That’s why!

Herregjeez så dårlig blogging det har vært på meg i det siste. Men jeg har gode grunner. Vi fikk ikke internett i den nye leiligheten før i dag. Og på Fredag vasket/ryddet og pakket jeg 18 timer i strekk! Helt sykt, dere aner ikke hvor utmattet jeg føler meg i dag. På Fredagen startet jeg 10 på morgenen, men ble ikke ferdig før 6 neste morgen. Da besvimte jeg nesten av utmattelse.

Jeg er nesten ferdig med vaskingen, mangler bare inne i ovnen og litt smårydding så er jeg på plass. Regner med å bli ferdig i løpet av dagen idag. Huseieren til gamleleiligheten møttevi også i dag, og fikk heldigvis tilbake depositummet vårt. SÅ nå blir det speilreflekskamera på meg=) Jippi!!!

Har dere gjort noe spennende i det siste?

Min nye garderobe

Jeg er så fornøyd med skap plassen i den nye leilgheten. Det kunne ikke ha vært bedre. Et walkin closet, og et annet skap (lite walkin closet) Nå har jeg hengt opp alle kjolene mine, satt frem skoene mine og fikset plass til alle veskene jeg har. Nå har jeg endelig god oversikt over alle klærne.

På flyttfot, bilder av leiligheten

I dag er vi i full gang med flyttinga. Her i bygget må man sette avtale for flytting slik at man får en egen heis som de som flytter skal bruke. Vi hadde avtale klokka ett på dagen, og jeg gleder meg til å få flyttet over alle tingene våre. Må flytte sofa, seng, pulter og masse klær.


Bad rett frem, 2 garderober til siden

dusj

den ene vasken på badet


herlig bobblebad

Den andre vasken på badet

Flytting til ny leilighet

I dag måtte jeg vaske i 6 timer! Tro meg, jeg holdt på i over 6 timer. Heldigvis er formen bedre i dag, så jeg kunne holde på så lenge. Det var grusomt skittent, er ikke blitt vasket på over 2 år tror jeg. Syykt.. Se her da

Skittne flekker på alle veggene

Merkelige og hæslige flekker på gulvteppet

Måtte bruke masse tepperens

Badet ble kjemep fint, det var et av de reneste rommene

Haha, stakkars meg

Huseieren kommer ikke i dag likevell! Å jeg som strevde sånn med å vaske i går. Nå kommer hun visst på SØndag i stedet. I dag er heldigvis formen litt bedre, det hjelper virkelig å spise paracet. Skal starte med vasking av den nye skittne leiligheten i dag, skal legge ut bilder litt senere så får dere se hvor grusomt skittent det er.

Hva er dine planer for i dag?

Smarte Marta, yeah right!

Jeg fikk høre at leilighetseieren kommer i morgen for å inspisere leiligheten  slik at vi skal få  tilbake depositumet vårt. Da ble jeg litt stresset, siden vi har jo ikke startet å vaske enda. Men jeg heiv meg rundt og skrubbet i to timer med feber! Ble mye verre i formen, og det endte med at jeg ble svimmel, varm, knuste et glass og kuttet meg opp. HUff, nå tror jeg at jeg skal finne senga å prøve å sove litt mer. Sukk

Tok meg en halvtime å skrubbe dusjen

Huff jeg er så syk

Jeg har vært halvveis våken i hele natt, og klokken 06.00 måtte jeg bare stå opp å finne meg paracet. Her i USA trenger man resept hvis man skal ha paracet, og det er ikke akkurat gratis å gå til legen å få resept. Ikke så lett som det er i Norge akkurat. Fant heldigvis 2 paracet i skuffa på badet, men aner ikke hvor gamle de er, eller om de har gått ut på dato. Får håpe det hjelper litt på formen uansett.

Nå skal jeg se på film på iphonen min, for å prøve å sovne igjen. Tror ikke det er noe annet som fungerer for å bli frisk, enn å slappe av og ikke gjøre noe. Lenge siden jeg har vært så dårlig, og synes veldig synd på meg selv. Hahaha

Noen tips til hvordan man blir frisk fort?

FLORIDA SUNSET

I dag har jeg bare vært syk. Så syk at jeg sovnet på gulvet og sov der i to timer (?!) Skal nevnes at gulvet her er et ganske tykt teppegulv, så det er ganske behagelig å ligge på faktisk. Hadde mareritt om Kristina Andersen, men hun var helten i marerittet da. Hahah, tegn på at jeg leser bloggen hennes litt for mye kanskje?!

Var også å så den nye leiligheten vi skal flytte inn i. Det var kjempe fint der, og jeg får 2 walk in closets! Can't wait. Der er det nok plass til alle klærne mine. Badet gikk i en slags bue, og var kjempe fint. Dere skal få se bilder så fort vi får flyttet inn.

Hva har du gjort i dag?