Snart skjer det

Denne uken har vært hektisk! Har jobben non-stop, med både fulltidsjobb, oppussing og med planlegging/pakking for ferie. Dette er siste jobbdagen før 4 ukers ferie og det skal bli D-e-i-l-i -g!!!! Som jeg gleder meg og ser frem til dette. Vi reiser allerede førstkommende Søndag, og det blir et deilig avbrekk fra Oppussing og hektiske dager. Vi har mye gøy vi skal gjøre på ferie og det blir masse koselig familietid.

På Onsdagen hadde vi rørlegger på besøk. jeg vet ikke hvor mange år jeg har drømt om badekar, men det begynner å bli noen år nå. VI valgte å sette inn badekar på vårt minste bad, siden vi dusjer oftere enn vi bader. I tillegg byttet vi innredning på badet, og speil. Det ble som et nytt bad, og vi er stårlende fornøyd. VI bader flere ganger om dagen nå (iallefall barna) Det er stas å endelig ha muligheten. Nå kan vi sjekke av ene badet på listen vår, som ferdig (mangler bare noen kroker og ei hylle, men er så og si ferdig). I går tok jeg mitt aller første bad, klokken 00.00 på natten. Men bedre sent enn aldri.

Mitt neste prosjekt var gangen opp i 2.etage. Der var planen å gipse og male ferdig før ferien. Jeg begynner å nærme meg ferdig der også, gipsen er hengt på plass, men jeg mangler noen runder med pussing og sparkling. Men jeg trooor jeg rekker å bli ferdig før vi reiser. SÅ får vi legge gulv når ferien er over. Storkoser meg med oppussing, men det blir lange dager. Jeg kommer meg ikke i seng før rundt 2 på natten, og da er det passe tungt å stå opp morgenen etter.

Men om noen få timer nå er det ferie! Åh, det ser jeg sånn frem til! GOd sommer alle!!

 

0 kommentarer

Siste innlegg