fikk i eget innlegg i morgen, det var mye lekkert!! 
Lukas outfit: Vest/HM, Sko/Kavat, Genser/Zara, Bukse/Xy

I dag var vi så hedlige at vi fikk en telefon fra søstra mi, og hun inviterte oss på middag med deilig dessert. SÅ klart ville vi komme på middag!! Vi begynner å bli bortskjemt. Søs er suuuperflink til å lage mat, og vi spiste som noen helter hele gjengen. Elsker å bli invitert på middag, det smaker alltid ekstra godt når man får maten servert. Mens vi dro på besøk så fikk pappsen sitte hjemme alene med skolearbeid, for han hadde mye å gjøre. 


Desserten var ubeskrivelig god, jeg har aaaldri smakt noe sååå godt før. Den bryter nok litt med mine planer om å holde meg unna alt som er søtt og godt, men det får bare være. Desserten var verd hver eneste kalori 😉 

Hva har du gjort i helga?

Konkurranse

Vil du vinne noen nydelige hårspenner til jenta di? I såfall kan du delta på facebook konkurransen til Lille Prinsesse. Trykk på Bildet for å komme til konkurransen! 

#hårspenner #konkurranse #lilleprinsesse #facebookkonkurranse #hårpynt

OOOPS

I dag har vi bare vært ute og koset oss jeg og Lukas. Vi sto opp grytidlig, han våknet kl 06.00, noe han sjelden gjør. Jeg sovnet kl 03.00 i natt og hadde kun sovet 3 timer, men å våkne til tidlig er greit når jeg har en herlig Lukas ved siden av, som er i strålende humør. Vi leket en stund inne etter frokost før vi tok turen ute i finværet.

I morgest var været nydelig rett og slett, det var strålende sol. Jeg og Lukas hoppet i søledammer, sjekket ut traktoren og dro på en litt lengre sykkeltur. (ikke lenge siden vi dro på tur med akebrettet, men nå kunne vi ta frem sykkelen igjen) Kjeeempe koselig!!! Etter å ha vært ute lenge, dro vi inn igjen for å vekke pappsen som skulle på jobb. Deretter spiste vi en god lunsj og etterpå var det tid for dagdupp. Jeg sovnet med Lukas, siden jeg sov så lite i natt. GODT!

Da vi sto opp gikk vi ute for å leke igjen. Nå hadde været slått om helt, og det var storm! Det føltes iallefall som storm. Så skjedde det noe helt utrolig :/ ! Lukas stod ved en søledam og plutselig kom det et sterkt stormkast. Lukas ble kastet bakover på grunn av den sterke vinden og landet på ryggen oppå en sykkel i søledammen! Oiii, storm ja!!!??? Det gikk heldigvis bra etter litt mammamtrøst, og vi bestemte oss for å heller gå inn å leke resten av dagen. Det er ikke sååå koselig ut i stormvær! ialleflal ikke når man blir veltet over ende

Har du hatt en fin lørdag?