Norgesferien 2021

På Søndagen kjørte vi sørover og dro til Oslo. I lånt Elbil for anledningen, som vi hadde noen ladepauser på underveis. Vi kjørte fra regnværet og været ble bare bedre og bedre desto lengre sør vi kom. Jeg elsker å kjøre bil når det er finvær ute, for da er naturen så vakker!

Ferieturen vår er sammen med svigers, og det ble både lunsjpause og flere ispauser på vei til Oslo. En veldig koselig biltur helt til jeg måtte finne frem midt i Oslo sentrum med en gps som ikke alltid er like enkel å lese. Etter noen feilkjøringer kom vi endeøig frem til Scandic st.olavs plass. Da vi hadde sjekket inn tok vi turen til Aker Brygge der det var fotballkamp på storskjerm og masse liv. -og ikke et eneste menneske med munnbind, utenom oss. Det var verldig rart og uvant!

Vi dro på Bighorn og spise en deilig middag før vi dro tilbake til hotellet ved midnatt. En veldig trivelig dag, og en god start på ferien😄

Puuuuh

To og en halv uke tok det oss å pusse opp soverommet vårt. Rommet hadde strie-tapet på veggene da vi overtok huset, og vi har lenge hadd lyst å gjøre noe med dette. I tilllegg var ikke gulvet helt vår stil. Rommet er stort og lyst med to vinduer. Det er fantastisk godt å være ferdig nå, to og en halv uke senere. Nå har vi fått opp gipsen på veggene, og malt i fargen SAND fra jotun. Vinduene er nå listefri og vi har lagt det fineste gulvet jeg har sett, jeg bare eeeelsker det!

Vi mangler noen småting enda, som gardiner, teppe på gulvet, og mulig en liten pax garderobe, men vi har ikke bestemt oss helt hva vi skal ha enda. Det får vi finne ut av etter ferien. Det er uansett helt magisk å sove på rommet nå, en skikkelig god følelse. Det betyr ekstra mye når vi har greid dette helt selv, alle jobben er gjort av oss, og vi ble så fornøyd!

Nå er jeg rimelig utslitt, og gleder meg til ferietur i morgen. En påtvunget pause hvor jeg bare mååå koble av. 😀

 

  Slik var rommet før, og noen bilder underveis i prosessen

Snart skjer det

Denne uken har vært hektisk! Har jobben non-stop, med både fulltidsjobb, oppussing og med planlegging/pakking for ferie. Dette er siste jobbdagen før 4 ukers ferie og det skal bli D-e-i-l-i -g!!!! Som jeg gleder meg og ser frem til dette. Vi reiser allerede førstkommende Søndag, og det blir et deilig avbrekk fra Oppussing og hektiske dager. Vi har mye gøy vi skal gjøre på ferie og det blir masse koselig familietid.

På Onsdagen hadde vi rørlegger på besøk. jeg vet ikke hvor mange år jeg har drømt om badekar, men det begynner å bli noen år nå. VI valgte å sette inn badekar på vårt minste bad, siden vi dusjer oftere enn vi bader. I tillegg byttet vi innredning på badet, og speil. Det ble som et nytt bad, og vi er stårlende fornøyd. VI bader flere ganger om dagen nå (iallefall barna) Det er stas å endelig ha muligheten. Nå kan vi sjekke av ene badet på listen vår, som ferdig (mangler bare noen kroker og ei hylle, men er så og si ferdig). I går tok jeg mitt aller første bad, klokken 00.00 på natten. Men bedre sent enn aldri.

Mitt neste prosjekt var gangen opp i 2.etage. Der var planen å gipse og male ferdig før ferien. Jeg begynner å nærme meg ferdig der også, gipsen er hengt på plass, men jeg mangler noen runder med pussing og sparkling. Men jeg trooor jeg rekker å bli ferdig før vi reiser. SÅ får vi legge gulv når ferien er over. Storkoser meg med oppussing, men det blir lange dager. Jeg kommer meg ikke i seng før rundt 2 på natten, og da er det passe tungt å stå opp morgenen etter.

Men om noen få timer nå er det ferie! Åh, det ser jeg sånn frem til! GOd sommer alle!!