I LOVE THIS

Da jeg bodde i Florida abonnerte jeg på 3 forskjellige motemagasiner. I stedet for å betale 4 dollar per blad i butikken, så betalte jeg under en halv dollar for et blad gjennom abonnementet. En veldig billig og en smart løsning. Da jeg kom til Norge ble jeg nesten litt sjokkert over prisene i butikkene. Jeg var ikke vant til at et blad kostet over 50 kr, og synes det virket ganske dyrt. Men heldigvis finnes det smartere og billigere løsninger i Norge også. Jeg kom nemlig over dette tilbudet:

Et abonnement med mitt favorittblad Det nye som kun koster 99 kr for 4 blader! Det er jo en superpris. Man sparer veldig mye i forhold til butikkpris. Dessuten er det alltid gøy å få blader i postkassen:) (Jeg eeelsker å få post) Siden jeg fannt dette tilbudet på har også mange andre av mine favorittmagasiner, slik som Costume, Woman og Cosmopolitan. Tilbudene finner dere her.
Hva er ditt favorittblad?

DRUKNET KATT

Herregud jeg føler meg som en druknet katt! Skulle på trening og jogger alltid dit, men i dag pøøøsregnet det! Hadde ikke noen annen mulighet til å komme meg på trening, så jeg måtte jogge  i dag også! Jeg kom frem uten å drukne, men bare så vidt. Klærne var gjennomvåte av regnet, og jeg måtte trene slik. Ikke særlig behagelig, men jeg fikk en veldig god treningsøkt likevell! SÅ det var absolutt verd det.

Etter trening drog jeg på butikken og kjøpte favorittmaten min, nemlig yoghurt og Vannmelon. Blir aldri lei vannmelon, for det er så forfriskende. Ganske mettende også. Veldig godt å spise etter en god treningsøkt.


Utslitt, usminket og kald! Tror jeg må hoppe i dusjen før jeg blir syk!

Tenkte å legge ut en liten treningsvideo til dere litt senere i dag. En video som viser den beste mageøvelsen jeg noen sinne har gjort! Kjenner det i magemusklene enda, og det er 3 dager siden jeg gjorde øvelsen. Veldig effektiv, tung og morsom!
Er dere interessert i at jeg skal legge ut den videoen?

HOME ALONE

I dag er jeg hjemme alene det meste av dagen, så jeg skal benytte tiden til å rydde å vaske leilighet. Må også rydde i klesskapet, for det ser ikke ut. FInner aldri noe å hå på meg, for alt ligger i en stor haug, og alt faller ut av skapet når jeg bare skal ta ut ett klesplagg. Nå er jeg lei av det, og det er på tide å rydde bort det jeg ikke bruker!

Se her da:

Har 2 skap/skuffer som må ryddes. Det er de 2 verste

Tenkte også at jeg skal prøve å lese ferdig Eclipse. Målet er å blir ferdig med boka før jeg ser filmen. Har brukt flere måneder på boka nå, er ikke så ivrig på å lese bøker for tiden. Men nå har jeg endelig kommet halveis. Noen som så filmen i går forrresten? Hvordan var den?

Have a nice day alle sammen!

EN FANTASTISK DAG

Øvelseskjøringa i dag gikk overraskende bra. Jeg krasjet ikke bilen! Men jeg holdt på å krasje i en stolpe!Hahha, nok om det! Den bilen jeg kjørte i dag var tusen ganger bedre å kjøre enn den jeg kjørte sist. Den tålte mye mer før den plutselig stoppet. Kjørte tilogmed på veien i dag, og greide det ganske bra! Nå gleder jeg meg faktisk til neste gang vi skal kjøre.

Da jeg var ferdig med øvelseskjøringa dro jeg og kjæresten min hjem til hans familie og grillet og hadde det koselig. Som nevnt tidligere så er jeg stor fan av grillmat, og været var jo helt perfekt.  Maten var kjempe god, og jeg ble stappmett. Tror nesten jeg spiste litt for mye!


Hahaha… SUpert! Virkelig fotogen!

Ps: Skoene fra forrige innlegg er fra gojane.com for de som lurte på det. Jeg har de i fargen svart. De koster cirka  rundt 120 kr, og gojane.com sender også til Norge. Sko er visst tollfritt har jeg hørt.
Hatt en fin dag dere eller?

PAKKE I POSTEN

Da jeg kom hjem til mamma i dag hadde jeg fått en stor pakke i posten. Åh som jeg elsker å få pakker! hehe… Skal blogge om den når jeg kommer hjem, siden jeg hverken har kamera eller andre hjelpemidler her. Intervjuet gikk forresten bra, og nå skal vi strax ute å øvelseskjøre. JEG GRUER MEG!


Søte Leo ble glad for å se meg, nesten like glad som jeg ble for å se han

Har heldigvis fikset med L og ekstra speil til bilen i dag, slik at alle på veien vet at jeg er en nybegynner som absolutt ikke kan å kjøre bil. Hahah, watch out!

ENDELIG SOMMER!

I dag startet jeg dagen med en entimers joggetur i sola. JOgget opp til noen  hester i nærheten og hilste på. Det var en kjempe koselig joggetur. Nå sitter jeg ute og nyter sola. Herregud så varmt det er! I love it! Skal sole meg en god stund før jeg spiser frokost og hiver meg rundt for å gjøre noe fornuftig. SKal blandt annet på intervju i dag, og øvelseskjøre med mamma (i en annen bil enn sist, en hun ikke er like redd for)

Hva gjør du i dag?

DET ER JO LITT MYE, ELLER?

I skrivende stund har jeg 29980 kommentarer på bloggen. Det er egentlig ganske mye vil jeg tro? I tillegg har jeg jo slettet flere tusen kommentarer da jeg fjernet en del innlegg for lenge siden.

Håper vi får like fint vær i morgen som vi hadde i dag. Det er ikke mye som er bedre enn sol og varme!


Se så fint det ble i leiligheten da jeg ryddet: (legg merke til det kule fly-bildet på veggen)

Nå er jeg kjempe sliten og føler meg litt slik:

Det er ikke så rart jeg er sliten, har nemlig hatt 2 treningsøkter i dag. Puuh!

Hatt en fin dag alle blogglesere?

MITT LILLE UHELL!

Da vi skulle grille i dag, la vi den varme rista fra grillen på kanten av grillen. (skulle rengjøre litt under) Pluttselig sklir den og faller ned på bakken. Jeg rekker ikke å flytte meg, så jeg får den glovarme rista rett på tåa. Føler tåen ble helt spiddet, huden hadde delt seg, og jeg blødde.

Det var egentlig ikke så vondt i starten, men da jeg så såret fikk jeg helt panikk. Da ble det pluttselig 10ganger vondere. Jeg hater nemlig blod og kjøttsår. Endte meg at jeg fikk masse plaster på tåa, og måtte bruke sokk og sandal i stedet for de herlige sommer skoene mine.

PS: Tror jeg har virus på dataen, eller på blogg, fordi når jeg skal endre ett innlegg, funker det ikke. Det kommer feilmelding hever gang! Linken jeg la ut i forrige innlegg er feil, men det går ikke an å fjerne den!