HAPPY HALLOWEEN

I dag er det endelig Halloween. Jeg har ikke kjøpt noe kostyme i år, tenkte nemlig å bruke den jeg hadde i fjor. Enkelt og greit. PLanen er å dra på et halloween party i kveld. Hvordan skal du feire halloween? Jeg skal iallefall ta masse bilder så dere får se alle kule kostymene på bloggen min i morgen. Her i USA er det myyye rart å se. I fjor var det ei jente som gikk rundt i bare trusa. Ille!

picture0532 copy

DET FØLES ALLTID GODT ETTERPÅ

Nå er jeg nettopp ferdig med en hard treningsøkt. Det var herlig. Var ikke så veldig gira på å trene, men er veldig glad jeg gjorde det. Nå skal jeg ta med et langt bobblebad å slappe av etter en laang dag. Har ryddet, vasket, gjort litt skolearbeid og sett på Gossip Girl frem til nå. Skal se mer Gossip Girl senere i kveld, har igjen en episode av sesong 1, så skal jeg starte på sesong 2. Can't' wait

Ha en super helg alle sammen:)

untitled1 5
Her er treningsrommet:

untitled1 25

I MADE IT

I dag jobbet jeg mye med skolearbeid, og kom meg faktisk  videre. Jeg forsto liksom hele greia litt bedre, og nå er det mye mer spennende å skrive siden jeg faktisk kommer meg fremover:) Det er derfor jeg har blogget litt lite i dag. Var også på middag hos noen venner  og det var veldig koselig. Spiste god mat.

Vet dere hva? Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en engelskskrevet bok, bare for å få inn språket litt bedre. Da jeg var på butikken i dag letet jeg etter en bok som så spennende ut, og da fant jeg boka New Moon. Kjøpte den siden jeg har hørt at den skal være så bra, og den kostet bare 40 kr:)

Har du lest New Moon?

dsc02611 copy 2

JEG BLIR SÅ FRUSTRERT

Jeg missliker strekt å sitte helt fast med skolearbeidet. I dag skulle jeg prøve å komme meg videre på en oppgave, men jeg kom meg ikke et skritt. Det var så vanskelig at jeg måtte ta kontakt med læreren, så håper jeg får hjelp innen morgendagen. Det er så frustrerende å sitte fast når man så gjerne vil komme seg videre. Tror jeg skal prøve litt mer før jeg gir opp og heller setter meg å ser flere episoder av Gossip Girl!

jaja, jeg har iallefall pakket:) 
dsc09391

dsc09390

BADE ELLER Å IKKE BADE? thats the question

Jeg er utrolig pinglete når det gjelder å bade i kaldt vann. I NOrge har jeg ikke badet ute siden jeg var 4 år, eller noe sånnt. synes det er vondt å bade i iskaldt vann. Her i Florida er det mye bedre hedigvis. Har badet mye i løpet av sommeren, men nå som høsten har kommet, synes jeg det er for kaldt. Selv om det er 30 grader i lufta synes jeg det er for kaldt å bade. Tippet det er over 18 grader i bassenget, men jeg synes ikke det er varmtnok. SKulle ø nske jeg var litt tøffere, for når det er 30 grader kunne det kanskje vært litt hærlig å bade i et kaldt basseng.

Liker du å bade i kaldt vann?
Ser det ikke fristende ut….

dsc05894

dsc05893

dsc03449

dsc03450

dsc05901

dsc05897

DRØMMEKJØKKEN, MEEEN!

I leiligheten vi bor i her i USA har vi et fantastisk flott kjøkken, rett og slett et drømmekjøkken. Men hva hjelper vell det når jeg ikke kan å lage mat? Synes det er så vanskelig å finne råvarer på butikkene her, det er så stort, og umulig å lete. Kan lete etter en bestemt matvare i over 20 minutter uten å finne det. Så må si det er litt begrenset hvor kreativ man kan være da. Det er mye lettere å lage mat i Norge, for der er jeg så kjent i butikkene og vet hvor jeg finner alt. Dessuten vet jeg hvilke merker jeg kan stole på, og hva som er god kvalitet. Her har de så mange ulike merker, at det er litt vanskelig å vite hva som er bra og hva som er dårlig…

Når jeg drar hjem til NOrge tror jeg at jeg skal lære meg å lage litt flere matretter. Siden jeg har ei storesøster, har det alltid vært noen som har laget middag til meg. Da jeg flyttet i egen leilighet for første gang, laget søstra mi alltid middag. Det synes jeg var utrolig herlig, men det gjorde jo slik at jeg ikke lærte å lage noe mat selv.

Er du glad i å lage mat?

dsc03407

img9695

img9697

GOSSIP

I går så jeg 5 episoder av Gossip Girl på Iphonen min. Sovnet med den i hånda. Hahaa, sånn er det å være hekta på et tvshow. Jeg har bare sesong 1, og det er ikke lenge til jeg er ferdig med hele sesongen. Tror jeg skal skaffe meg sesong 2 også, for det er absolutt verd det.

Nå må jeg starte med skolearbeid igjen. Tok fri i hele går, og en dag fri er alt jeg kan ta meg. Har en uke på å bli ferdig med 2 eksamenscase, så har ikke all verdens med tid. Blir nesten litt stressa av å tenke på det. I tillegg er det godt over 30 grader, og alt for varmt. Hater å jobbe med skole når jeg nesten dør av heteslag:/

Hva har du gjort i dag?

Ha en super dag alle sammen
picture0528 copy