Viktig å utforske litt

I dag var vi invitert på julelunsj hos vår snille “ekstra pappa”, og Lukas fadder. Han bor på Hovin, så det var et stykke å kjøre, tor cirka 30 minutter. Jeg skulle kjøre, men det var syykelig glatt på E6, så kjæresten min måtte overta.jeg tar ingen kjangser, og har alt for lite erfaring på slikt føre. 

Johnny serverte den mest fantastiske lunsjen, med et godt utvalg av herligheter. Han har alltid vært kjent for sine gode frokoster, og i dag var intet unntak. Favoritten var hjemmelaget kakao med krem! Nam! Lukas og Ariana fikk hilse på Laffen, en stor fuglhund, og Lukas fikk utforske huset “på egne ben”

Una mexicana

Dårlige update den siste tiden, men jeg har full timeplan om dagene, og er ikke i seng før 4-5 på natta. Sier seg selv at det ikke er tid til blogging da. Hehe… Her er det andre prioriteringer i disse juletider.

I går var vi invitert hos foreldrene til Randall, både vi, og svigerforeldrene mine. Sandy, mammaen til Randall, hadde laget masse fantastisk meksikansk mat. Godt med noe annet enn typisk julemat, når man får det servert neste hver dag ellers i jula. Jeg smakte på mye jeg aldri har samk tidligere, og alt var supergodt. Jeg har alltid vært veldig glad i slik type mat, og Lukas storkoset seg der han fikk sitte ved matbordet i egen stol han også. 

Må si det er hygelig å besøke en amerikansk familie i jula, for der spares det ikke på julepynt!


Dere aner ikke hvor mange antrekk jeg skifter på en dag. Må jo bruke litt av det jeg har! 

Mammsen Tipser: Et fantastisk produkt!

Dere som er småbarnsmødre vet hvor viktig det er å ha rene smokker tilgjengelig. Og for at en smokke skal være ren og bakteriefri er det viktig å sterilisere den med gjevne mellomrom. Det man oftest gjør er å koke smokken for å sterilisere den, men nå skal jeg tipse dere om en mye enklere måte å gjøre dette på!

Nemlig ved hjelp av Mams nye smokkeemballasje!! Visste dere at de nye emballasjene til MamSMokkene kan brukes til å sterilisere smokkene når man er på farten? Det er så smart, og en superenkel måte å sterilisere smokkene på. Ikke nok med at emballasjen holder smokkene rene når du er ute på farten, men nå kan du sterilisere smokkene i den også. Det er noen enkle trinn å følge for å få sterlisert smokkene

1. Først fyller du emballasjen med 25 ml vann. Det er merket med en strek inne i boksen hvor mye vann du trenger.

2. Deretter legger du smokkene på plass som vist på bildet under


3. Smokkene skal steriliseres i 3 minutter på 750 – 1000 watt i minkrobølgeovn.

4. La smokkene avkjøles i 5 minutter, for de blir varme under steriliseringen.

 

Så enkelt, så smart!

 

Har du prøvd disse? Hva synes du? 

Skuffende Romjulshopping

I dag var jeg på shopping, noe jeg hadde gledet meg til. Men de hadde like lite nå som de hadde før jul. Det eneste jwg kjøpte meg var ei varm vinterjakke og 2 pakker med bodybutter, scrub og dusjsåpe. Skal ta meg en tur til i morgen, det gjennstår fortsatt en gave som skal byttes og gavekort som skal brukes.

Senere på dagen dro vi på julemiddag hos pappa. Der ble det servert kalkun med det herligste tilbehør. Det er beste maten jeg har spist denne jula, for det er akkurat slik mat jeg eeeelsker. Spiste meg mett på salat, og etterpå fikk vi nydelig dessert! Jeg er så mett at jeg har vondt i ryggen?! Ja, tro det eller ei, merkelig nok! Lukas fikk masse kvalitetstid med tante og onkel og storkoset seg! 

 

“Ariana,tante sa du ikke skull riv ned juletreet”


Har du  vært å shoppet noe i dag? 

Brun og sur!

Nå er jeg lite Brun og Blid, vil heller kalle meg brun og Sur. Hadde nemlig vasket solsenga NØYE,  og gjort meg klar til å ta sol. SOlsenga var betalt for 20 minutter, og jeg var klar for å kle av meg. Helt til jeg oppdaget at det ikke gikk at å låse døren. Den var nemlig ødelagt, og låsen var helt kollaps. Det endre med at jeg måtte pakke sakene mine, finne ny solseng, betale på nytt. Mens den forrige solsenga gikk så den suste, og sto som opptatt. Med døra på vidt gap! Surt å betale 2 ganger!! 

Julebrunch

I dag var jeg innom mamma en liten tur for å åpne de to siste julepakkene som jeg ikke rakk på julaften. SKulle også hente en komvolutt med penger og gavekort, men den greide jeg selvfølgelig å glemme av, typisk meg altså! Alltid like koselig på besøk hos mamma, og Lukas fikk kvalitetstid med bestemor.

i 2tiden kjørte vi til Victoria, Randall og Sebastian, der var vi nemlig invitert på Julebrunch. De serverte masse godt, og vi spiste og hygget oss. Måtte dra da Lukas ble overtrøtt, for de har vært så mye tull i soverutinene hans i jula. Vi har ikke lagt godt nok til rette for at han skal få muligheten til å sove, så det har gått alt for lenge mellom hver dupp. Stakkarts lillevenn. Han har allerede tatt natta, og det klokka 18.00 i dag. Jula tar på både for små og store. 


Søtnosen til mammsi som har fått så langt hår <3 


Storkoset seg til Siv Julie. Det gjorde han på julaften også 

Randall, den nyforlovede:

Svigemor som ber, eller hva hun nå gjør?:P 

Hva har du gjort i  dag? 

Julekveld hos ny familie

Da jeg hadde åpnet noen pakker hos mamma, skiftet jeg outfit for kvelden, pakket med meg sakene mine og dro til Kleins family for å åpne resten av pakkene. Da jeg kom dit var de allerede i fullgang med gaveåpninga, og Victoria og Randall hadde allerede rukket å forlove seg før jeg kom. Det var så mange pakker, og vi holdt på med gaveåpning til klokka  1 på natta! Sick!!

Lukas sovnet heldigvis i bila på vei dit, og fikk en liten dupp slik at han holdt ut resten av kvelden. Han storkoset seg og dro på fang til fang hele kvelden. Han elsekr folk og oppmerksomhet, så dette var midt i blinken for han. 

Vi fikk utrolig mye fine gaver, jeg fikk alt jeg ønsket meg og mye mer! Skal legge ut bilder senere. 

Har du fått mye fint? 

(Vinneren av siste kalenderluke ble Tine)