For en helg…!

Natt til Lørdag ble lillesøster syk. Hun fikk høy feber i løpet av natten, og slikt har det vært hele helgen. Nå sitter jeg her klokka 5 på morgenen, og har vært våken siden klokken 4 i natt for å overvåke henne. Dette går ikke den veien jeg hadde håpet på, så i dag går turen til legen.

Helgen har bare gått med til å sitte inne, noe som er utrolig kjedelig. Spesielt når solen skinner, og det er tusen ting man har lyst å finne på. Helgene er på den måten hellig, for man ønsker å oppleve alt man ikke har rukket resten av uken, og få ordentlig kvalitetstid sammens med familien. Men er ikke formen på plass, så får man bare holde seg inne og håpe på at alt blir bedre. 

I helgene går jeg vanligvis mellom 17000-22000 steg i følge fitbitklokken min, mens denne helgen har jeg ikke gått mer enn 5000 per dag. Slitsomt å bare sitte inne skal jeg si deg, blir jo nesten rastløs..

Ha en flott start på uken alle sammen

Åh nei, det skjedde igjen

Som mange av dere vet, så eelsker jeg å ta bilder. Kameraet er med nesten over alt, og jeg tar gjerne 100bilder om dagen når jeg først  er i gang. Dette er en interesse jeg har hatt lenge. For en stund siden var jeg så uheldig at jeg mistet kameraet i bakken da vi var ute på tur, og linsa ble ødelagt. Dette var hovedlinsen jeg alltid brukte, så det var utrolig kjedelig. Heldigvis hadde jeg en annen linse jeg kunne bruke enn så lenge, men i påsken presterte jeg å miste kameraet i bakken enda en gang, og da ble denne linsen også ødelagt. SÅ utrolig kjedelig, to ganger i løpet av rimelig kort tid. 

Derfor måtte jeg bruke et annet kamera i påsken, et kamera som egentlgi er mye bedre enn Canonkameraet mitt, så bilder ble det likevell. Her kommer et lite bildedryss fra en utflukt vi hadde i påsken:

Her er vi å utforsker en ny lekeplass, noe vi synes er utrolig moro. Vi dro i barnehagen i Granåsen, for de har et utrolig flott uteområde, og her var det mye moro å finne på. Her var vi i flere timer å lekte, og spiste niste som vi hadde med oss. Det er mye moro å finne på i Granåsenområdet, så det er absoutt verd turen for de som vil finne på noe utendørs. Enten om man vil leke på lekeplassen, mate fugler, gå på ski eller ake i de flotte bakkene Granåsen har å by på. 

Ubeskrivelig

Påsken i år har rett og slett vært ubeskrivelig fantastisk. Jeg kan ikke huske sist vi har hatt så fantastisk vær HELE påsken, og vi har virkelig koset oss i finværet hver eneste dag. Det går ikke an å sitte inne på slike dager, så vi har vært på utallige aketurer, tur i Vassfjellet, utforsket forskjellige lekeplasser og vært på skiturer. Det ble bypåske i år, men det er ikke så verst det altså, det er utrolig mye moro å finne på når været er så magisk.  Selv om A har vært bortreist hele påsken så har vi koset oss så mye vi bare kan, og opplevd masse moro.  Jeg unner han en guttetur til USA, jeg tipper de storkoser seg i varmen!Ellers i påsken så har vi hatt middagsgjester ved flere anledninger, fordi jeg synes det er så kjedelig å spise alene (les: som den eneste voksne rundt bordet) og vi har grillet utendørs og bare slappet av og hatt noen herlige dager. Det har vært godt å koble av ordentlig, for hverdagen har vært i overkant hektisk de siste månedene, og jeg har følt meg konstant stresset på grunn av mange endringer som skjer rundt meg. Så dette har vært noen etterlengtede dager.  

Det dummeste jeg har gjort i hele påska

Jeg eier ikke ro i kroppen, og om det plutselig hender at jeg har et ledig sekund, så begynner jeg på et nytt prosjekt. I Påsken har det vært nok av ulike prosjekter, og dene ene dagen holdt jeg på med organisering på kjøkkenet. Jeg skulle legge noe i en kurv på toppen av kjøkkenskapet, og måtte klatre opp på kjøkkenbenken ved å stå på en stol. Det gikk veldig fint da jeg var på vei opp, jeg fikk lagt på plass det som skulle i kurven, men verre gikk det på turen ned.

Da jeg skulle gå ned fra kjøkkenbenken, og ned på stolen som sto like ved, så presterte jeg å bomme på stolen. Noe som endte med at jeg ramlet på gulvet, og traff gulvet ganske hard, og landet med foten skjevt. Det resulterte i en forstuet ankel som har gjort vondt hele påsken. Heldigvis er jeg på bedringens vei nå, for bevegelse er beste medisinen har jeg funnet ut, og bevegelse har det vært mye av i påsken.