HAHAHA, THIS IS FUN

I dag voknet jeg tidlig fordi sola skinte inn gjennom vinduet og det var supert vær ute. Vi hadde plussgrader og blå himmel. Valgte derfor å stå opp slik at jeg fikk tid til å nyte det fine været. På formiddagen dro vi ute å gikk oss en tur, og tok masse bilder av den fine naturen. Tok også bilder i bevegelse, noe jeg synes er veldig gøy. Føler virkelig våren er på vei nå, og har fått en veldig vår-følelse. Herlig!


Hahaha

Wohoooo

yeeeah

Har dere fint vår-vær?

NYTT INNKJØP

I  dag har jeg hatt en fantastisk dag i byen på shopping med mamma og søster. Vi har koset oss masse, og vært innom mange klesbutikker. Endte opp med noen kupp, bla en fantastisk jakke fra Vila (siden Maria var så snill og tipset oss) og 2 herlige skjørt fra ZAra. Jeg elsker Zara og finner alltid noe fint der.

Etter noen timer med shopping dro vi på Egon og spiste goood mat.Det er alltid så koselig stemning på Egon, jeg stortrives på den plassen. Nå er jeg kjempe mett og fornøyd. Resten av kvelden skal jeg være hjemme med kjæresten <3

Hva har du gjort i dag?

ANGREPET AV EN HUND

Hahah, Leo er såååå søt. I går var jeg på besøk hos mamma og familien, og Leo ble ellevill for å se meg. Det er lenge siden vi har truffet  hverandre, og jeg var like glad for å se han som han var for å se meg igjen.


Leo rev meg over endte…

Mamma hadde laget en supergod middag, og til dessert fikk vi servert den beste kaken jeg vet om! Vi feiret nemlig noe som skjedde igår….

….Vi har solgt huset vårt, og fikk en pris som var høyere enn prisantydningen, noe som var veldig  gledelig.

Synes det er litt trist at vi har solgt det flotte huset, og nå må jeg nok rydde garderoben jeg har lagret hos mamma. Blandt annet 300 par sko og over 100 kjoler….Tror jeg må selge unna noe etterhvert, for jeg har ikke plass til det her i leiligheten vår.

KONKURRER MOT DEG SELV!

Så utrolig herlig det er å konkurrere mot seg selv en gang i blandt. Veldig treningsmotiverende må jeg si. Var ute å jogget en tur her om dagen da jeg bestemte meg for å jogge en bestemt rute flere ganger. Poenget var å ta tiden jeg brukte på hver runde, hvor målet var å vinne over forrige tid slik at jeg ble kjappere og kjappere. Det var faktisk veldig morsomt og utfordrende.

I dag skal jeg en tur i stallen å ri. Været er fantastisk for tiden med knall sol på himmelen. Men med solen kommer minusgradene krypende, og det liker jeg ikke. Det er nesten FOR kaldt, og når jeg rir på tur i denne kulden kjennes det ut som ansiktet blir til is. Men koselig er det likevel.

I morgen skal jeg på middag til mamma og familien. Gleder meg. Det er alt for lenge siden sist, og jeg gleder meg til å møte Leo igjen.
hahahah,sjekk blikket

Hva gjør du idag?

ET STORT SAVN

Jeg savner livet mitt i Florida.

Jeg savner varmen.

Jeg savner stranden.

Jeg savner leiligheten

Jeg savner friheten

Jeg savner de vakre solnedgangene

Jeg savner klesbutikkene

Jeg savner tilogmed Walmart

Jeg savner bassenget og treningsrommet

Jeg savner klimaet

Jeg savner å spise ute flere dager i uken – ja, nesten hver dag

ÅH, SOM JEG SAVNER FLORIDA!!!


Sukk

Men Norge har jo sine fordeler det også.

– Familie

– Venner

– fast inntekt

EN UFATTELIG TRAGEDIE

Ingen ord kan beskrive hvor forferdelig tragedien i Daytona Beach er. Verden er så fryktelig uretferdig når 2 unge mennesker mister livet sånn helt uten videre. Hvordan kan noe så forferdelig skje!?! Det er helt umulig å forstå. Det er forferdelig trist! Ord kan virkelig ikke beskrive…

Vi bodde på samme sted for en stund tilbake. Kjæresten min gikk på samme skole som disse to. Vi fløy de samme flyene. Dette kunne ha skjedd hvem som helst. Jeg vet at pilotene ikke gjorde noe feil. Håper de finner ut hva som var feil med flyet fort, så vi slipper å tenke på det i ett år, som de sier det kan ta før de finner årsaken til den tragiske ulykken.

Hvil i fred….

LATTERKRAMPE UNDER MASSAGE ER KANSKJE IKKE…

….en så veldig god ide! Idag var jeg på full kropsmassage i 90 minutter. Det er første gangen jeg har vært på massage på et ordentlig Spa, og jeg hadde virkelig sett frem til det. Da jeg kom dit fikk jeg beskjed om å skifte klær. Jeg skulle ha på meg ei skjorte og en bukse som var 2 meter for stor. Den var omtrent 2 meter i diameter, og jeg strevde litt for å finne ut hvordan den egentlig skulle sitte. Til slutt festet jeg bare et tau rundt for å holde buksa på plass.?!

Så kom massageterapauten og la et teppe over meg. Hun begynte med å massere beina mine. Og jeg synes det hele egentlig var ganske komisk, og strevde for å holde latteren tilbake. Det var sykt stille i rommet, bortsett fra avslappende musikk. Jeg fikk beskjed om å slappe av, mulig hun merket at latterkrampa holdt på å ta meg. Jeg viste virkelig ikke hvor jeg skulle feste blikket for å ikke bryte ut i latter. Så det endte med at jeg lukket øynene – og plutselig ble jeg totalt avslappet. Det var utrolig herlig å slappe av i 90 min og få full kroppsmassage. ANBEFALES! Selv om det er litt corny å ligg der i en 2meter for stor bukse, og ikke ane hvor man skal feste blikket…

Har du vært på spa og fått massage?

OMG! FLYULYKKE

Herregud. Ikke rart man er redd for å fly! Et småfly har styrtet i Daytona Beach, hvor vi bodde. Dere har sikkert lest det på nyhetene allerede. Helt sykt at noe slik kan skje. Jeg håååper de finner pilotene i livet (selv om det kanskje er  urealistisk) Er glad jeg ikke er i Florida nå. Det flyet som styrtet kan ha vært et av de flyene vi fløy. Ekkelt å tenke på. Dette har vært en tung dag på jobb.

OUTFIT AND MY WEEKEND

Jeg har hatt ei helt fantastisk helg. Tidlig på Lørdagen fikk jeg besøk av søte lillesøster. Vi baket muffins og koset oss. Hadde en skikkelig jentedag med retting av hår og lakkering av negler. Muffinsene ble supergod!


Når lillesøster hadde dratt hjem ble jeg hentet av mamma og familie. Vi dro på RockHeim, et rockemuseum. Det var veldig morro og spennende. Slik gikk jeg kledd:

Topp Cubus Thigts Gina Tricot

På Rockheim spiste vi en kjempe god middag og nytet den fantastiske utsikten. Her er min vakre storesøster:


Senere på kvelden fikk jeg besøk av lillebror. Vi så Trolljegeren, en film jeg har hørt mye bra om. SYnes den var helt ok, underholdende, men ikke sååååå bra som folk har sagt. SPilte også litt WII. Her er min Wii person:

Hva har du gjort i helga?