Familietrening

Det har ikke blitt så veldig mye trening i jula for å si det mildt. Vi har vært på skøyter en gang og en gang på skitur, men utover det har det ikke vært så mye fokus på trening. Jeg har i tillegg hatt virusinfeksjon, og da sier det seg selv at det beste er å være mest mulig i ro. Men når formen begynner å bli noe bedre, så kommer litt av energien tilbake, derfor fikk vi endelig tatt en herlig treningsøkt. Vi dro hele familien på trening, og fikk oss en god time med aktivitet. Elsker å trene med hele gjengen, spesielt når vi har et diigert treningsrom for oss selv, og man kan trene helt i fred og ro til masse crazy musikk. Dette må vi gjenta!

Det beste med Julen

Det jeg elsker med julen er at vi har så mye tid til å være sammens med familien. Hverdagene går ofte så fort unna at det sjelden blir tid til å besøke alle man egentlig skulle ønske at man hadde mer tid til. Derfor er det ekstra hyggelig å treffes i julen, da man har all verdens med tid til å hygge seg sammen.

 

På Lørdagen dro vi på brunsj til Johnny på Singsås. Jeg trodde vi var sent ute da vi kjørte 2 timer før vi skulle vær der. For jeg trodde nemlig det tok over to timer å kjøre dit. Det er tydelig at det er lenge siden sist vi var på besøk på Singsås, for turen tok jo ikke mer enn 1,5 timer, og det viste seg at vi var ute i goood tid.

 

Johnny og Tone serverte et nydelig måltid, og på Singsås var det skikkelig julestemning oppe på åsen blandt all snøen og dalene. Barna storkoset seg og fikk masse godteri, de lekte på prinsesserommet og fikk male på diigert lerret på gulvet.

We Wish you a Merry Christmas

Julaften dette året var litt annerledes enn tidligere år. Jeg har alltid vært vant med at vi er så mange samlet på julekvelden, men i år var det bare oss 4. Men dette var faktisk midt i blinken, for jeg tror aldri jeg har vært så avslappet på en julekvelden tidligere. Og det var veldig godt, og akkurat det jeg behøvde etter en ekstremt stressfull periode i alle månedene før jul med 50 timers overtidsjobbing og 100 baller i luften.

Julemiddagen bestod av ribbe og julepølse, for tradisjonene må vi følge der vi kan. Til dessert serverte vi nystekt brownie og is, (langt fra noen tradisjon) men dette var noe alle hadde veldig lyst på. Kanskje ikke den mest julete desserten, men veldig godt!

Juletreet hadde så mange gaver under seg, at treet nesten ikke syntes. Og da mamma spurte hvor mange pakker vi egentlig hadde, ble jeg like nysgjerrig selv, og satte opp liste med streker for hver pakke vi åpnet. Og selv om vi hadde hele 124 gaver totalt, gikk det ganske fort med pakkeåpningen.

Har dere hatt en fin jul? Ønsker dere alle en hyggelig romjul!