nesten litt komisk

Når jeg leser mitt siste innlegg som ble postet for en uke siden, blir jeg nesten litt småfrustrert. Formen min har jo bare gått nedover siden da, og jeg har hatt bronkitt og skikkelig ille/kraftig hoste hele denne uken. Det er slitsomt når det blir så langvarig, men i natt er første natten jeg ikke måtte stå opp på grunn av hostekuler. Kanskje er det håp om at formen holder på å snu?

Denne uken har vært preget av at jeg har knasket halsdrops for harde livet for å holde hosten i sjakk, både dag og natt. Noe som ikke er bra for hverken mage eller tenner. Jeg har prøvd hostesaft og noskapin uten  noe særlig virkning, og jeg drikker masse vann. Får håpe dette er dosen sykdom vi får i vinter, og at vi slipper unna flere runder. Ja, det er bare å leve i håpet…

Jeg ønsker å bruke helgene på å gå skiturer, dra på utflukter med familien og gjøre alt jeg ikke rekker på ukedagene. men nå må jeg bare være rolig å prøve å bli bra asap.

 

Æsj nå er jeg lei

Denne uken har også vært preget av sykdom, jeg har være skikkelig forkjølet og hatt en del andre ting. Hoster til jeg brekker meg, noe som er veldig kjedelig og ubehagelig. Disse dagene er det fint man har mulighet å jobbe på hjemmekontor. Begynner å bli ganske lei av sykdom nå, og Tor det er mange som er syke for tiden. Hører folk hoster rundt meg hvor enn jeg går, og det er flere på kontoret som er hjemme med sykdom. Nå bør våren komme snart, så vi slipper unna disse vintervirusene!

På Torsdagen var det hestedag igjen, og for første gang gruet jeg meg litt på grunn av forkjølelse og tungpusthet- Da frister det ikke mye å gå på tur. Men vi prøvde oss likevel, for lillesøster gleder seg så masse til denne dagen. Lillesøster fikk ri langt foran meg på tur, og trave litt alene mens jeg gikk veldig rolig bak. Det gikk veldig fint, tilogmed da ponnien skvatt og galloperte et stykke fremover. Hun har aldri falt av ennå, og sitter alltid veldig godt i salen uansett hva ponnien finner på. Vi er så heldige som får låne ponnien en dag i uken, hun er så skjønn💕

Snøstorm sjokk

Forrige søndag våknet vi til sinnsykt mye snø! Jeg har aldri opplevd maken, og jeg er utrolig glad det ikke var jobb denne dagen. PÅ terrassen ble vi møtt av en vegg med 1 meter snø, og gårdsplassen var like ille. Gaten var hadde også en meter snø, før brøytebilen kom. Han kom heldigvis ganske tidlig på formiddagen!

Jeg druknet nesten i snøen da jeg skulle ute å måke, og kan ikke huske å ha opplevd så mye snø på en dag tidligere i livet. Synes egentlig  det har vært ganske lite snø de siste årene, men nå må vi se lenge etter våren virker det som.

Hele prosessen med å få løs bilene og å måke gårdsplassen, tok 3 timer! Jeg holdt på i 2,5 timer til jeg ble utslitt, så måtte samboeren ta den siste halvtimen. VI kom oss ut til slutt, og på ettermiddagen kjørte vi på bursdag på Melhus. Der hadde ikke brøytebilen vært, og det var nesten umulig å komme seg frem på grunn av all snøen, men det gikk heldigvis bra😁 Nå krysser vi fingrene for at all snøen forsvinner rett etter påske, for i påsken vil jeg gjerne ha skiføre!

   

Full rulle nonstop

På Lørdagen våknet vi til sol og strålende vintervær. Som alltid våkner jeg ganske tidlig i helgene, og vi bestemte oss for å dra på skitur i Bymarka for å nyte solen og snøen! Vi har gått alt for lite på ski denne sesongen, og jeg gleder meg hver gang vi skal på skitur. VI hadde noen timer på oss før vi skulle på Melhus på Håndballcup, så vi rakk å gå 5 kilometer, og i tillegg kjøre ned en bakke med et stort hopp.

Lillesøster synes det var kjempe spennende med hopp, og ga seg ikke før hun mestret det uten å falle i landingen. Hun er tøffere enn meg, for jeg våget meg kun en gang over hoppet, og selvfølgelig endte jeg med å falle så lang jeg var. Men moro var det uansett.

 

Etter skituren rakk vi ikke mye annet enn å spise en god lunsj og skifte, før vi skulle videre på håndballcup på gamle trakter. Vi skulle til Melhushallen, og det er jo hallen hvor jeg hadde gym da jeg gikk på Melhus VGS for mange mange år siden. Det var moro å se hvor mye som har endret seg siden jeg var der sist, de har tilogmed bygd en ny hall rett siden av (den er sikkert ikke ny nå lengte, men ny for meg) ! Barna storkoset seg på cup, og de spilte tre kamper. Alle fikk medalje da alle kampene var spilt, og nå har vi samlet en del medaljer i håndball, noe som er veldig moro!

På sen ettermiddag dro vi for å få med oss Toilldag, men det var et dødfødt prosjekt, og bare kaos. Anbefales ikke 😩😔 Nå husker jeg hvorfor jeg har holdt meg unna de siste årene.

   

En etterlengtet dag

 På Torsdagen var det stalldag igjen, og selv om det var iiiiiskaldt ute (ja hele 15minus) så dro vi på tur ute i solen. Denne dagen valgte vi å endre på rutinene våre, og red før stallarbeidet, noe som er motsatt av rekkefølgen vi vanligvis tar. Dette fordi vi ønsket å få med oss solen, og solnedgangen. Vanligvis rekker det å bli mørkt ute før vi rir, og da er det ikke like koselig å dra på tur.

Denne turen var helt fantastisk, og solnedgangen var så utrolig fin.Ponnien var sprek som alltid, og lillesøster fikk travet en del alene. Vi fikk med oss hele solnedgangen ute på tur, og rakk oss hjem før det ble mørkt! En kjempe fin dag i stallen som alltid 😁

For en drittuke

 Siden forrige helg har vi hatt sykdom i hus, med høy feber hver eneste kveld og slapphet. Coronatest er tatt flere ganger, men må være et annet virus for testen var negativ hver eneste gang. Forrige helg fikk vi ikke hentet oss inn i det hele tatt på grunn av sykdom, derfor har vi sett frem til denne helgen.

Men for å toppe det hele, fikk vi omgangssyke i hus i natt. Omg, nå er jeg lei sykdom og skit!

Fikk tatt noen dager på hjemmekontor denne uken, for å slippe å benytte sykt-barn dag. Det er flott man har den muligheten for da kan man bidra selv om man må være hjemme! På Fredagen ble det en dag på kontoret igjen, noe so var veldig trivelig. Men det var 15 minus og mye vind ute, og da måtte jo selvfølgelig brannalarmen gå. Slik at vi måtte stå ute i mer enn 20 minutter i kulda , uten jakke, så kommer vel en forkjølelse på meg etterhvert å 😒 Satser på at jeg berger, jeg krysser fingrene.

En ting til som gjorde at denne uken var dritt var at vi trodde vi mistet kaninen vår ute på Onsdagen. Han elsker å være ute i snøen og bruker å få være ute en del. Men denne dagen da vi skulle slippe han inne, var han borte. VI ledet faktisk i 30 minutter før vi fant han under grillen vår. Puh , denne gangen gikk det bra heldigvis.

  Elsker Lunchen på Kontoret. Lite høydepunkt.