Babyshower

Forrige helg var mildt sagt helt fantastisk, ikke nok med at det var vår i lufta og vi har storkoset oss utendørs, men på Søndagen ble jeg overrasket med Babyshower!
Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å gå på noe slikt lureri, men mamma hadde invitert meg og søs på kino (trodde jeg) og jeg hadde ingen grunn til å tvile på det. Så kanskje er jeg er litt lettlurt likevell? Hjemme hos mamma hadde de dekket på bord med masse rosa koselig og spiselig, søs hadde laget bleiekake og jeg fikk masse fantastiske gaver til lille babyen, og noe til meg selv også.
Så  jeg ble veldig overrasket, det kom helt uventet. Og det var utrolig koselig!!! hadde ingen anelse på forhånd, og var veldig klar for å dra på kino. Men dette var mye bedre! heheh 🙂 herlig!!!!  Slenger med noen bilder så får dere se hvor søtt det var:)
 
 
 

En fantastisk plass

Vi hadde jo store planer om å dra i Granåsen på Søndagen for å grille og kjøre akebrett, og gå på ski ikke minst. (Lilleprinsen har jo endelig fått seg ordentlige ski nå, men har ikke rukket å teste dem ut enda) Men på morgenkvisten var ikke været mye å skryte av, derfor ble vi heller invitert på Grillstad Marina hjemme hos Johnny, (fadderen til Lilleprinsen) Det var jo han som skulle ta oss med i Granåsen også, så vi endret bare sted for å treffes.

Da vi kom frem til Grillstad hadde solen tittet frem, og det var skikkelig værvær. Derfor var vi ute å leket kjempe lenge; leket i sjørøverskuta, gikk å tittet på sjøen, kastet stein i vannet, ga brød til endene og bare storkoset oss i herlige omgivelser. Det er så fint på grillstadmarina når det er finvær, for en fantastisk plass. Jeg elsker sjøen, og når det er vindstille er det helt perfekt nedpå der. Alltid mye å finne på, og herlig natur. Jeg tror jeg kan la bildene tale for seg selv.

Etter å ha vært ute ei god stund, serverte Johnny vafler i leiligheten. Lilleprinsen elsker vaflene til Johnny og spiste seg stappmett. Det gjorde vi alle! Nam!!!!

 


Tante Melina og Lilleprinsen <3


Bustetroll:) hhahah


JOhnny har virkelig den fineste utsikten. Elsker sjøen

Confession

På nyåret meldte jeg meg inn i en gruppe på facebook som heter shoppestopp! I den gruppa tror jeg at jeg er den verste av dem alle, for jeg har ikke begynt med shoppestopp enda, og nå nærmer vi oss mars allerede!

Menmen, nok om det! Jeg har ikke shoppet veldig mye klær til tulla i magen, og når det er 70% på Meminiklær, kunne jeg ikke motstå. Så nå er prinsessegarderoben fylt opp med herligheter fra et av våre favorittmerker. Lilleprinsen fikk seg en nydelig genser han og!

Statusrapport uke 35

TERMIN: 1. April, men jeg er rimelig skråsikker på at hun kommer litt før. Jordmor tror jeg blir skuffet om jeg tenker slik, men jeg føler meg sikker i min sak. Nå gjennstår det bare å se

PÅ VEI: Akkurat 34+4

NESTE KONTROLL: Enten Onsdag eller Fredag neste uke. Like spennende hver gang. Er alltidf så spent på hvor babyen ligger på kurven 


VEKTØKNING: har gått opp 11 kg. Forrige gang gikk jeg opp 13 totalt, blir kanskje litt mer denne gangen?.

VANN I KROPPEN: Huff ja, det merkes, leggene er superdiiigre. Heregud

PLAGER: Svært vondt i ribbein når jeg sitter. Kun på den ene siden. har av og til smerter nederst i magen, og halsbrann om jeg spiser eller drikker før leggetid. Ellers er formen overraskende bra

MELK I BRYSTENE: Mhm


MATKIKK : Sjokolade, hahaha what else? jooo og sånne dyre røde epler! nam!

KYNNERE : Nei, aldri

SULTEN: Er egentlig ikke så sulten, spiser før jeg rekker å bli for sulten, hahahah

HUMØR: Life is good!!! Er spent og nervøs, men mest av alt så gleder jeg meg masse!!!!


NAVN: Vi blir jo aldri enige, tror jeg har kommet med nærmere 40 forslag til samboeren min, men avslag hver gang. 

KJØNN: Fikk bekreftet igjen på forrige ultralyd at det er jente i magen, så jeg har kjøpt inn en del rosa

BARNEROM: Inne hos oss først, så dele med broren sin. Rommet er iallefall supersøtt

UTSTYR: Har det meste, egentlig alt. Tilogmed 6 stellevesker (omg)

AKTIVITET INNENFRA: Veldig aktiv lita frøken, er spent på hvordan hun er på utsiden. Lilleprinsen var superroligi magen, og superrolig på utsiden. Sov det meste av døgnet og alltid fornøyd. Så nå er jeg spent, siden denne lille babyen er så superaktiv, kommer hun til å være urolig og sove lite på utsiden tro? Jeg er iallefall overbevist om at de oppfører seg likt inni magen og på utsiden, hehehe

 

HODET NED: Ja, men vet ikke om det er festet? det skal jeg spørre jordmor om neste gang vi møtes

OM FØDSELEN: Gruer meg skikkelig. hadde jo fødselsangst sist, men hadde den drømmefødselen. men nå er jeg supernervøs igjen. >Sikkert fordi det nærmer seg med stormskritt

TUNGT: Nei, det er faktisk ikke tungt, bare vondt i ribbein. Selv om magen er rimelig stor føles det ikke tungt

UTÅLMODIG: Ja, nå vil jeg ha henne ut

SØVN: Sover mye, aldri nok søv 😛


Favorittstelleveska med tilbehør, alt fra Mayoral

Vårfølelsen

På Søndagen hadde jeg vårfølelse, våren er jo faktisk rett rundt hjørnet nå! Solen skinte og himmelen var knallblå. Men jeg må nesten nevne at været var ikke superdupert likevel, det var nemlig storm og blåste noe helt sykt! Vi tok på oss varme vinterklær og dro i Granåsen nok en gang, for å mate endene. Det er like koselig hver gang. I helga hadde vi ikke med så mye mat som vi vanligvis har, men endene ble fornøyde de:)

På ettermiddagen dro vi hjem til søs som hadde arrangert karneval. Ariana hadde nemlig gått glipp av karneval i barnehagen pga sykdom, og siden Ariana har en veldigo mtenksom mamma arangerte hun karneval så hun skulle få oppleve de t hun også. Hele familien var invitert og alle kledde seg ut. Lillerpinsen var kaptein Sabeltann, og jeg var Langemann. Mens Ariana var Pippi

Lazy Bitch

I går var jeg utrolig slapp, jeg lå på sofaen store deler av dagen og hadde null energi. Føler graviditeten begynner og bli tung nå, og jeg trives ikke når jeg er så slapp. Føler meg lat når det eneste jeg har energi til er å ligge på sofaen. Men sannheten er jo at jeg er langt fra lat;

– Jeg jobbet 100% lenge, nå jobber jeg 3 dager i uken

– Jeg er alenemor i hverdagen med alt det innebærer

– Jeg vaske og rydder flere timer hver dag

– Jeg er høygravid

– Jeg står for all matlaging og organiseing

– Jeg står for matinnkjøp, planlegging og ansvar for at bilen alltid er full av bensin og alt annet som hører til

– og en ting jeg bare måå nevne igjen: Jeg er høygravid. Og det tar på kreftene bare det også!

SÅ egentlig er det ikke rart jeg er sliten. JEg står opp 06.00 hver eneste dag. Er jeg heldig rekker jeg å legge meg kl 00.00, men av og til er det så mye å gjøre at jeg ikke rekker det engang.

 

Men UANSETT, jeg hater å føle meg slapp. Defor bestemte jeg meg for å begynne å TRENE! SKal jeg komme meg gjennom en fødsel må jeg ha mer energi enn jeg har nå. I helgene er pappsen hjemme, og derfor benyttet jeg meg av anledningen til å kjøre en økt. 

Fy F så deilig!!!! Selv om det bare er uker igjen til fødsel, er det ikke for sent å starte nå. Jeg har egentlig ikke trent noe i dette svangerskapet på grunn av tidsmangel, men det er ikke for sent enda. Dette skal jeg fortsette med. Etterpå følte jeg meg MYE bedre. Selv om jeg blekket noen timer og behøvet hvile, så gir det mer energi i lengden. SLik skal jeg fortsette frem til fødsel. For tiden etterpå skal jeg i gang med hardtrening, så det er bare å stålsette seg


Roing med diiger babymage. Da er det om å skreve mest mulig med beina, slik at mange får plass når man drar seg fremover. Lekkert”!

Hvordan fortelle familie om graviditeten?

Denne gangen hadde jeg lyst å fortelle om graviditeten på en søt og kreativ måte. Forrige gang var det over telefon, men denne gangen ville vi gjøre det mer spesielt. Jeg brukte lang tid på å lete etter tips og triks på nettet, men kom ikke over noe som fenget noe særlig, føler egentlig at alt er så oppbrukt; bolle i ovnen, body på storesøsken med skrift på og slike typiske metoder.

 

Men plutselig tenkte jeg ut en plan selv, som jeg synes var veldig søt. For det første ville vi vite kjønnet på baby før vi røpet noe til nærmeste familie, og da det var klart kjøpte jeg inn gavebokser. Inne i gaveboksene la jeg et ultralydbilde med rosa silkebånd/sløyfe rundt, og med en liten hilsen til besteforeldrene inni. Hadde også små hjertesjokolader. Synes dette var en veldig søt måte å gjøre det på, og besteforeldre ble veldig overrasket. VI sa ikke noe til nærmeste familie før uke 16 denne gangen.

 

Hvordan fortalte du om graviditeten?

 

Ingen klær er bedre enn..

Hjemmestrikket!!! Jeg har alltid elsker hjemmestrikket klær, men har ingen i familien som strikker. Defor ble jeg så utrolig glad da jeg fikk disse hjemmestrikket klærne fra noen vi kjenner. Disse blir perfekte til Lille prinsessa i magen. Gleder meg til å bruke dem. Fikk også noen strikkaklær etter lillebroren min, som han brukte da han var baby, det er jammen meg stas. Klærne har holdt seg utrolig bra i så mange år. 

Håper dere som har familie som strikker til barna deres vet å sette pris på det, for dere er heldige!