Ladehammerfestivalen

I dag tok vi en spontantur til Familiearrangementet på Ladehammerfetivalen. Værgudene var ikke på vår side for å si det slik, for det pøsregnet til tider. Men vi kledde oss godt, og pakket lillesøster i vinterpose i stokkevognen. Det var mange familier som hadde møtt opp på familiearrangementet, og det var god stemning. 

Barna kunne delta på ulike aktiviterer, og få ansiktsmaling om de ønsket det. Det ble en kort tur for vår del, da vi ikke orket alle  køene som var overalt. Ikke hadde lillesøster tålmodighet til å stå flere 10talls minutter i kø heller.

Turen gikk videre til Lørdagsshopping hvor vi handlet litt mat og godis, for i kveld blir det familiefilm til godisskålen! Det er alltid så koselig! Ha en fin-fin Lørdag alle sammen! 

Galskap

I går hadde lilleprinsen fri fra barnehagen, så jeg tok med meg småttisene på noen småærend. Vi endte til slutt opp på Skeidar hvor jeg endelig fikk tak i helfigurspeil og et kjempe fint pledd jeg har ønsket meg. Siden været var langt ifra fint, koset vi oss hjemme resten av dagen med masse leking innendørs. 

Da pappsen kom hjem og vi hadde innetatt en sunn og god middag, var det klart for kveldens joggetur. Å jogge rett etter middagen er ikke å anbefale, men det var da jeg hadde tid.  Jeg merker stor forskjell på kondisen etter alle disse joggeturene jeg har fullført, nå kan jeg jogge uten stopp så lenge jeg vil, og tilogmed opp bratte bakker. I går jogget jeg opp en bakke jeg alltid har gått tidligere, fordi den er så bratt. 

Jeg presset meg mer enn noen gang, og da jeg kom på toppen greide jeg nesten ikke å puste. Jeg datt sammen på bakken å måtte virkelig hente meg inn for å komme meg videre. Galspa, men FY så godt det var. Jeg elsker å jogge, og føler meg så levende når jeg er på joggeturp. Love it! Og det beste av alt, man kan virkelig ta helg med god samvittighet! 


#trening

Blæh

I dag har jeg time hos legen, å som jeg gruer meg. Men egentlig er jeg mer spent på hva de finner ut av, siden jeg har hatt samme problemer i flere måneder. Når Mr. Google ikke kan gi noen gode svar så får man heller ty til legen, å satse på at man blir litt klokere. 


#ootd #outfit #blackdress

Hadde egentlig planer om å dra innom City Syd  i dag også, for å kjøpe en leppestift og en genser, men det er ikke alt man rekker når babyen i hus har et godt sovehjerte. Får se om vi heller tar turen i morgen istedet. 

Ha en strålende dag alle sammen. VI skal iallefall kose oss i finværet!
 

Those summerdays

På Søndagen hadde vi nok en solskinnsdag i Trondheim. Mamma tok med hele gjengen på Lianvannet i Trondheim, noe som var utrolig koselig. Der hadde vi ikke vært enda i sommer, så det var greit å sjekke ut den badeplassen også. Trivelig og fin plass, men det kunne ha vært mere gress der. Det er så besøkt at det ser ut til at gresset er slitt bort. (hahha, ja hva man skal bry seg om altså)

Vi storkoset oss likevell; grillet god grillmat, badet og solet oss. En perfekt sommerdag for store og små! 

En super foundation

Jeg har i flere år letet etter den perfekte foundation, for er det noe jeg er halvveis avhengig av i hverdagen, så er det akkurat foundation! Den foundation jeg har kommet frem til at er den beste for meg er Estee Lauder, double wear. Denne er supergod, og sitter hele dagen. Men når det kommer til foundation så merker jeg at favoritt merke og farge endrer seg med årsiden, noe som er ganske naturlig. 

Hvilken foundation er din favoritt? 

Saturday Fun

På Lørdagen hadde vi en utendørsdag – været var jo så fint, og det måtte vi selvfølgelig nyte. Vi startet dagen med å leke på lekeplassen i nærområdet, hvor vi både disset, lekte i sandkassen og løp rundt i gresset.  Etterhvert tok vi turen videre til Tiller hvor vi møtte Andreas og barna. Vi dro å handlet noe småttierier, før vi tok turen videre til Tillerparken. Vi trives så godt der, det er jo så stort og fint lekeområde for barna. En super Lørdag som vi avsluttet hjemme med godis og film! 

Har du hatt en fin helg? 

Obligatorisk

I går var det fridag fra barnehagen, så jeg tok med meg småttisene på citysyd for å handle noe småtterier jeg var redd de snart skulle bli utsolgt for. På citysyd møtte vi tilfeldigvis søstersen, som hadde noen timer “barnefri”, og etter en liten stund dukket mamma opp hun også. Mamma inviterte oss med på Egon, hvor vi spiste den obligatoriske Cobbsalaten. Får ikke sagt det nok ganger hvor mye jeg elsker den salaten altså. Den er så goood! Har du ikke prøvd den før så bør den prøves neste gang du skal på egon!

Etter vi var mette hele gjengen, gikk turen videre til lekebutikken hvor småttisene fikk seg sommergave fra bestemor! Superkoselig!

Elsker slike kvalitetsstunder sammens med familien!

Jentebølgen Trondheim 2016

På Mandagen hadd jeg planer om å legge ut på en lang løpetur. Jeg kom så langt som å åpne døren på vei ut, før jeg ombestemte meg. Jeg ville heller ta en hviledag før jentebølgen på Tirsdagen. Bare å spare på kruttet. Det var meldt regn på ettermiddagen på Tirsdagen, men heldigvis slapp vi unna med bare noen få dråper.


Jeg hadde to mål til min deltakelse i jentebølgen, hvor det ene var å løpe hele veien, uten et eneste stopp, eller en eneste pause. Jeg greide begge målene mine faktisk!! Stoppet ikke engang da skoen måtte knytes, løp heller med løse snører. Hvem har tid til å stoppe når man er med i en løpekonkurranse?!

Jeg presset meg selv mer enn noen ganger, og da jeg kom i mål var jeg kvalm og skalv. Haha, men det var så verd det! Jeg løp rolig, hvor jeg økte farten på noen områder. Fullførte på 35 min. Dette er første gangen jeg har deltatt på jentebølgen, og dette var utrolig gøy. Skal garantert være med igjen! Anbefales virkelig!