Treningsfamilie

Det begynner å bli noen år siden jeg og kjæresten min har trent sammen. Før vi fikk barn, spesielt den perioden da vi bodde i Oslo, dro vi på joggeturer sammen flere ganger i uken. Vi dro også ofte sammen på treningssenteret som ikke var så langt unna der vi bodde. Nå har vi ikke tid til slikt lengre, for både jobb og familie tar sin del av tiden. Men i går tok vi endelig opp tråden gjen.

Vi pakket barna i hver sin vogn, og dro ut på løpetur. Det er noe tyngre å jogge med barnevogn, men vi gjennomførte og jogget i 55 minutter. Det var utrolig koselig å dra på løpetur sammen igjen, og jeg yter mye bedre når jeg løper med noen. Selv om jeg så vidt greier å henge på A som er mye mer veltrent enn meg, så ga jeg veldig mye mer enn jeg gjør når jeg løper alene.

Etter en god løpeøkt fullførte vi treningen med en økt på treningsrommet. Her fikk vi trent noe styrke, og jeg fikk god veiledning fra A på flere øvelser jeg har gjort halv-feil. Så godt å trene sammen altså! Dette skal gjentas.

Senere på dagen tok vi med barna ute i finværet. Selv om det hadde vært ganske kald vind gjennom hele dagen, så var det godt å være ute i solen. Vi tok med oss engangsgrill og grillet oss Lørdagsmiddag. Heldigvis forsvant vinden da vi begynte å grille, og det var utrolig herlig å bare sitte å nyte solen. Barna leket seg masse, og vi hadde selskap fra broren min og kjæresten hans som joinet oss på grillingen. En super herlig dag!

Det er denne måneden det skjer

April er den store bursdagsmåneden, for både jeg, mamma, den ene broren min og svigesøster har bursdag denne måneden. På Mandagen var det mamma sin tur, og dagen feiret vi hjemme hos henne med både middag og kaker. Jeg hadde skrevet et dikt til henne (ja gamle diktkunster er ikke til å kimse av, hahah =) Så fikk hun et armbånd fra barna. Gaven fra oss hadde hun fått noen dager på forhånd.

Barna synes det var ekstra stas å få både kaker og is på en helt vanlig hverdag, for på bursdager er jo det lov. Noen ringte på døren mens vi var hjemme hos mamma, og der sto pappan min med en diiiger blomsterbukett til meg, siden jeg hadde hatt stordag noen dager tidligere. Utrolig koselig, og blomstene var utrolig nydelige! Det må være den fineste buketten jeg har fått.

Fra den store dagen

Kan nesten ikke tro at en uke har gått, og vi har kommet til helgen allerede. Det er ekstra godt at det er langhelg, spesielt nå som det er meldt 16 grader og strålende sol i dagene fremover. I helgen kommer vi til å være mye utendørs, det er iallefall sikkert. 

Slenger med noen bilder fra bursdagen min. Er utrolig taknemlig for alle de fine gavene jeg fikk. Dagen startet med trening, etterfulgt av en deilig lunsj på en koselig cafe. Jeg handlet en bursdagsgave til meg selv, og på kvelden var jeg ute å spiste Sushi med Kjæresten. Egentlig skulle vi spise salat, men han greide å overtale meg til å prøve sushi, noe jeg er utrolig glad for. For en god mat, dit skal jeg garantert tilbake.

Ustabilt

I går var været meget ustabilt! Det skiftet mellom snøstorm og perioder med knallsol. Jeg foreslo en tur til parken, men er glad det ble stemt ned for snøstormen var ikke langt unna. Vi bestemte oss heller for å dra på bowling, noe vi alle var meget glade for da det blåste opp som verst.

Det var ikke bare vi som hadde tanken om å dra på bowling på en Søndag, for det var ventetid på over en time for å få bane. Heldigvis fikk vi tilbudet om å vente på lekeland imens, til barnas store glede. Vi hadde det kjempe moro på trampolinene og i rutsjebanene. Lekeland er jo alltid moro, både for store og for små. Jeg fikk iallefall kjørt meg med å løpe opp  ned mange runder.,


Bowlingen gikk som den kunne gå, jeg tapte hele greia. Nå er det mange år siden jeg har spilt bowling, og jeg har tydligvis glemt gamle kunster. Barna var bedre enn meg, og spilte kjempe bra. Til slutt koset vi oss med en slush, før vi dro hjem å spiste en god middag. 

Kan nesten ikke tro det

Happy 30th birthday! På Torsdagen hadde jeg bursdag! Ikke hvilken som helst dag, men jeg fylte hele 30 år! Da har jeg levd i 360 måneder, og hele 10 950 dager, sånn cirka! Det å fylle 30 er jo egentlig ganske stort, men jeg føler meg fortsatt som 25 år! Slik tror jeg det alltid vil være, alderen er jo bare et tall. Men nå som jeg har blitt voksen på ordentlig føler jeg at jeg må ta masse fornuftige valg. Nå er jeg “en av de voksne” liksom. Hahah, litt rart å tenke på.

Bursdagen min var veldig fantastisk og jeg har både fått sang fra de vakre barna våre, fadderbarnet mitt, barna i barnehagen og kollegaene mine på jobben. Utrolig koselig med oppmerksomheten på den store dagen. Jeg har fått masse fantastiske gaver, alt jeg har ønsket meg, både penger, spa og Gavekort. Kvelden feiret jeg sammen min kjære, som har vært sammen med meg de siste 11 årene av livet mitt, hele mitt voksne liv faktisk. Og vi hadde det utrolig koselig! 

De siste bildene

Denne uker har virkelig flydd avgårde, og plutselig var det Lørdag allerede! Det er mye som har skjedd  denne uken, og jeg har tilogmed hatt bursdag. Enn det da,, nå er jeg voksen – på ordentlig. Kommer eget innlegg om den historien litt senere!

Her i Trondheim har vi hatt litt av et snøfall i natt, det er helt hvitt ute! Egentlig er det bare å ta frem akebrettet igjen. Jeg regner med snøen ikke kommer til å holde så lenge, så vi får “nyte” den siste tiden vi har med snø. En dag til med akebrett er jo bare moro for barna. Nå er det strålende sol, derfor skal vi ute å nyte nysnøen om et lite øyeblikk!

Slenger med de siste bildene fra påsken vår, kommer virkelig ikke over hvor idyllisk den var. Dette må være den beste påsken på lenge!

Opphørssalg

Opphørssalg kan være moro, spesielt når det er barneklær inneblandet. Her om dagen fikk jeg tak i masse fint til barna til en utrolig billig penge. Blandt annet memini ullbukse til 145 kr istedet for 399, Ulljakke fra Mole til 145 kr istedet for 499 og lue fra lille lam til 149 kr. Elsker salg! 

Dårlig

Faktisk så presterte jeg å sovne klokken 9 i går kveld, og det så mørkt ut med tanke på trening. Heldigvis ble jeg vekket av samboeren min, og dro for å trene klokken 23! Bedre sent enn aldri, selv om det ble en sen kveld. Er utrolig glad jeg gjennomførte, og ser frem til dagens økt, det kan jo bare bli lettere! Jeg er iallefall veldig motivert til å få form og kondis på plass. 

Det var forferdelig tungt å komme igang med treningen, det må være den tyngste økta jeg har hatt på lenge. Og innsatsen var dårlig, rett og slett. Men jeg fikk presset meg gjennom en times treningsøkt, og etterpå føltes det veldig godt. Det føles alltid så godt etterpå, lite slår den følelsen man får etter en gjennomført treningsøkt. Derfor gleder jeg meg allerede til neste gang, selv om det kan være tungt mens man holder på.