Det nærmer seg!

Nå er det kun to dager igjen til vi overtar huset, å som vi gleder oss!! De siste 2-3 ukene har jeg og barna bodd hos broren min og kjæresten hans, mens A har bodd hjemme hos sine foreldre. Heldigvis har vi vært flink til å treffes hver dag, for det er jo veldig rart å bo borte fra hverandre  i noen uker. Men vi gjør virkelig det beste ut av det, og vi treffes hver dag å spiser middag sammen!  Så er det bare for en liten periode, og det kan vi holde ut. Nå ser vi frem til å kan bo sammens i nytt hjem, som vi ser frem til å ordne akkurat slik vi vil ha det!

I går handlet vi haugevis med maling, så når vi overtar er det bare å hive seg rundt å komme i gang. Det ser jeg virkelig frem til, det klør i fingrene etter  å komme igang å stelle i stand. Men jeg gruer meg noe til å pakke ut alle tingene våre, for det vet jeg blir en stressende og hektisk periode, men vi har heldigvis en flyttedag, og feriedager å ta av! Det hjelper med noen fridag, for jeg vet det tar ukesvis å pakke ut alt som nå er lagret på minilager.

 

Slenger med noe gode minner fra ferien på Sjusjøen, da vi traff noen trivelige sauer som ble veldig nysgjerrig på en drone som svirret i nærheten.

Utdrikningslag

Jeg hadde æren av å være forlover for søstra mi da hun skulle gifte seg, og med den rollen følger en del plikter. Det var min jobb å arrangere utdrikningslag, og det er ikke bare-bare i en hektisk flytteperiode. Men til tross for mye stress i hverdagen, og med liten tid til rådighet, så synes jeg det ble en utrolig vellykket dag, og vi kunne sikkert ikke ha fått til en mer perfekt dag for bruden.

Dagen bestod av følgende aktiviteter:

  • Privattime med Zumba på 3t Melhus for hele gjengen. 
  • Ridetime med hopping av hinder for bruden, mens resten så på, på Øysand Ridesenter. 
  • Fotpleie og lunsj på en solfylt terasse av en dyktig fotpleier.
  • Middag med jentene på Olivia på Solsiden.
  • Drikkeleker og godis på hotellrommet, med mye morsomt på agendaen.
  • Bytur for dem som orket det. (men bytur er merkelig i disse koronatider og det stenge tidlig)
  • Bruden fikk opphold på hotellrom med sine to nærmeste venner, og en deilig hotellfrokost dagen derpå!

Vi var ekstremt heldige med været, og hadde sol og varme dagen lang. Bruden hadde problemer med å sove dagen før utdrikningslaget, og sov bare i 2-3 timer, men likevell holdt hun ut hele løpet og var i godt humør dagen lang!

 utdrikningslag

Søstra mi har giftet seg

Nå er søstra mi endelig gift, og det føles nesten litt uvirkelig! Det har ikke gått opp helt for meg helt enda, og det tar nok litt tid å fordøye at hun faktisk er gift! Kona til noen! Den må jeg venne meg til, heheh!

Vielsen ble gjennomført at selveste Rita Ottervik, og jeg tok flere tusen bilder på den store dagen! Bryllupet bestod av mange koselige sanger, trivelig selskap, alt for god mat og mange trivelige og morsomme taler. Jeg hold tale for søstra mi jeg også, fordi hun fortjener haugevis med fine ord! Ønsker dem en fantastisk fremtid! Og gratulerer med den store dagen!

Her er noen bilder fra bryllupet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skjer det snart

Nå er det ikke lenge til vi flytter ut fra leiligheten vår, og det føles både spennende og vemodig. Vi skal gi den fra oss om cirka en ukes tid, og den begynner nå å tømmes på ordentlig. Det blir rart med en mellomfaste i 2-3 uker før vi overtar huset, men vi skal gjøre det beste ut av situasjonen. Tiden går så utrolig fort, og det blir en spennende tid fremover. Kommer garantert til å savne vår første leilighetn, men nå må vi ha større plass.