Ikke akkurat syden

I dag var det overskyet her på Gran Canaria, og det er jo egentlig kjedelig når man vet det er 29 grader og knallsol hjemme. Men det er uansett godt å komme seg bort litt, og oppleve noe nytt.

På grunn av “dårlig sydenvær” bestemte vi oss for å høre på rådet fra en bloggleser: dra tilbake til Mogan på en Fredag, for da er det fredagsmarked, noe som er verd å få med seg. Etter masse leking ute med Lukas i skliene på lekeplassen, tok vi taxi til Mogan.

Men vi kom ikke tidsnok, de var i full gang med å rigge ned markedet da vi kom. Men uansett storkoset vi oss; slo oss ned på en restaurrant og spiste sen lunsj, da kom sola, derfor dro vi på stranda og vasser og leket med Lukas i vannkanten. Det var så herlig og koselig!

På kvelden dro vi på Anfi igjen, for der var det masse underholdning. Først dansing for barna, deretter danseshow! Lukas danset, rocket, smilte og lo! Det gjør med glad i hjerterota å se hvor mye han koser seg! Var ikke hjemme før 11 på kvelden, og da sovnet Lulas med en gang.

Mammsen og pappsen avsluttet kvelden i bobblebad under stjerneklar himmel, men noe godt å drikke og spise, og etterpå en runde med kortspill.

Nasjonaldag

I dag da jeg dro på butikken for å handle frokost, oppdaget jeg st de ansatte hadde på seg en type kostyme som var ganske stilig, men tenkte ikke mer over det. Litt senere fikk vi høre at det er gran canarias nasjonaldag i dag, morro! Har sett mange mennekser i disse kule draktene, og det ser ut som mange spanjoler har fri i dag. Noen butikker er også stengt.

Vi startet nasjonaldagen med bading i jacuzzi, før vi dro ned ved bassenget og badet enda mer. Lukas elsker å bade, og ar blitt en skikkelig badenymfe etter all badingen på denne turen.

Jeg og sambo liker å finne på ting, og vi elsker å dra på utflukter. Så i dag måtte vi på enda en utflukt. Turen gikk til Maspalomas, der ble det lunsj og litt shopping. Jeg letet etter butikker som selger klær til barn, men fant ingen. Kjøpte ikke noe til meg selv heller, men sambo fant noe. Etter lunsj, shopping og tur ved strandpromenaden (som minnet veldig om miami) tok vi taxi hjem og skiftet.

På kvelden dro vi på Anfi igjen, spiste en god middag og deltok på underholdninga der. Det var masse dans for barna, og Lukas stoooorkoset seg. Det er så herlig å se!

For en dag full av magi

I dag startet vi dagen ved bassenget på hotellet. Lukas badet og koset seg i barnebassenget, og synes det var kjempe gøy å følge med på livet rundt basseng-området.

Jeg synes bassenget var bittelitt kaldt, og at det fristet med bading i jacuzzien, derfor dro vi opp på terassen å badet alle 3. Der hadde vi vaaaarmt vann, herlig!

Etter et bad bestemte vi oss for å dra på utflukt! Nemlig til Mogan, litt lenger nord på GranCanaria. Da kunne vi velge mellom båt/taxi/buss, og valget var lett; det ble en magisk båttur! Båten hadde glass i bunnen, og det tok ca 3 kvarter. Lukas storkoset seg, og vi fikk mye farge av å sitte der i sola.

Da vi kom til Mogan var det som å komme til en annen verden. Det bar helt magisk der, utrolig koselig, fint, spesielt og veldig stemningsfullt! Vi tuslet i gatene og langs havna og stranda. Da Lukas sovnet satte vi oss ned på en fin restaurrant og spiste pasta til lunsj.

Etterpå tittet vi i butikket, og så på livet, og bare nøt den herlige byen. Da Lukas våknet dro vi på en lekeplass med flere sklier og maaaanhe barn. Ei såansk jente kom å lekte med Lukas, og jeg er ganske sikker på at dette var hans første lille forelskelse, hehe. De var så søte sammen og smilte og lo av hverandre. Lukas så trist ut da jenta måtte dra, han er jo såååå sosial søten 😉

Da vi skulle hjem måtte vi ta taxi. Siste båten hadde nemlig gått, men taxituren gikk fort så det var helt greit. Ikke like spennende som båt tur men:P vi skiftey antrekk da vi kom hjem og dro rett til Anfi.

På Anfi var det masse liv og “michael jackson” konsert. Det var utrolig koselig, alle menneskene sto i gatene og danset og alle var så hlade. Lukas danset og klappet og stooortrivdes med at det var så mye å se på. Etter konserten dro vi på redtaurrant og spiste god middag. Denne dagen har rett og slett vært magisk!

Paradis

Det er så fantastisk på ferie, vi storkoser oss alle sammen! I dag var vi å sjekket ut poolområdet på hotellet, og Lukas synes det var morro. Mest interessert var han i å løpe etter andre barn og følge med på hva de gjorde. Vi badet også sammen i barnebassenget.

Det er litt annerledes å dra til syden med barn merker jeg. Det er ikke bare å ligge på solsenga i flere timer, her må det være fart og spenning hele tiden. Lukas er veldig tålmodig og kan godt sitte lenge i fanget å slappe av, men ikke i flere timer, og det blir fort for varmt i sola. Men jeg liker action og at ting skjer, så egentlig passer det meg veldig bra.

Etter en stund ved bassenget dro vi på stranden på Anfi del mar. Der badet vi litt og koset oss i sanda. Da det var tid for dupp trillet vi rundt hjerteøya og besøkte en herlig minigolfbane. Det tok ikke lang tid før Lukas sovnet, og da dro vi å spiste lunsj på en koselig restaurrant.

Da vi dro tilbake til hotellet, hoppet vi opp i jaccuzien hele gjengen og badet kjeeenpe lenge. Lukas elsker det, for vannet er så varmt! Sjøen derimot synes han var alt for kald, hehhe…

Just another fantastic day

I dag tok vi med Lukas ut på lekeplassen på anlegget hvor vi bor, og gjett om han koser seg! Han fikk rutsje rutsjebane så lenge han orket, og det var så gøy.

Etterpå tusler vi bort til Anfi del mar som ligger et stenkast unna. Der har jeg aldri vært tidligere, men det har kjæresten min, og han ville vise meg rundt. På Anfi fikk Lukas bli med på stranda og kjenne sand under beina for første gang. Han synes vanner var litt kaldt, men storkoset seg og løp rundt og hilset på alle han møtte. Han er så sosial.

Litt senere dro vi på en matbutikk i “villagen” like ved der vi bor og shoppet masse godt, både snacks, sjokolade, iste og masse pålegg. Det er så fint å ha både kjøkken, fryser og kjøleskap i leiligheten:)

Deretter dro vi med taxi til puerto rico. Der var vi på en skikkelig sightseein, å dro på marked, shopping, stranda og tuslet langs strandpromenaden. Slo oss ned og fikk godt å drikke på en restaurrant og spiste sen lunsj en annen plass. Da Lukas ble sliten dro vi tilbake til hotellet.

På hotellet fikk Lukas bade i jacuzzi sammen med oss og det var kjempe gøy. Han storkoset seg! Merker han trives godt her i varmen og det er herlig å se.

Ps: bligger fra mobilen siden jeg ikke har med pc, og tar ikke så mange bilder med mobilen. Flere bilder kommer i et senere innlegg når vi kommer hjem 😉

Vidunderbarn

I dag reiste vi til Gran Canaria! Flyet gikk fra Trondheim kl 12, til Gardemoen, og videre til Gran Canaria kl 14.10. Jeg og Alex var superspent på hvordan det ville bli å ha med en liten en på flytur.

Flyturen gikk over alle forventninger! Tur nr 1 gikk fort, og Lukas koset seg da han så ut av vinduet. Tur nummer to sovnet han på, men sov bare en time. Vi var usikker på hvordan vi skulle greiee å underholde han de resterende 5 timene, men det gikk kjempe bra. Det er jo begrenset hvor mye man kan bevege seg på flyet, men vi tullet, lekte, koset, ammet, spiste, sang og danset i setene der vi satt:)))))

Det var utrolig godt å komme frem til Radison Blu Resort! Champagne ventet oss da vi kom dit, og ikke minst: et fantastisk bad i jacuzzien på terassen! Det var helt magisk å kose seg med den nydelige utsikten i bakgrunnen. Koselig å få litt kjærestetid etter at Lukas hadde sovnet.

Gleder oss utrolig mye til i morgen, da skal vi ta med Lukas på den digre lekeplassen de har her, dra på stranda, bade, sole oss og kooose oss hele dagen.

Ps: leiligheten vi bor i er helt syk, 2 bad, badekar, jacuzzi, to soverom med digre senger, flatskjerm på alle rom, stor stue ig kjøkken, diiiiiger balkong med 3 forskjellige innganger. Denne luksusen kan man bli vant til ja, heheh

BIldedryss Bryllup

Da har jeg offisielt fått meg ny stefar, og 2 nye stesøstre. Bryllupet var helt amazing, og veeeldig romantisk. Jeg ble rørt til tårer, og rørte mamma til tårer med talen min. Stemningen var helt fantastisk hele dagen gjennom, og bryllupet var utrolig koselig. Jeg har aldri sett mamma og Tor så lykkelig!

Flere bilder kommer….

Morsom leking

Jeg elsker å leke med Lukas, vi har det så gøy sammen. Den siste tiden har vi leket oss ved å lage hytte av stoler og tepper. Slik laget jeg ofte da jeg var lita, og Lukas synes det er kjempe gøy. Jeg blir revet med av leken og synes også det er kjempe morsomt, det bringer tilbake gode minner fra barndommen. Det neste blir å kjøpe sånn leketunnel som Lukas kan krabbe gjennom, den hadde vært morsomt å koble på “hytta” vår. 

 

Syden Vibe

Jeg synes disse bildene er så morsomme. Kjæresten min tok de, og de er fra leiligheten vår, tatt ut mot terrassen. Ser ut som vi er i syden nesten! 


ÅÅÅÅH nå gleder jeg meg til  å reise. Enn at vi reiser denne uken, sick hvor fort tiden går, og før vi reiser er det bryllup 🙂