Saturdaay night

I går fikk jeg gjort en del, enda jeg sov superlenge. Det er så godt å sove ut når det endelig er helg. Sto ikke opp før ett tiden. Men jeg kom meg på trening og trente over en time. Deretter dro jeg på shopping en bitteliten tur. Mamma hadde invitert oss på grilling, og turen gikk dit etter shoppinga. Det var kjempe koselig, og super god mat.


Leo er så skjønn! Blir alltid like glad når jeg møter han


Ready for dinner 

Leo er så sjarmis. Her poser han som en rev! 

Mmmm, dessertVakre trondheim by i solnedgang

Hatt en fin Lørdag? 

Ferie og shopping

Det er så godt å ha noen dager fri. Selv om været ikke er på topp! I dag sov jeg kjempe lenge, og dro på shopping en tur senere på dagen. I morgen skal jeg bruke siste fridagen min på noe fornuftig, nemlig ta teoriprøven som jeg har øvd på flere kvelder på rad nå.


Vente på BussenMåtte ta turen innom blomsterhavet i byen. Det var veldig rørende og trist…Det stod lys der merket med navn på omkommende og savnede. Og det stod et kamerateam å filmet også. Håper jeg ikke ble med på noen film når jeg snek meg forbi.
Endte opp med maaange kupp etter shoppinga som dere skal få se senereSaturdaay night

I går hadde vi en koselig kveld, jeg, min kjære og Leogutt. Leo strakk seg ut i hele sofaen og det ble fullt av hundehår overalt. Vi laget en supergod middag, så film og slappet av. En fin Lørdagskveld. Leo fikk maaange turer, og da noen naboer begynte å snekre midt på natta fikk Leo seg enda en tur….


Naaaam     


Idyllisk!

I dag var været helt fantastisk i Trøndelag, det var hetevarmt og solen skinnte. Jeg benyttet finværet til å gå en laaang tur med Leo. Rundt her vi bor er det kjempe fin natur, så vi gikk ned til elva å så på ender og andeunger. Det var skikkelig idyllisk. Jeg elsker sommer!


Så søte

Sola meg kjempe lenge! Håper det blir fint vær fremover nå, siden jeg har ferie noen dager.
It Aint easy

Det er ikke så lett å få tankene over på noe annet når noe så grusomt skjer. Det er tusen tanker som svirrer i hodet mitt. Men uansett så har jeg prøvd å få tankene over på andre ting. Laget en fantastisk god middag som vi koset oss med mens vi så en komedie. Det hjalp litt i de minuttene vi spiste…Men bare akkurat da.


Leo fikk seg en skikkelig tur i regnværet. I starten var han litt skeptisk for regnet, men når han ble søkkvåt ville han bare bli enda våtere virket det som. Han løp rundt i det lengste gresset han fant, svirret rundt og ble enda våtere. Han ville heller ikke bli med inn da turen var over heller, tror han trives ut i regnvær. Nå lukter det våt hund i stua!

Sjarmisen min som NEKTER å stå i ro når jeg skal ta bilde av han.

Babysitter!

I helga er jeg barnevakt til Leo. Han er som en baby! Og aldri så krevende som når han er på besøk til meg. Vanligvis får han 3-4 turer om dagen, men her maser han helt til han får 7 turer. Enda jeg i tillegg tar han med på en 90 minutters tur daglig så vil han bare ha mer. Og på kvelden blir han kjempesur på meg og gjemmer seg under sofaen. Enten fordi han er sliten ellers fordi han er misfornøyd for at han ikke får enda flere turer. Men koselig er det uansett å ha han på besøk. Han er så sjarmerende med personligheten sin.Wasabi Maki Maki

Da har jeg netopp kommet hjem fra Sushidinner med jentene. Maten var overraskende god, men jeg styrte unna rå fisk. Spiste frityrstekt laks og scampi. Kjempe god smak på begge, og alt for mye mat. Stoppet da jeg var kommet halveis. Etterpå ble jeg ganske kvalm av alle smakene, og tror det er en stund til jeg kommer til å spise sushi igjen. Men kun fordi det ble litt for mye av det gode.

Meningen var at vi skulle bruke spisepinner, men jeg greide hverken å fange opp salat eller ris med disse pinnene, og da den ene falt på gulvet sukket jeg lettet ut. Da kunne jeg endelig ty til gaffelen med god samvittighet.Do you like Sushi?