Det var skummelt det!

Jeg må ærlig innrømme at jeg har tunnelskrekk! I dag da vi var på vei til Sverige og skulle kjøre gjennom en av alle tunnelene på veien dogget det skikkelig på frontruta. Vi mistet sikten totalt, og så nesten ikke lysene på bilen foran. Kjempe ekkelt! Om jeg ikke var redd tunneler fra før, så er jeg det iallefall nå! Heldigvis fant vi ut fort hvordan vi kunne hindre at det dogget på ruta, og da var det ikke ille i det hele tatt. Men ble skremt ja… Puuuh…

I Sverige var det masse Snø og Vinter. Det snødde masse da vi var der. HEEERLIG, for her i Trondheim har all snøen allerede forsvunnet. SNø gir meg julestemning, og Storlien var utrolig vakker i snølandskap. Shoppet en del stasj før vi tok turen hjem igjen. Da vi kom over til NOrge-grensa var det bare regn, regn og atter regn. Når skal vi få ordentlig vinter?!

Vakkert

Nå skal jeg pakke inn de siste julegavene, rydde opp litt, planlegge dagen i morgen, ringe ang visning på et hus, og slappe av mens jeg leser til eksamen. Er litt sliten nå, var nemlig flink og gikk laaang tur i regnstorm tidligere, rundt 75 min. Og godt var det!

Enda en babypakke!

Da har jeg endelig vært å hentet den siste gratise babypakken. Denne var fra Rimi. Må ærlig innrømme at dette var den dårligste jeg har fått, den inneholdt jo nesten ingen ting. Så fulgte det med et brev der det sto: “Inneholder noe av de viktigste tingene babyen trenger den første tiden”  Oppskrytt! 😛 Men skal ikke klage, den var jo trossalt gratis

Just something

Noe jeg fant på facebook, så trist da

To barn løper

Den ene fordi skolen er slutt
Den andre for ikke å bli skutt

To barn smiler

Den ene fordi matteprøven var lett
Den andre fordi den er mett

To barn gråter

Den ene fordi skrubbsåret blør
Den andre fordi foreldrene dør

To barn i verden

Den ene er 10
Den andre ble bare 9


Er det mulig?

I dag skulle jeg handle på Rema og kjøpte mye forskjellig. Kjøpte også noe som kostet 13 kr. Da jeg så over kviteringen (noe jeg alltid gjør fordi jeg selv har jobbet på Rema tidligere) oppdaget jeg at kassedama hadde slått inn 113 kr istedet for 13 kr. At det er mulig?! 100 kr ekstra for en ting som egentlig koster så lite. Ble en dyr handletur det ja… Men da jeg oppdaget det, fikk jeg jo tilbake pengene. Så jeg er glad jeg alltid ser over kviteringene. 

Eiker Open : Very Impressive

Jeg er så stolt over Nidaros Nixes på EIker Open! For et show! Utrolig gøøy at de gjorde det så bra!

All Girl Elite:
1. Nidaros Nixies Senior Elite 195,5
2. Charmers Courageous 160,5
3. NC Super Crew Lakers Super Star 149,5


All Girl Elite Group Stunt:
1. Charmers Glamorous 233,0
2. GC Troops knitghs 225,5
3. Nidaros Nixies Fighters 213,5


Julestemning i huset

I og med at kjæresten min reiser til USA før julaften og blir borte hele jula tok vi frem juletreet allerede nå i helga. SÅ vi skal få en koselig førjul-tid sammen og rekke å få litt julestemning før de drar. Kalendergavene har funnet veien under treet og julepynten er tatt frem. Tiden går så utrolig fort, snart er det jul og om bare 10-11 uker kommer babyen <3 mye å se frem til, og mange koselige stunder fremover.


Kalendergaver

Nå tenner vi det første lys,
alene må det stå.
Vi venter på det lille barn,
som i en krybbe lå.

 

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

Adventsmiddag

I dag var vi på adventsmiddag hos svigers. Det er nemlig tradisjon 1. SØndag i advent. Kjempe koselig å super god julemiddag. Herldigvis kom snøen i natt også, så jeg hadde skikkelig julestemning, og det luktet herlig julemat i huset deres. Nå har vi også tennt det første adventslyset her i leiligheten. Åh som jeg elsker jula!

I morgen blir en spennende dag. Vi skal nemlig på 2 visninger, både hus og leilighet.  SOm jeg gleder meg. Måååå virkelig skafe  større plass snart. Har jo ikke plass til noe her vi bor nå, må kaste klær jeg aldri har brukt bare for å få litt større plass rundt oss. Håper ny leilighet/hus/bosted ordner seg fort.

Jippi!!! Endelig!

I dag voknet jeg til SNØØØ!!! Hipp hurra! Jeg har ventet sykt lenge på snøen nå, så jeg ble overlykkelig da det var helt hvitt ute. Nå har jeg julestemning deLuxe! JUlepynten er tatt frem, og  alle julegavene er ferdigpakket. I går ble jeg ferdig med julevasken også. SÅ nå er det bare å slappe av frem til jul (og lese til eksamen så klart, so nærmer seg med stormskritt) Brukte hele Lørdagskvelden på å lese mens kjæresten min va på Julebord.


Håper det snør hver dag fremover nå

Vask klærne til baby?

Alle vet jo at babyklær må vaskes før bruk. Jeg har ikke begynt med det enda, tenker å begynne noen uker før termin slik at klærne holder seg rene og pene. Og når jeg har vasket alle klærne, ja da må alt strykes slik at det fortsatt ser nytt ut. Gleder meg til å syssle med det, men skal ikke gjøre det før etter jul. Men hvor nøye er det egentlig med denne vaskinga av babyklær?

Det er jo viktig å vaske klærne slik at man vasker ut overflødige kjemikalier i tekstilene fra produksjon, som kan være allergi fremkallende. Og overflødig farge og smuss må vaskes bort. Har hørt at sengetøy bør vaskes to ganger før det brukes, mens det holder å vaske klærne en gang.

Men skal man vaske helsetepper og voksiposer/sko og liknende før bruk? Eller er det kun produkter som er i kontakt med babyens hud? Hva med sokker? Sikkert tryggest å vaske alt for å være sikker, men er det nødvendig?