Nyt det mens du kan

I dag har vi hatt et helt fantastisk vær i Trondheim. Jeg og kjæresten min var på trilletur med lille Lukas og koset oss i finværet. Tror jeg har blitt bittelitt solbrent også! Lulas kunne ikke ligge med voksiposen rundt seg engang, for svart vognbag og sol = vaaaarmt!

Jeg elsker at det er sol! På onsdag er det visst meldt snø hører jeg rykter om! Viktig å nyte finværet når vi endelig har det, så i kveld skal vi grille!

Jobber på seg smerter

Nå er jeg helt mørbanket, føles iallefall slik! Jeg har jobbet på meg bekkenlåsnings-smerter, betennt tå, sår på armer og ben! Jammen er det tungt å flytte,men så fantastisk deilig det blir å komme i ny leilighet i morgen!

Kan virkelig ikke tro det, i MORGEN flytter vi inn i egen leilighet! Vårt første egne hjem sammen som familie! Lukas får sitt eget soverom og vi får god plass å bo på! Det blir digg!!!

Utslitt

Å pakke og flytte tar virkelig på kreftene! I dag har jeg skrubbet under dusjkabinett, fylt opp de siste eskene og skrubbet vindu, tak og vegger! For en jobb. Selv om man bare bor på 30 kvm er det utrolig hvor mye ting som skal pakkes ned!

Er glad vi har “flyttet inn” hos svigers for helga. Så Lukas slipper å bo i esker/støvete leilighet/såpelukt! Svigers er nemlig i Barcelona for helga. De bor rett borti gata, så det er veldig greit.

Det eneste som egentlig gjenstår i leiligheten vår nå er å fjærne alle tingene, vaske lister og gulv. I morgen skal vi stue alt inni to biler og en henger, og da er det bare å begynne med vaskingen

Sprekingene

I dag voknet jeg til solskinn og et varmt rom! Herlig! Gledet meg til å ta fatt på dagens trilletur siden været var så strålende. Hadde mange ærend jeg måtte få unnagjort før dagens trilletur, men kom meg da ut til slutt. Da hadde det selvfølgelig skyet over, men varmt var det likevel. Det er så typisk at det blir overskyet når man endelig kommer seg ut. Får være kjappere neste gang. Først trillet jeg og Lukas en liten tur alene. Deretter gikk vi på trilletur med kjæresten min, det var utrolig koselig. Vi trillet ned til elva, og da fikk jeg skikkelig vårstemning.

Senere på dagen da kjæresten min hadde dratt på jobb, fikk jeg besøk av broren min. Vi har jo begynt å jogge sammen, og i dag var ingen unntak. Vi jogger sammen 3 dager i uken, og i dag dro vi på en laaang joggetur. Var ute i hele 90 minutter, og det brennte i musklene mine underveis. Deilig! Elsker å jogge. Lukas sov og koset seg i vogna si mens jeg og broren min sto på for harde livet. heheh….


Hhaha, ser jo høygravid ut med hettegenser under jakka. Lol

I live in a box

Føler jeg lever i en eske nå. Har pakket ned så mye, og den lille leiligheten vi bor i er stappfull av esker. Godt å ha kommet så langt med pakkinga, men fortsatt mye som er igjen. Nå må jeg skaffe flere ekser, for de blir fort stappfulle og det er en haug med ting som fortsatt står igjen!

Var å kjøpte oss seng i dag, og den var altfor dyr. Men den er sikkert verd det. Man bruker jo trossalt så mye tid i senga, så den bør jo være god! Kjøpte også caps til Lukas. Han er sååå sjarmerende. Capsen var litt stor, men rå kul likevel. På Torsdag skal jeg på Ikea med mamma. Da skal jeg kjøpe småting vi mangler til vi flytter. Men resten skal jeg vente med til vi har flyttet, så det ikke bare blir enda mer å pakke.

 

Sprekinger

Broren min kom på besøk en tur i dag, han hadde nemlig invitert meg med på joggetur. Og det måtte jeg selvfølgelig slå til på! Alltid gøy å jogge sammen med noen. Inspirerende og motiverende. Jeg tok han med på runden jeg og Lukas bruker å jogge, en runde som tar en times tid. Og selvfølgelig var barnevognen med denne gangen også. Det er så herlig å jogge, så føles det så godt etterpå også! Håper det blir finere vær på Onsdagen for  da skal vi jogge igjen.

Legebesøk

I dag var jeg en tur hos legen med Lukas. I forrige uke ringte jeg for å  bestille time, men fikk beskjed om å bare komme innom på Mandagsmorgen mellom kl 0800 og 1000. Vi kom dit kl 09.00. Har aldri sett et så stappfullt venterom tidligere. Har alle blitt syk i helga?? Folk hostet og peste, hadde influensa og andre ekle virus. Og midt oppi dette trange rommet måtte jeg vente med Gulle mitt. Var redd han kom til å bli smittet og bli mer syk etter å ha vært hos legen, men satser på han er godt beskyttet av morsmelk enda.

Vi ventet en hel time og fikk fortsatt ikke komme inn. Surte hvor lang tid det kom til å ta, men fikk ikke noe ordentlig svar. En time senere fikk vi komme inn. Ille, vente 2 timer! Sick!!! Men nå er vi iallefall ferdig med det. Det er så kjedelig å vente.

En herlig aften

Nå er det en stund siden jeg har blogget, men det sier seg vel selv hvorfor. Tiden strekker bare ikke til akkurat nå midt oppi flytteprosess og mye annet! Men nå har jeg 5 minutter for hånden.

På Søndagen var vi hos Victoria og feiret 23årsdagen hennes. Det var utrolig koselig, mye god mat, nydelige kaker og koselige mennesker. Lukas storkoset seg han også, var så mye å følge med på, og masse oppmerksomhet å få, noe han elsker. På slutten av kvelden var han utslitt og sovnet som en stein, søten min! Hadde strålende vær på feiringen, og det er jo ikke verst.

Da resten av folkene hadde dratt hjem spilte vi Wii. JEg har blitt hekta på MarioParty, det er jo såå fun!

Lukas elsker stolen her. Den vugger og spiller musikk og mye annet. Her kan han sitte leeenge å bare kose seg. Heldig! Skulle gjerne ha hatt en slik en selv.


Good mat!

Victoria fikk mange fine gaver. Jeg har ikke gitt gaven fra meg enda, men det er fordi jeg ikke har hatt tid til å dra på butikken. MEn gaven kommer snart

Hun laget den sykt gode kaken. Håper hun baker til dåpen til Lukas også for hun er så flink!