DETTA BLIR GØY

Nå er vi på vei for å møte familien, det blir koselig. VI må kjøre over en time siden de ligger på et hotell nært flyplassen, hvor de skal være i to dager før de flytter på et hotell nermere oss. Det er meldt fantastisk vær hele uka, og i dag er det også kjempe herlig vær. Stod opp tidlig i dag, for å rekke en treningsøkt før vi skulle dra å møte familien. Ingenting er bedre enn å starte dagen med en god treningsøkt.

Ha en super dag alle sammen

NY BY, NYTT LIV OG NY LIVSSTIL

Snart skal jeg hjem fra Florida, og flytte til Norge for godt! Jeg gruer meg å gleder meg, det har mange "up's" og noen "down's". Livet mitt går fra en avslappende livsstil i varme Florida med treningsrom rett ned trappa. Og ikke minst mine kjære 2 walkincloset og bobblebad, fritid heeele tiden, billige restaurranter hvor vi spiser ofte, billig kino og 10 min gange til stranda. Ingen jobb, men masse shopping. Mye tid til skolearbeid, og mange solingstimer.

From this

Mens hverdagen i Norge kommer til å være totalt forandret. Jeg må skaffe meg en jobb (men det gleder jeg meg til, så lenge jeg finner en jobb jeg trives med) Det blir dyr mat i forhold til Florida, kaldt vær selv på sommeren og alt koster så sinnsykt mye mer enn det gjør her. Det er ikke bare bare å dra på restaurranter flere dager i uken lengre. Men jeg ser frem  til å komme tilbake til normal hverdag, og til familie og venner. Jeg har også et hemlig prosjekt jeg skal starte med, og det ser jeg frem til. Vi har ordnet med leilighet nå, så jeg gleder meg til å flytte inn der, og se hvordan det er.

To that

(her bodde jeg sammen med søstra mi tidligere)

Liker du forandringer?

JEG OVERDREV IKKE

…Når jeg sa hvor solbrennt jeg er. Bare se på bildene under. Nå har det gått to dager siden jeg ble så brennt, men fortsatt er det like vondt og jeg er like rød. Håper det går over snart, for det å være solbrennt føles ikke noe særlig bra. Er nesten litt glad det ikke ble sol i dag, for da hadde jeg nok solet meg igjen, og nå tror jeg at huden trenger litt sol-pause.

Formen i dag er litt redusert etter i går. Ikke fordi jeg drakk slik som alle andre, men fordi det ble så sent. Har mye å gjøre i dag, for imorgen natt får vi besøk fra Norge. Jeg skal rydde og vaske til de kommer, i tillegg må jeg trene og fikse litt forskjellig.


Hva skal du i dag?

I DAG OPPLEVDE JEG NOE HELT FANTASTISK

I dag fikk jeg endelig muligheten og tilbudet om å fly sammen med kjæresten min for første gang hvor han er piloten. Har virkelig gledet meg til det superlenge, og endelig kom den spennende dagen! Fikk vite på forhånd at det var mye vind og gust, men ellers var det et strålende flyvær med sol og blå himmel. Jeg var ikke nervøs i det hele tatt, enda jeg har halveis flyskrekk.

Da vi stod å ventet på å ta av på flyplassen så kjente jeg at jeg ble bittelitt nervøs, men det varte kun i et par sekunder. Med en gang vi var i lufta glemte jeg alt som heter flyskrekk, for utsikten var helt fantastisk og det var kjempe gøy å fly. Det var en del turbulens men det var bare en herlig følelse. FIkk også prøve zero gravity, og det var heeelt sykt. Knærne mine fløy rett til værs og jeg greide ikke gjøre noe annet enn å le.

For en utrolig bra opplevelse. Noe av det morsomste jeg har gjort. Ble nesten litt hekta på å fly, og vil bare fly mer og mer. Gleder meg allerede til neste gang vi skal ta turen i lufta. Filmet mye også, og skal sette sammen en video når jeg har tid, slik at jeg kan legge den ut på bloggen.

I natt var vi på fest. Nå er klokka 6 på morgenen, og jeg har fortsatt ikke lagt meg. Bør vell finne senga snart, kjenner jeg er rimelig trøtt nå. Ha en super dag alle sammen!


NÅ HAR JEG TENKT LENGRE ENN LANGT

Som noen av dere vet så var jeg ei hestejente fra jeg var 4 år til jeg var 15. Har eid to hester, og drevet med sprangridning. Den tiden var jeg sikker på at jeg kom til å holde på med hest hele livet, og at jeg kom til å starte aktivt med konkurranseridning da jeg ble "stor". Men det gikk ikke etter planen, hest tok alt for lang tid, det er jo en livsstil tross alt. Men nå har jeg tenkt, og funnet ut at jeg vil ha hester i livet mitt. Jeg savner det virkelig, og er utrolig glad i de dyrene. Så jeg vurderer å kjøpe meg hest. Har sett på 2 staller som jeg kunne tenkt meg å ha hesten på, og har funnet drømmehesten som er på bildet under. Synd de fikk et bud på han om jeg ikke kan overgå, men jeg får bare lete videre. Håper det blir hest på meg til slutt! Det er lov å drømme

Nydelig ikke sant?