Familiedag

Forrige helg var vi på familiedag hvor det var lagt opp til mye moro for barna! Det ble servert pizza og godis, vi fikk spille brettspill og bordtennis, holde på med gaming både på PC og på Switch og vi traff masse hyggelige folk!

Barna fikk prøve VR spill, noe som var veldig Spennede for mange. Nå har vi VR selv hjemme, så vi prøvde det på familiedagen, for det kan vi heller spille hjemme. I VR spiller vi både minigolf og andre gøyale spill, og det  Anbefales å prøve! Trudde egentlig jeg skulle oppleve å bli svimmel av VR, men man blir fort vant med det slik at man ikke reagerer i det hele tatt.

Vi fikk prøve et nytt brettspill på familiedagen, som virket veldig avansert, me når man lærte seg spillet var det utrolig gøy! Spillet heter RoboRally, og det går fort å lære seg. VI fikk låne med oss spillet hjem, for på kvelden fikk vi gjester, og da spilte vi dette spillet i tillegg til  “det er ikke lov å le”. Det sistenevnte var veldig underholdende og det ble mye latter! Der var det bare å komme seg ut av komfortsonen sin, og bidra så godt man kan.

  

En helt ny hverdag

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg byttet jobb, noe som har vært både spennende og krevende-. Det er en stor omstilling å gå fra omtrent 100% hjemmekontor til 100% kontor, og både kabalen og rutinene hjemme må omorganiseres. Hele familien må være med på denne omorganiseringen og prosessen med rutineendringer.

Jeg har alltid vært en person som fungerer best på morgenen, og på kvelden blir jeg trøtt tidlig! Jeg er avhengig av mine 7-8 timer med søvn. Fra å stå opp 7 på morgenen, må jeg nå stå opp 5 for å rekke alt jeg skal, og jeg merker jeg bør legge meg senest 22, når jeg tidligere la meg omtrent 23.59. Det er en overgang, og det tar tid å komme inn i ny rytme. Men nå etter et par uker begynner det å føles mer naturlig.

Det er  veldig spennende å lære masse nytt hver eneste dag når man er ny i en jobb. Elsker at kontoret er så nærme hjem, jeg bruker omtrent 7 min på å kjøre dit. På vår/sommer kan jeg gå på 25 minutter, noe jeg tror blir en frisk start på dagen.

Kanskje årets siste?

På Lørdagen var været helt nydelig, og da fristet det med en skitur. Det er deilig å vite at man kan spenne på seg skiene utenfor døren, og gå rett til marka! Det er noe jeg setter stor pris på, for da blir det så mye enklere å komme seg på tur. Det ble ingen lang skitur, men vi storkoset oss i sporet så lenge det varte før vi måtte videre. Jeg er glad vi kom oss ut på ski, for dagen etter bøttet det ned med regn, og det ser ut til at snøen forsvinner for godt.

På Lørdagskvelden dro vi på Bowling, for tredje gang denne uken. Dere skjønner vi er hektet? Poengene blir bedre og bedre for hver gang, og planen er å ta en tur denne uken også. Kvalitetstid sammen med familien kan man aldri få nok av. Håper alle har hatt en flott helg.

 

Den store bursdagsuken

Denne uken ble verdens beste gutt 11 år. Kan nesten ikke tro hvor fort tiden har gått, men her er vi, og det er 11 år siden vi traff vår vakre skatt for første gang. Som tradisjon har vi alltid tatt oss fri på barnas bursdag, men på grunn av at jeg er i ny jobb, kunne jeg ikke ta meg fri denne gangen, noe som føltes ganske vondt.

Men vi gjorde det beste ut av dagen uansett, vi campet i stuen med diger madrass, vi startet dagen med sang, kake og pakker på senga, vi dro ute å spiste på Valgfri restuarant, og dro på valgfri aktivitet etterpå. Restauranten som ble valgt var Sabrura, og aktiviteten ble bowling. Vi storkoset oss hele dagen sammen, og avsluttet dagen med camping i stuen og filmkveld.

Dagen etter bursdagen feiret vi barnebursdag sammen med tre andre gutter i klassen. Vi feiret med bowling og Gokart, noe som var utrolig moro! Barna fikk servert pizza, kake og slush, og alle sammen hadde det veldig hyggelig. Jeg tror dette er den kuleste barnebursdagen vi har hatt ,og det var topp stemning hele feiringen gjennom.

En Søndag utenom det vanlige

De siste månedene har vi vært alt for dårlig til å dra på Søndagstur. Dette vil jeg få en endring på, for jeg elsker å gå på tur! I dag kom solen på besøk, og vi pakket sekken og la ut på tur i nærområdet. Vi tok med akebrett og akte ned alle bakkene vi møtte på veien, og dro videre innover skogen der vi så en nydelig solnedgang og traff på noen rådyr.  Veldig idyllisk Søndagstur!

Etter turen dro vi en liten tur på besøk til svigers for å si hade til Evind som skulle tilbake til Bergen samme kveld. Og da vi kom hjem igjen, fyrte vi opp bålpannen på terassen og grillet pølser. Det er lite som slår bålpannekos, det er så innmari koselig! Vi har hatt bålpannen  i litt over et år nå, og har ikke brukt den så ofte som jeg kunne ønske. Men i vinter har vi faktisk rukket å bruke den en del, og mer skal det bli fremover.

Håper alle har hatt ei magisk helg!

 

Fantastiske Forhold

I går gjennomførte vi årets første skitur, og det var jammen på tide! Jeg har savnet å gå på ski, og endelig har det kommet masse snø, slik at forholdene var fantastiske! Vi kjørte opp til hvor vi bodde tidligere, ved Ringvål skistadion, og gikk derfra innover Bymarka. Vi gikk runden som er 5km, med en liten ekstra runde der vi utforsket en ny vei ned til Lauglo. Det var mange fine bakker, fantastisk vær (selv om det ikke var mye sol), og veldig hyggelig selskap.

Vi var 5 voksne og 4 barn på tur sammen, og vi hadde en liten pause underveis der vi spiste og drakk litt. Jeg hadde ikke på meg jakke, men kun en vest og det gikk veldig bra selv om det var noen minusgrader. Man blir varm av å gå på ski, og det er en fantastisk måte å trene på fordi det er så moro. Nå håper jeg det blir mange flere slike turer i tiden fremover, før våren kommer for fullt. Jeg blir fort hektet på å gå på ski, og målet fremover en minst en skitur i uken! Satser på at vi greier å få til det nå som det er skisesong.

På kvelden hadde vi spillkveld med barna, før det ble filmkveld med samboeren. En veldig hyggelig Lørdag!

For en uke

Denne uken har vært spennende med jobbytte og alt som følger med, men det kommer jeg tilbake til litt senere. I går var det endelig hestedag igjen, og stallen er verdens beste avkobling fra hverdagsstress. Fordi jeg har begynt i ny jobb, og ikke har hjemmekontor akkurat nå, dro vi ganske sent i stallen.

Vi rakk ikke ta med ponnien ute før kveldsforingen startet, og så sent har vi aldri vært der før. Det var bekmørkt  og kaldt ute, og gradestokken viste 10 minugrader. Da er det ekstra godt å vite man har to ridehus på stallen, så man ikke trenger å være ute i kulda sendt på kvelden. Lillepia red omtrent i 45 minutter, og storkoser seg med både hestestell og ridning.