En hyggelig overraskelse

Det er gøy å ha bursdag på Facebook når man får så mange hyggelige gratulasjoner. Det er også veldig hyggelig med alle epostene man mottar i forbindelse med bursdagen sin. Er man påmeldt diverse nyhetsbrev og har registrert fødselsdatoen sin, så dukker det ofte opp overraskelser på selveste dagen. Noe av det jeg fikk var:

  • Roser fra plantasjen
  • Fondsandeler fra Gjensidige
  • 75 kr fra Nelly
  • Gave fra Yves Rocher
  • Gratis PizzaBuffe hos Sirkus shopping

 

I dag var vi å plukket opp rosene fra plantasjen. Jeg valgte meg noen utrolig fine rosa roser, for rosa er tross alt favorittfargen min. I tillegg var jeg og småttisene ute på diverse ærend i dag, som vi så ofte er på Lørdager. Resten av dagen gikk til leketid, og avslapping – akkurat slik en Lørdag skal være.


Hatt en fin Lørdag?

Uken som var

Dette innlegget skal vanligvis komme på Mandager, men siden denne uken plutselig nesten er over før jeg rakk å hive meg rundt, kommer innlegget nå istedet. 

Opptur Ukens opptur var helt klart Bursdagen min på Onsdagen, 20. April. Jeg fikk verdens søteste gave fra småttisene, og hadde en super koselig bursdag, Hvor kjæresten min laget en super god middag som vi koset oss med før vi spiste kake og feiret. På en god 2.plass kommer bursdagsfeiringen for mamma på Torsdagen, da hele familie var samlet og koste oss med god middag og kaker.


Nedtur Sykdom i hus, både hos oss voksne og hos småttisene. Feber og forkjølelse på høyt nivå, utrolig kjedelig. Lei av å være syk altså. 


Trening Har virkelig ikke holdt meg etter planen. HAr ikke vært flink nok til å prioritere trening fremfor andre gjøremål. Trening er alt for lett å sette til side om noe annet dukker opp. Skjerpings!

Ukens fristelse: Veske fra HM jeg egentlig hadde bestemt meg for å kjøpe. Synes den er utrolig fin, men når jeg tenker meg om så har jeg nok av vesker. Har minst 50 vesker, og mange på samme størrelse. Derfor fant jeg ut at jeg egentlig hverken har behov eller plass til flere vesker. Først må jeg kvitte meg med det jeg har

 
Det beste jeg gjorde denne uken var Springcleaning av klesskapet. Flere bæreposer med klær har gått til Fretex. Det er godt å endelig ha ok plass i garderoben igjen. 

Favorittplagg Jeg eeeelsker kjoler, og den siste tiden har jeg gått i kjoler hver eneste dag. Kjoler en fine, og veldig behagelige på. Kan både brukes til hverdag og fest, og er derfor det plagger som dominerer min vårgarderobe. Love it

Takk for meg

Hele kroppen verker nå, jeg greier så vidt å reise meg når jeg sitter, og det er rimelig vondt over hele kroppen. Grunn: Hardtrening og stive muskler. Jeg elsker å kjenne at jeg har trent, det er lenge siden jeg har vært så stiv. Føler at treningen funker når jeg er stiv i alle musklene. Ulempen er at det er så vondt å bevege på kroppen.

Nå kjenner meg stuptrøtt allerede, og har gjort det siden klokka 19 i kveld. Skal strax ta natta, for i morgen vil jeg være opplagt til småttisene våkner. Helgene er alltid så koselig, og vi skal finne på mye  sprell og mye moro! God natt alle sammen! Ha en fin fredagskveld

 

What to do

I permisjonstiden har jeg brukt alt for mye tid på å titte i butikker. Går man i butikker finner man som regel alltid noe å kjøpe. Kanskje ting mang egentlig ikke behøver, men som man kjøper likevell. Det er alltid noen fine barneklær å kjøpe, og mange kupp man kommer over. Jeg er litt slik at om jeg går på shopping, så ender jeg som regel alltid opp med noe.

Nå er jeg lei av å traske i butikker. Jeg har det jeg trenger, og har ikke plass til flere klær eller mer stasj i garderoben. Jeg har nettopp ryddet i klesskapene, og endelig er det god oversikt fordi jeg har kvittet meg med mye. Jeg elsker å ha det ryddig og ha god oversikt.


Da er det bare å finne på noe mer nyttig i disse permisjonsdagene! (jeg har fortsatt permisjon 2 dager i uken) En av mine nye favoritt hobbyer er å jogge! Jeg legger det inn slik at når prinsessa skal sove, tar jeg henne med i vogna på en lang joggetur. Herlig for henne, og godt for meg. Det føles så utrolig godt etter en god joggetur. Fremover blir trening prioritert, for det er så herlig å være godt i gang igjen.

IM back

Denne uken har gått i ett, uten at jeg har rukket å trekke pusten en eneste gang. På Tirsdagen var jeg på jobb til 21.00 og sloknet ganske rett etter alle mine plikter etter at jeg hadde kommet hjem. På Onsdagen var jeg ikke hjemme før 20.00, og da hadde jeg mye å ta igjen på hjemmefronten. Det er lange dager å være borte fra småttisene, men slik er det bare noen ganger. Da er det godt å ha to fridager nå, for å ta igjen litt tapt tid med barna.
På Tirsdagen var vi med på moteshow, noe som var utrolig moro. Jeg fikk gå med masse fine klær, noe jeg kanskje ellers aldri ville ha tenkt på å gått med. Vi viste vår/sommermote, og fikk virkelig sommerfølelsen over oss med herlige kjoler og fine, lette klær.


Egentlig trives jeg best når det er mye å gjøre, men det er utrolig godt å slappe av litt imellom slagene også. Resten av uka skal jeg ta igjen trening som har blitt bortprioritert, og selvfølgelig skal jeg ha masse kvalitetstid med søtingene mine!

Det er bare å stålsette seg

I går var jeg hjemme alene med barna hele dagen. To små syke barn, i tillegg til å være syk selv. Vi hadde også noen ærend vi måtte gjennomføre, noe vi ikke kom oss unna selv om formen ikke var på topp. Da er det bare å stålsette seg å bite tenna sammen. 

Etter å ha fartet rundt i 1,5 timer, var vi endelig hjemme og kunne slappe av litt. SOm et slakt lå vi hele gjengen og bare tok livet med ro. Jeg kjente jeg blir verre og verre  i formen etter hvert som timene gikk, men tipper det snur snart. Jeg har ikke tid til å være syk lengre enn helga – for neste uke er det så mye som står på timeplanen. Ting jeg ikke kan gå glipp av. 


I går bestilte lilleprinsen noe til lunsj som tar lang tid å lage. Jeg var ikke i form til å stå lenge på kjøkkenet å diske opp mat, men siden matlysten hans ikke var på topp, så gjør jeg det jeg kan for at han skal få i seg noe. Da var det bare å lage det han bestilte. Det tok med minst 20 minutter. Etter at maten endelig var klar, ville han ikke ha det likevell. Men, jeg prøvde iallefall, vi gjør jo alt for disse små 🙂 

Håper din helg er litt bedre enn min

Ukas høydepunkt

Denne uken er det hele 3 stk i vår nærmeste familien som har burdag. PÅ Torsdagen var vi invitert på storslagen feiring for å feire mamman min som har bursdag imorgen. Mamma serverte først en supergod middag hvor vi alle spiste oss stappmette. Lillesøster fikk helt dilla på hvitost og storkoset seg under hele måltidet med masse ost, mens vi resten spiste taco med masse godt tilbehør. 

Etter middagen ble det servert mange gode kaker, is og mye annet godt. Barna leket seg godt sammen, og lillesøster deltok i leken hun også. Enn at hun har blitt så stor at hun kan joine 4åringene i lek! Ikek verst Hun har begynt å gå masse også, så det er ikke lenge til vi må kjøpe hennes første sko – som jeg gleder meg!!


Fra oss fikk verdens beste mamma og bestemor en god parfyme. Gratulerer med dagen på forhånd beste mamman vår. 

Har du hatt en fin helg så langt?