Times Changes

Reklame |

Nå er det en stund siden dere har hørt fra meg, for her er det full rulle hver eneste dag! Og siden sist så  er en av de største forandringene at jeg har byttet jobb! Det var noe vemodig å slutte i gamle jobben, og det føltes merkelig den siste uken jeg var der. Det gikk liksom aldri helt opp for meg at det hele snart var over.

Jeg har hatt så utrolig mange hyggelige kollegaer og arbeidsoppgaver jeg har stortrivdes med. Men samtidig er jeg veldig glad jeg tok muligheten som dukket opp.  Skal man utvikle seg som person, så må man ta noen kjangser i livet. Og dette er nok det beste valget jeg har tatt den siste tiden! For en arbeidsplass jeg har kommet til!

Jeg stortrives i nyjobben så langt, og er helt imponert over hvor godt jeg har blitt tatt imot. Oppgavene er utrolig spennende, og avdelingen har et godt miljø. Det er en utrolig trivelig gjeng jeg har kommet til! Nå er det masse nye oppgaver som skal læres, og mye man skal gå gjennom. Jeg elsker å lære noe nytt, og stortrives med den nye hverdagen.

En av de tingene jeg smågruet meg til når jeg skulle bytte jobb, var å begynne med Buss-livet. Jeg trodde aldri jeg skulle ta buss igjen etter at jeg hadde kjøpte egen bil. Men jobber man i sentrum så er det mye raskere å ta buss når man skal til og fra i rush-trafikken. Men vet dere hva? Busslivet var ikke så verst likevell. Faktisk var det overraskende greit!