Oi uflax

På slutten av Januar hadde kjæresten min bursdag. Vi feiret med ballonger, kake og haugevis med gaver, noe som var utrolig koselig. Helgen etter bursdagen dro vi ut på en ordentlig date, noe som er alt for lenge siden. Det var deilig å få en helaften for oss selv, med masse god mat.

Et av våre nyttårsforsetter er å ha minst en datenight hver måned, og det burde virkelig vært overkommelig. Selv i en hektisk hverdag. Det et viltig å prioritere forholdet innimellom også.

 

åhh, vet dere hva som skjedde her om dagen? Macbooken min falt i gulvet, og skjermen ble helt knust. Nå har jeg ingen mac lengre, så det var utrolig kjedelig.

En god eller dårlig nyhet

Jeg elsker å jobbe fra hjemmekontor. Det gir meg så mye mindre stress i hverdagen, og jeg føler livet har blitt ganske balansert nå som man sparer så mye tid hver dag. Før coronan kom til landet var hverdagen min alt for hektisk og jeg var konstant stresset og begynte å få flere plager som følge av tidsklemma og tidspress. Så det at samfunnet roet ned litt, hadde noe godt med seg for min del.
Når vi har hjemmekontor så har vi mulighet til å lage all verdens god mat, både varmmat og deilige baguetter. Vi har en ekstremt bra kantine på jobb også, men det blir mer variert på hjemmekontor. Jeg er heldig som har en samboer som elsker å lage mat, som stadig disker opp noen spennende retter.

 Når man har hjemmekontor kan man spise ved pulten. Så kan man gå tur når man har pause, enten ved å ta beina fatt eller å spenne på seg skiene. Jeg setter sykt stor pris på den daglige turen i solskinn. Det er et veldig fint avbrekk midt på dagen. Jeg tror alle har godt av å komme seg mer ut, og dette har blitt en fin rutine for å koble av litt.

 

Når man har hjemmekontor kan man faktisk ligge litt lengre på morningen. Da jeg skulle på kontoret tidligere måtte jeg stå opp klokka 05.00, men nå er jeg ikke oppe før 07.00. Da kan man være oppe litt lengre på kveldene, og det er jo godt innimellom.

Man får mye mer tid med familien om man har hjemmekontor. Jeg ser jo samboeren hele dagen, og vi får mer alenetid sammen enn tidligere, når barn er på skole og liknende. Det er jo også en fordel jeg setter pris på. I tillegg har jeg mye mer tid med barna nå, og det elsker jeg.

 

I dag fikk vi den gode beskjeden at vi snart får komme tilbake på kontoret. Men etter et år hjemme, kan jeg ikke si annet enn at jeg gruer meg, jeg har nemlig vent meg til “det gode liv”. Misforstå meg rett, jeg savner selvfølgelig å treffe alle mine herlige kollegaer, men teams funker bra det også😍

Skal aldri selge bil igjen

Jeg har aldri solgt bil tidligere, og etter å gjort det nå

sitter jeg igjen med tanken om at jeg hååper jeg slipper å selge bil igjen. Bilsalg er noe jeg kan alt for lite om, og uken etter bilsalget hadde jeg en stressende periode. For jeg hadde nemlig gitt fra meg bilen FØR salgsmeldingen var signert av kjøper, og det er vist ikke så veldig lurt har jeg fått høre i ettertid. Jeg burde kanskje visst bedre, men når jeg aldri har gjort det før og kanskje satt meg alt for lite inn i prosessen, så er det fort gjort at man gjør en feil som få store konsekvenser.

heldigvis ordnet det seg etter 5 dager, og prosjektet er nå ute av verden heldigvis. Jeg kan bare ikke noe for det, men jeg lar meg stresse av slike situasjoner.

på jobbfronten er det svært hektisk for tiden, og ute er det ekstremt kaldt. Men selv om det er ekstremt kaldt, så prøver jeg å gjennomføre den daglige turen ute i solskinnet. Det gir meg veldig mye.

hjemme holder vi fortsatt på å ordne i huset, noe jeg synes er veldig koselig. Kanskje blir det noe utskifting av gulv og vegger etterhvert. Men vi har det absolutt ikke travelt